Daglenzen multifocaal

(5)
 1. Dailies
  2 beoordelingen
  Eindprijs 26,10 € Normale prijs 39,99 €
  • Acuvue
   Eindprijs 23,36 € Normale prijs 35,99 €
   • Dailies
    Eindprijs 33,50 € Normale prijs 50,99 €
    • Proclear
     Eindprijs 21,10 € Normale prijs 31,99 €
     • Biotrue
      Eindprijs 24,63 € Normale prijs 36,99 €
      Filters

      Multifocale daglenzen

      Multifocale wegwerplenzen

      Multifocale contactlenzen zijn lenzen voor mensen met presbyopie. Veel mensen merken tussen de leeftijd van 40 en 50 jaar dat hun zicht minder scherp wordt. Dat kan tijdens het lezen of kijken op de telefoon zijn. Vaak komt dat door een verminderde elasticiteit van de ooglens, waardoor die niet meer voldoende kan scherpstellen op dingen die dichtbij zijn. Meestal wordt dit probleem verholpen met een multifocale bril of multifocale lenzen. Daarmee kun je zowel veraf als dichtbij scherper zien.

      Multifocale lenzen worden ook wel varifocaal of bifocaal genoemd.

      Daglenzen zijn contactlenzen die na elk gebruik weggegooid moeten worden en zijn dus niet bedoeld om meerdere malen te dragen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de juiste verzorging van je lenzen. Je hoeft er geen verzorgingsproducten voor aan te schaffen. Daardoor heb je de flexibiliteit om ze in te doen wanneer je maar wil. Dat is waarom daglenzen populair zijn bij gelegenheidsdragers en spontane mensen. Soms wil je je gewoon niet druk hoeven maken om je bril. Meestal worden daglenzen gebruikt als aanvulling op een bril. Anderen vinden het gevoel van verse lenzen en het gemak van het dagelijks weggooien fijn. Zij gebruiken deze lenzen in plaats van een bril.

      Multifocale daglenzen bij Lensplaza

      Lensplaza heeft verschillende modellen multifocale daglenzen. We hebben bijvoorbeeld Proclear 1-Day Multifocal en Dailies Aquacomfort Plus Multifocal lenzen. Dailies AquaComfort Plus Multifocal lenzen bieden zowel een verbeterd draagcomfort als een langere draagtijd. Proclear 1-Day multifocal lenzen zijn van de producent CooperVision. Deze lenzen zijn vooral geschikt voor mensen die last hebben van droge ogen door hun leeftijd. Ze geven een verbeterd draagcomfort voor mensen met licht ongemak bij het dragen van contactlenzen. Multifocale lenzen zijn een gemakkelijke oplossing voor wie een flexibel alternatief zoekt voor een multifocale bril.

      Betaalmethoden

      Verzendpartner

      Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.