MENU
Acuvue Weeklenzen Acuvue Weeklenzen Acuvue Weeklenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (6)

 • Acuvue Oasys for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Weeklenzen

  Acuvue Oasys for Astigmatism

  42,90 €
  vanaf 29,90 €
  42,90 €

 • Acuvue Oasys Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Weeklenzen

  Acuvue Oasys

  29,90 €
  vanaf 22,90 €
  29,90 €

 • Alcon Air Optix Aqua

  Acuvue Weeklenzen

  Acuvue Oasys for Presbyopia

  58,95 €
  vanaf 42,95 €
  58,95 €

 • Acuvue 2 Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Weeklenzen

  Acuvue 2

  28,90 €
  vanaf 25,90 €
  28,90 €

 • Acuvue Advance Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Weeklenzen

  Acuvue Advance

  28,90 €
  vanaf 19,90 €
  28,90 €

 • Acuvue Advance for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Weeklenzen

  Acuvue Advance for Astigmatism

  35,90 €
  vanaf 31,90 €
  35,90 €

Acuvue Weeklenzen

Wekelijkse Contactlenzen van Acuvue door Johnson & Johnson

Wekelijkse contactlenzen zijn contactlenzen die, in tegenstelling tot dagelijkse contactlenzen, geproduceerd worden voor meermalig gebruik. Dit lens type geeft u de mogelijkheid om uw lenzen aanhoudend te dragen voor meerdere dagen en nachten. Wekelijkse contactlenzen van Acuvue kunnen gedragen worden tot wel zeven dagen en zes nachten lang. Deze lenzen moeten wel schoongemaakt en opgeborgen worden voor de nacht. Op deze manier bieden de lenzen een langere draagtijd aan van tot wel 14 dagen. Indien u de bijbehorende verzorgingsvloeistof gebruikt, zult u het volle draagcomfort van de lens ervaren. Wekelijkse contactlenzen zijn perfect voor korte trips en business trips. Beginners moeten voorzichtig zijn met het ’s nachts dragen van de lenzen, aangezien het oog moet wennen aan de contactlens.

Acuvue is een merk van de fabrikant Johnson & Johnson die de markt van weeklenzen domineert door zijn ervaring en producten van hoge kwaliteit voor de meeste condities van het oog. Johnson & Johnson is een bekende fabrikant die vele innovatieve producten ontwikkelt. Ze waren het eerste bedrijf die een dagelijkse contactlens introduceerde: “Acuvue” werd gelanceerd in 1988. Vandaag de dag behoort de Acuvue product familie tot een van de meest geavanceerde, technologische series op de lenzenmarkt.

Wekelijkse contactlenzen van Acuvue aangeboden op Lensplaza

Lensplaza biedt de meeste contactlensmodellen aan van Acuvue’s weeklenzen. Acuvue 2 contactlenzen zijn de meest populaire hydrogel contactlenzen sinds de launch in 1999. Ze combineren makkelijk gebruik en hoog draagcomfort op een zeer overtuigende manier. Acuvue Oasys contactlenzen zijn gemaakt om mensen met droge ogen te steunen. Hun HYDRACLEAR® PLUS technologie geeft verhoogde zuurstofdoorlaatbaarheid en garandeert perfect draagcomfort, zelfs in ruimtes met airconditioning. De lens biedt een contactlens-vrij gevoel: volgens de fabrikant vergeten zelfs 8 uit de 10 mensen dat ze contactlenzen dragen gedurende de dag. Acuvue Oasys for Astigmatism torische lenzen zijn de perfecte keuze voor mensen met astigmatisme die het comfort van de Acuvue Oasys lenzen niet willen missen.

Johnson & Johnson besloot om de productie van de Acuvue Advance serie te stoppen in 2015 en 2016. Het aanbevolen opvolger-model is de Acuvue Oasys lens. U kunt momenteel nog steeds de Acuvue Advance lens kiezen. Acuvue Advance lenzen zijn extreem zacht. De hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en de HYDRACLEAR® PLUS technologie garandeert uitstekend, langdurig comfort. Deze lens is perfect voor jonge mensen die vaak contactlenzen willen dragen. Acuvue Advance voor Acuvue Advance for Astigmatism lenzen zijn hun torische equivalent. Deze lenzen bieden de voordelen aan van de Acuvue Advance lens voor mensen met astigmatisme.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch