MENU
Acuvue Advance Lenzen Acuvue Advance Lenzen Acuvue Advance Lenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (2)

 • Acuvue Advance Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Advance Lenzen

  Acuvue Advance

  28,90 €
  vanaf 19,90 €
  28,90 €

 • Acuvue Advance for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Advance Lenzen

  Acuvue Advance for Astigmatism

  35,90 €
  vanaf 31,90 €
  35,90 €

Acuvue Advance Lenzen

Belangrijke informatie over Acuvue Advance lenzen van Johnson & Johnson

De fabrikant van de Acuvue Advance serie, Johnson & Johnson, heeft onlangs besloten deze lenzen niet meer te produceren. De productie van de Acuvue Advance voor Astigmatisme torische lenzen zal worden beëindigd aan het einde van het jaar 2015 en de productie van de Acuvue Advance sferische lenzen zal worden beëindigd in 2016. Johnson & Johnson raadt aan om over te gaan naar de Acuvue Oasys Lenzen. Dit kan eenvoudig gedaan worden zonder nieuwe aanpassingen van uw opticien.

Voordelen van de contactlenzen van de Acuvue Advance series van Johnson & Johnson

Acuvue Advance contactlenzen zijn sferische weeklenzen die corrigeren voor alledaagse ver- en bijziendheid. Acuvue Advance for Astigmatism lenzen zijn de torische tegenhanger voor mensen met astigmatisme. De lenzen geven u een excellent, groot draagcomfort en steunen een actieve levensstijl van jonge mensen die graag vaak contactlenzen dragen. De hoge UV-bescherming is ideaal voor het buitenshuis dragen van de lenzen, en dat ze makkelijk in gebruik zijn maakt de lenzen een goede keuze voor nieuwe contactlensdragers.

Technologie van de contactlenzen van de Acuvue Advance series

De gepatenteerde HYDRACLEAR® PLUS technologie garandeert een zachte, wettable contactlens en een uniek, prettig gevoel. Het silicone-hydrogel materiaal zorgt voor hoge niveaus aan zuurstof waardoor het hoge compatibiliteit geeft. De lenzen van de Acuvue Advance familie hebben extreem hoge UV-bescherming. Meer dan 90% van de UV-A en 99% van de UV-B straling wordt geabsorbeerd.

Het gebruik van de contactlenzen van de Acuvue Advance series

Zowel Acuvue Advance als Acuvue Advance for Astigmatism contactlenzen zijn weeklenzen. Normaal gesproken worden weeklenzen dagelijks gebruikt. Ze worden schoongemaakt en opgeborgen na ieder gebruik om ze hygiënisch en zacht te houden. Ze kunnen gedragen worden tot wel 14 dagen lang. Na deze periode moeten de lenzen weggeworpen worden. Acuvue weeklenzen zijn gecertificeerd voor een langere, aanhoudende duur van tot wel zeven dagen en zes nachten. Hierdoor hoeft u ze niet uit te doen voordat u naar bed gaat. Het schoonmaakproces kan dus overgeslagen worden. De meeste ogen tolereren dit draaggedrag. U moet echter wel eerst uw opticien raadplegen voor gekwalificeerd advies. De flexibiliteit en de langere draagtijd maken deze weeklenzen van Acuvue een perfecte keuze voor korte trips of dagelijks gebruik.

Informatie over het merk en de fabrikant

Acuvue, een merk van de fabrikant Johnson & Johnson, is bekend voor zijn innovatieve producten van hoge kwaliteit. De lenzen van de Acuvue familie behoren tot de bestverkochte contactlenzen. Johnson & Johnson introduceerden veel innovatieve producten, zoals de eerste wegwerplens “Acuvue” in 1988 en de eerste dag lens “1-Day Acuvue” in 1995. Klanten kunnen vertrouwen op de prettige ervaring en lange traditie van een van de dominante fabrikanten wereldwijd in de contactlens markt.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch