MENU
Acuvue torisch Acuvue torisch Acuvue torisch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (4)

 • Acuvue Oasys for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue torisch

  Acuvue Oasys for Astigmatism

  42,90 €
  vanaf 29,90 €
  42,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Acuvue torisch

  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

  36,90 €
  vanaf 25,90 €
  36,90 €

 • Acuvue Advance for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue torisch

  Acuvue Advance for Astigmatism

  35,90 €
  vanaf 31,90 €
  35,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Acuvue torisch

  Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

  43,95 €
  vanaf 35,30 €
  43,95 €

Acuvue Torisch

Torische Contactlenzen van Acuvue door Johnson & Johnson

Torische contactlenzen zijn speciaal geproduceerd voor dragers met astigmatisme, waardoor de Acuvue lenzen vaak de prefix “voor Astigmatisme” hebben. Mensen met astigmatisme ervaren een vaag zicht. Dit wordt veroorzaakt door een ongewoon, kromme hoornvlies. Torische lenzen vereisen daarom een speciale vorm en een stabiele positie voor optimaal zicht. De vorm is gedefinieerd door uw waarden van “cilinder” en “as”, die gedefinieerd zijn voor ogen met deze conditie. Een vaste positie kan bereikt worden door een knipper-inducerende aanpassing of een prisma in het lagere deel van de lens. De gebruikte methode ligt aan de fabrikant. Mocht u meer willen weten over contactlenzen met astigmatisme, raadpleeg dan onze adviespagina over torische lenzen.

Acuvue is een contactlens serie geproduceerd door Johnson & Johnson, een bekende fabrikant van consumentengoederen, farmaceuten en gezondheidszorg-producten. Acuvue is hun enige contactlenzen merk, waardoor deze lenzen de volle aandacht krijgen en staan voor hoge innovatie en uitstekende kwaliteit. De eerste Acuvue producten waren mijlpalen in de geschiedenis van de ontwikkeling van de contactlens. Johnson & Johnson lanceerden de eerste wegwerplens “Acuvue” in 1988 en tevens de eerste dag lens “1-Day Acuvue” in 1995. Alle producten zijn sindsdien voortdurend verbeterd en de resultaten zijn de state-of-art wat betreft comfort en gezondheid.

Torische Contactlenzen van Acuvue aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt de nieuwste torische lenzen van Acuvue. Het assortiment bevat zowel dagelijkse als wekelijkse wegwerplenzen. U kunt de lens kiezen die het beste bij uw behoeftes en draaggedrag past. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism contactlenzen zijn dagelijkse contactlenzen. Dankzij hun materiele eigenschappen passen deze lenzen perfect bij mensen die veel tijd buitenshuis besteden evenals bij mensen die lijden onder seizoensgebonden allergieën. Dagelijkse lenzen zijn niet geschikt voor meermalig gebruik en moeten weggeworpen worden na ieder gebruik. Ze worden vooral gedragen door gelegenheidsdragers en geven u maximale draagflexibiliteit.

De torische weeklenzen van Johnson & Johnson kunnen gedragen worden tot wel 16 dagen lang, indien ze goed verzorgd worden. Het schoonmaak- en opbergproces behoudt de hygiëne en draagcomfort van de wekelijkse contactlenzen. De weeklenzen van Johnson & Johnson zijn anderzijds gecertificeerd voor het aanhoudend dragen van tot wel 7 dagen en 6 nachten lang. Mocht u uw weeklenzen op deze manier dragen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over schoonmaken noch opbergen. U hoort uw opticien te raadplegen met betrekking tot dit draaggedrag, en of uw ogen dit toelaten. Acuvue Advance for Astigmatism lenzen zijn gemaakt van silicone-hydrogel materiaal welke hoge compatibiliteit en uitstekend comfort verzorgt. Johnson & Johnson besloten niet meer door te gaan met de productie van deze lenzen vanaf het einde van 2015. De fabrikant raadt aan om te wisselen naar Acuvue Oasys for Astigmatism contactlenzen, die groter draagcomfort en compatibiliteit bieden dankzij hun hogere zuurstofdoorlaatbaarheid.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch