MENU
  • Dutch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Aanbevolen contactlenzen

Aanbevolen Lenzenvloeistoffen

Brands

Lenzen voor België – gemakkelijk te bestellen via onze webwinkel

Koop uw daglenzen, weeklenzen of maandlenzen via de webwinkel van Lensplaza

Bij Lensplaza vindt u veel verschillende soorten lenzen van bekende fabrikanten. Zo biedt Lensplaza maandlenzen en weeklenzen voor dagelijks gebruik, en voor eenmalig gebruik zijn er daglenzen te verkrijgen. Lensplaza heeft voor elke contactlensdrager een uitgebreid assortiment van producten.

Het merendeel van de lenzen wordt met sferische of torische correctie aangeboden, bijvoorbeeld Biomedics 1-Day Extra of Soflens Daily Disposable. . Daarnaast zijn er multifocale lenzen te verkrijgen, zoals Proclear Multifocal of Biofinity Multifocal. Bovendien biedt Lensplaza weeklenzen en maandlenzen met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, die geschikt zijn om meerdere dagen en nachten achter elkaar te dragen. Dergelijke lenzen zijn Acuvue Oasys, met een draagtijd oplopend tot 14 dagen, en Air Optix Night & Day, met een draagtijd oplopend tot 30 dagen.

Een groot assortiment van contactlenzen

Lensplaza biedt u een grote keuze aan lenzen met specifieke eigenschappen voor specifieke gebruikers. Daglenzen van Johnson & Johnson en Ciba Visoin, ook weeklenzen en maandlenzen van CooperVision, Bausch & Lomb en Alcon. Lenzplaza heeft deze lenzen in het assortiment en maakt gebruik van merken zoals Acuvue, Air Optix, Avaira, Biofinity, Biomedics, Dailies, Focus Dailies, Proclear, Purevision en Soflens.

Bij ons heeft u keuze uit een grote variëteit aan lensproducten. Bovendien bieden wij verschillende verpakkingsgrootten aan: daglenzen zijn verkrijgbaar per 30 of 90 stuks in een verpakking en weeklenzen en maandlenzen per 2, 3 en 6 stuks in een verpakking. Het is geen enkel probleem als u per ongeluk de verkeerde lenzen heeft besteld. U kunt dan gebruik maken van uw 14 dagen recht van retour en de bestelde lenzen gratis retourneren.

Gratis verzending van lenzen bij Lensplaza

Bestel nu uw lenzen online en ontvang deze gemakkelijk bij u thuis. Een groot voordeel: lensplaza.com rekent geen verzendingskosten. Wij verzenden uw lenzen zo snel mogelijk via DHL. Als het een keer extra snel moet gaan, omdat u dringend nieuwe daglenzen, weeklenzen of maandlenzen nodig heeft, dan kunt u ook voor de express verzending kiezen. Uw lenzen worden dan, wanneer u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, binnen 24 uur geleverd.

U kunt uw lenzen via verschillende betaalmethoden betalen

Om het bestellen bij Lensplaza zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden. U kunt uw contactlenzen met Bancontact / MisterCash, PayPal, VISA of MasterCard betalen.

GRATIS EXPRESS LEVERING

Indien u voor 15:00 uur bestelt, leveren wij de door u gekozen producten snel en gratis* met onze 24-uurs express levering.

* Gratis levering va. 30 €

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

  • Kies uw taal
  • Dutch