Bausch & Lomb Lenzen

(17)
 1. SofLens
  9 beoordelingen
  Eindprijs 32,78 € Normale prijs 49,99 €
  • PureVision
   2 beoordelingen
   Eindprijs 22,48 € Normale prijs 33,99 €
   • PureVision
    3 beoordelingen
    Eindprijs 0,00 € Normale prijs 55,99 €
    • SofLens
     Eindprijs 12,70 € Normale prijs 19,99 €
     • Biotrue
      Eindprijs 15,28 € Normale prijs 22,99 €
      • PureVision
       1 beoordeling
       Eindprijs 22,48 € Normale prijs 33,99 €
       • PureVision
        Eindprijs 49,38 € Normale prijs 74,99 €
        • Biotrue
         Eindprijs 24,63 € Normale prijs 36,99 €
         • SofLens
          2 beoordelingen
          Eindprijs 12,90 € Normale prijs 19,99 €
          • Bausch+Lomb ULTRA
           1 beoordeling
           Eindprijs 31,98 € Normale prijs 47,99 €
           • SofLens
            2 beoordelingen
            Eindprijs 38,70 € Normale prijs 58,99 €
            • Biotrue
             Eindprijs 24,63 € Normale prijs 36,99 €
             • Bausch+Lomb ULTRA
              Eindprijs 52,98 € Normale prijs 79,99 €
              • SofLens
               Eindprijs 19,30 € Normale prijs 28,99 €
               • SofLens
                Eindprijs 15,88 € Normale prijs 23,99 €
                • PureVision
                 Eindprijs 47,48 € Normale prijs 71,99 €
                 • SofLens
                  1 beoordeling
                  Eindprijs 21,80 € Normale prijs 32,99 €
                  Filters

                  Bausch + Lomb lenzen

                  Contactlenzen en oogverzorgingsproducten

                  De naam Bausch + Lomb is waarschijnlijk een begrip voor mensen die contactlenzen dragen, want , en van Bausch + Lomb behoren tot de meest populaire contactlensmerken op de markt. Het Amerikaanse bedrijf met Duitse wortels is een van 's werelds grootste fabrikanten van oogheelkundige producten. Naast hoogwaardige en innovatieve contactlenzen ontwikkelt en produceert Bausch + Lomb ook chirurgische instrumenten en oogverzorgingsproducten.

                  Over het bedrijf Bausch + Lomb

                  De twee oprichters van het bedrijf, Jakob Bausch en Henry Lomb, waren Duitse emigranten. Terwijl Jakob Bausch opticien van beroep was, nam Henry Lomb vooral de bedrijfs-economische kant voor zijn rekening. In 1853 richtten Bausch en Lomb in Rochester een fabriek voor brillen en monocles op. In de loop der tijd heeft het bedrijf zijn productie uitgebreid naar microscopen en optische lenzen. William Bausch, de zoon van Jakob Bausch, ontwikkelde een innovatief productieproces waarmee lenzen voor het eerst rechtstreeks uit gesmolten glas konden worden gegoten. Met name het Ray-Ban merk van piloten-zonnebrillen, voor het eerst geproduceerd door Bausch + Lomb in 1926, werd zeer bekend. Nog steeds geldt dit merk als synoniem voor stijlvolle en hoogwaardige zonnebrillen. Bausch + Lomb verkocht zijn eerste contactlenzen in 1971. Uniek aan hun lenzen was het gebruik van bepaalde materialen waardoor ze veel zachter waren dan de tot dan toe beschikbare contactlenzen. In de jaren daarna concentreerde het bedrijf zich meer en meer op de productie van contactlenzen en oogverzorgingsproducten. Sinds 1997 werden ook chirurgische instrumenten een aandachtspunt. Vandaag de dag is Bausch + Lomb een internationale onderneming met wereldwijd ongeveer 12.000 medewerkers. Bausch + Lomb maakt sinds 2013 deel uit van het farmaceutische bedrijf Valeant.

                  Bausch + Lomb's meest populaire contactlenzen

                  Het bedrijf heeft vier zeer populaire merken contactlenzen in zijn portfolio: Ultra, Biotrue, PureVision en SofLens contactlenzen. Bausch + Lomb heeft maandlenzen zoals de Soflens 59 of de Soflens 38 , maar ook daglenzen zoals de Biotrue ONEday of de Soflens Daily Disposable . Voor verziendheid en bijziendheid biedt Bausch + Lomb bollenzen zoals , voor astigmatisme torische lenzen zoals PureVision 2 HD for Astigmatism Soflens Toric en de daglenzen Soflens Daily Disposable for Astigmatism . Bausch + Lomb heeft ook dag- en maandlenzen voor presbyopie in haar portfolio met de PureVision Multifocal , de PureVision 2 HD for Presbyopia en de Biotrue ONEday for Presbyopia . Een recente innovatie van Bausch + Lomb is het nieuwe contactlenzenmerk Ultra. Ultra maandlenzen zijn gemaakt van siliconen hydrogel en hebben een extreem hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 163 Dk/t. Door de innovatieve MoistureSeal bevochtigingstechnologie en het unieke lensontwerp zijn ze zeer goed te verdragen en hebben ze een maximaal draagcomfort. Van het merk PureVision heeft Bausch + Lomb de PureVision 2 HD gelanceerd, een contactlens van moderne siliconen hydrogel met High Definition Optics. Deze lens biedt niet alleen haarscherp zicht, maar kan ook tot 30 dagen en nachten non-stop gedragen worden. Bausch + Lomb biedt als specialist voor verzorgingsproducten verschillende producten voor contactlenshygiëne. Deze omvatten Biotrue All-in-One oplossing, oplossing, ReNu MPS Sensitive Eyes oplossing en Boston Advance Lens Cleaner .

                  Betaalmethoden

                  Verzendpartner

                  Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.