MENU
Air Optix Aqua Maandlenzen Air Optix Aqua Maandlenzen Air Optix Aqua Maandlenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (4)

 • Alcon Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua Maandlenzen

  Air Optix Aqua

  36,90 €
  vanaf 21,90 €
  36,90 €

 • Alcon Air Optix plus Hydraglyde

  Air Optix Aqua Maandlenzen

  Air Optix plus Hydraglyde

  39,90 €
  vanaf

  Speciale Prijs: 25,90 €

  39,90 €

 • Alcon Air Optix Night & Day

  Air Optix Aqua Maandlenzen

  Air Optix Night & Day

  72,90 €
  vanaf 49,90 €
  72,90 €

 • Alcon Air Optix Aqua Multifocal

  Air Optix Aqua Maandlenzen

  Air Optix Aqua Multifocal

  67,90 €
  vanaf 55,90 €
  67,90 €

Air Optix Aqua Maandlenzen

Maandelijkse Contactlenzen van Air Optix door Alcon

Maandelijkse contactlenzen zijn de lenzen met de langste draagtijd die aangeboden worden door Lensplaza. Ze kunnen gedragen worden tot wel 30 dagen lang. Maandelijkse contactlenzen vereisen dagelijkse verzorging om zowel draagcomfort als hygiëne te behouden. De verzorgingsprocedure bevat het schoonmaken en opbergen van de contactlenzen, wat gedaan moet worden na ieder gebruik. Door het eenvoudige gebruik en hoge draagcomfort zijn maandlenzen een serieus alternatief voor correctieve brillen.

Alcon Vision Care is een divisie van de Novartis Groep. Na de fusie tussen de twee grote contactlens fabrikanten Alcon en Ciba Vision in 2011, biedt Alcon nu het grootste assortiment aan wat betreft producten in de Eye-Care en Eye-Healthcare markt. Zowel Alcon als Ciba Vision staan bekend voor hun gebruik van uitermate innovatieve technologieën en materialen. Ciba Vision, bijvoorbeeld, introduceerde de eerste contactlenzen die gemaakt zijn van silicone-hydrogel.

Maandelijkse contactlenzen van Air Optix aangeboden door Lensplaza

De AQUA eigenschap van bepaalde Air Optix maandlenzen duidt aan op een symbiose van twee technologieën. Deze lenzen zijn gemaakt van een gepatenteerd, uiterst modern silicone-hydrogel materiaal, welke beschermd wordt door een ultra-gladde oppervlak-technologie. Deze technologieën houden de lens vochtig en bestand tegen deposities, en bieden uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid. De resultaten zijn: altijd duidelijk zicht en hoog draagcomfort. Vooral mensen die droogte van de ogen ervaren tijdens het dragen van lenzen zullen deze lenzen waarderen. De volgende lenzen gebruiken de AQUA-technologie:

Air Optix Aqua contactlenzen zijn sferische maandlenzen die perfect zijn voor mensen die ervaring hebben met verschillende contactlenzen. Air Optix contactlenzen zijn in het bijzonder comptabel. Air Optix Aqua Multifocal lenzen zijn gemaakt voor mensen met presbyopie. Zowel Air Optix Aqua en Air Optix Aqua Multifokaal zijn gecertificeerd voor het aanhoudend dragen van de lens van tot wel 7 dagen en 6 nachten lang. Deze lenzen vereisen echter wel de standaard lensverzorgingsprocedure. Een lens die geschikt is voor een nog langere draagtijd is de Air Optix Night & Day maandlens. Volgens de fabrikant hebben deze lenzen de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid vergeleken met alle andere zachte contactlenzen. Dit, in combinatie met hun first-class oppervlakte technologie, maken de lenzen extreem comfortabel. De langere, aanhoudende draagtijd van 30 dagen en nachten maken verzorgingsproducten overbodig en geven u de flexibiliteit en vrijheid die u wenst, gezien u niet hoeft na te denken over uw brillen of lenzen.

U moet zich echter bewust zijn dat niet iedereens ogen het toelaten om ’s nachts aan een stuk door lenzen te dragen. Mocht u uw lenzen op deze manier willen dragen, raadpleeg dan eerst uw opticien.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch