MENU
  • Dutch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Alles-in-één lenzenvloeistof


Alles-in-één lenzenvloeistoffen zijn voor het onderhoud van contactlenzen heel praktisch, omdat hiermee alle benodigde handelingen uitgevoerd kunnen worden. Deze lenzenvloeistoffen reinigen en desinfecteren uw lenzen en zijn tegelijkertijd ook geschikt voor het inzetten en het bewaren van uw contactlenzen. In tegenstelling tot bij vloeistoffen die gebaseerd zijn op het peroxide systeem, hoeven de lenzen na het gebruik van een alles-in-één lenzenvloeistof niet meer afgespoeld te worden. Daarnaast veroorzaken alles-in-één lenzenvloeistoffen geen irritaties wanneer ze in het oog terechtkomen. Dit gebruiksgemak maakt dat alles-in-één vloeistoffen zich van andere verzorgingsproducten onderscheiden, en populair zijn onder veel lenzendragers. Wel moet u er rekening mee houden dat de alles-in-één lenzenvloeistof niet voor elke situatie geschikt is. Om extreme vet- en eiwitaanslag op uw contactlenzen te verwijderen, wordt bijvoorbeeld een speciaal daarvoor bestemde vloeistof geadviseerd. In het assortiment van Lensplaza vindt u verschillende "alles-in-één lenzenvloeistoffen".

Dancer

 

 

 

 

 
*Standaard prijs van Lensplaza

GRATIS EXPRESS LEVERING

Indien u voor 15:00 uur bestelt, leveren wij de door u gekozen producten snel en gratis* met onze 24-uurs express levering.

* Gratis levering va. 30 €

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

  • Kies uw taal
  • Dutch