• Gratis verzending vanaf € 30,00
  • Altijd gratis retourneren
  • Beveiligde betaling
  • Home
  • Advies en informatie over gekleurde contactlenzen

Gekleurde contactlenzen

Droomt u er soms ook van om met de ijsblauwe ogen van James Bond een Martini te kunnen bestellen of op een Oud & Nieuw-feest bruine ogen te hebben die passen bij uw jurk?

Gekleurde contactlenzen bieden u de mogelijkheid om dit te realiseren. Tijdens het dragen van de gekleurde contactlenzen krijgt uw iris een andere kleur, maar blijven de ogen er helder uitzien. Hierdoor behoudt u een natuurlijk look. Ook bieden de lenzen een gegarandeerd scherp zicht, met of zonder oogafwijking. Het gedeelte van de contactlens waardoor het licht in het oog valt, is namelijk net als bij normale lenzen doorzichtig. In ons assortiment kunt u verschillende gekleurde contactlenzen vinden.

 

Erg belangrijk: het juiste onderhoud van uw contactlenzen

Hygiëne is essentieel bij het dragen van contactlenzen. Hier hoort ook het regelmatig reinigen van de lenzen bij. Door uw lenzen op de juiste manier te onderhouden, voorkomt u dat vuil en resten van traanvocht op het lensoppervlak achterblijven. Welke reinigingsproducten u hiervoor het beste kunt gebruiken, is mede afhankelijk van het materiaal waar uw lenzen van gemaakt zijn. Kijk in onze catalogus voor lenzenvloeistoffen voor een groot assortiment van contactlensvloeistoffen, die voorzien in verschillende behoeftes.

Betaalmethoden

Verzendpartner

Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.