MENU
Acuvue Daglenzen Acuvue Daglenzen Acuvue Daglenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (6)

 • 1-Day Acuvue Moist Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Acuvue Daglenzen

  1-Day Acuvue Moist

  29,90 €
  vanaf

  Speciale Prijs: 19,90 €

  29,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Acuvue Daglenzen

  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

  36,90 €
  vanaf 25,90 €
  36,90 €

 • 1-Day Acuvue TruEye Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Acuvue Daglenzen

  1-Day Acuvue TruEye

  34,90 €
  vanaf

  Speciale Prijs: 25,90 €

  34,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Acuvue Daglenzen

  1-Day Acuvue Moist Multifocal

  44,95 €
  vanaf 31,79 €
  44,95 €

 • Dailies AquaComfort Plus Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Acuvue Daglenzen

  Acuvue Oasys 1-Day

  37,95 €
  vanaf 33,10 €
  37,95 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Acuvue Daglenzen

  Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

  43,95 €
  vanaf 35,30 €
  43,95 €

Acuvue Daglenzen

Dagelijkse contactlenzen van Acuvue door Johnson & Johnson

Dagelijkse contactlenzen moeten weggeworpen worden na ieder gebruik en zijn dus niet geschikt voor meermalig gebruik of gebruik over een langere periode. Dag lenzen hoeven niet schoongemaakt noch opgeruimd te worden ’s nachts. Hierdoor zijn er geen extra kosten wat betreft lensverzorgingsproducten, wat normaliter wel het geval is met andere type lenzen. Het gebruik van dagelijkse contactlenzen is zeer eenvoudig gezien de hoge flexibiliteit. Door hun eigenschappen worden dag lenzen het vaakst gebruikt door mensen die zo nu en dan lenzen dragen en die een spontane levensstijl waarderen. Dag lenzen kunnen gezien worden als een supplement en bieden een alternatief voor brillen tijdens situaties waarbij een bril enkel afleidend zou zijn. Zulke situaties kunnen bijvoorbeeld tijdens het sporten zijn of wanneer u uitgaat met vrienden.

Acuvue is een merk van de fabrikant Johnson & Johnson, welke staat voor contactlenzen met hoge kwaliteit en welke in het bijzonder bekend is voor zijn dagelijkse contactlenzen. De eerste dag lens genaamd “1-Day Acuvue” werd geïntroduceerd door Johnson & Johnson in 1995, die sindsdien een leidende fabrikant is op de markt van wegwerp contactlenzen. Acuvue producten zijn uiterst innovatief en lensdragers van overal ter wereld vertrouwen de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun technologie.

Dagelijkse contactlenzen van Acuvue aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt alle dagelijkse contactlenzen aan die momenteel geproduceerd worden door de Acuvue familie. 1-Day Acuvue Moist lenzen zijn sferische contactlenzen die flexibele en spontane levensstijlen ondersteunen. Ze bieden een uitmuntende UV-bescherming en hoge levels aan qua vochtigheid. De draagtijd bestaat uit 14 uur per dag, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over afnemend draagcomfort. 1-Day Acuvue Moist contactlenzen zijn perfect voor mensen die langdurig comfort verwachten of die lijden onder seizoensgebonden allergieën. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism lenzen zijn de torische versie van de 1-Day Acuvue Moist lens en bieden dezelfde voordelen aan voor mensen met astigmatisme. De laatste dag lens van Acuvue is de 1-Day Acuvue Trueye. Deze sferische lens bestaat uit een uiterst luchtige silicone-hydrogel materiaal en is extreem dun. Daarbuiten biedt het hoge UV-bescherming en een ultra-glad oppervlak. Deze eigenschappen resulteren in een uitstekend draagcomfort die ervaren worden op het moment dat u opstaat tot het moment dat u weer naar bed gaat.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch