MENU
Alcon multifocaal Alcon multifocaal Alcon multifocaal
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (3)

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Alcon multifocaal

  Dailies AquaComfort Plus Multifocal

  vanaf 28,90 €

 • Alcon Air Optix Aqua Multifocal

  Alcon multifocaal

  Air Optix Aqua Multifocal

  67,90 €
  vanaf 55,90 €
  67,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Alcon multifocaal

  Dailies Total 1 Multifocal

  49,95 €
  vanaf 47,10 €
  49,95 €

Alcon Multifokaal

Multifokale Contactlenzen geproduceerd door Alcon

Multifokale contactlenzen worden vaak ook wel varifokaal, bifokaal of progressieve lenzen genoemd. Dit type lens is gemaakt om mensen te helpen die lijden onder de oogafwijking genaamd presbyopie. Presbyopie komt normaliter voor rond de leeftijd van 40-50 en beschrijft het afnemende vermogen om verschil te zien tussen verre en nabije afstand. De reden is het verlies van elasticiteit in de ooglens. Net zoals progressieve correctieve brillen, hebben multifokale contactlenzen meerdere sterktes en bieden dus een duidelijk zicht voor zowel verre als nabije afstanden. Mocht u meer gedetailleerde informatie willen, raadpleeg dan alstublieft onze adviespage over Multifocale Contactlenzen.

Alcon is de fabrikant met het grootste assortiment aan producten in de gehele Eye-Care en Eye-Healthcare markt. Dit brede product portfolio is het resultaat van een fusie tussen de voormalig onafhankelijke fabrikanten Alcon en Ciba Vision in 2011. Het onlangs gevestigde bedrijf “Alcon Vision Care” is een divisie van de Novartis Groep. Dankzij de naamveranderingen kunnen de verpakkingen van het product nog steeds verschillen. Zowel Alcon als Ciba Vision staan bekend voor hun ontwikkelingen van innovatieve zicht verzorgingsproducten en technologieën. De eerste contactlenzen met de – momenteel state-of-art – Silicone-Hydrogel technologie werd geïntroduceerd door Ciba Vision. Bekende lenzen van Alcon zijn, onder andere, bijvoorbeeld de Focus Dailies, hun opvolgende producten van de Dailies of de maandlenzen van de Air Optix.

Multifokale contactlenzen van Alcon aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt drie verschillende modellen aan wat betreft multifokale contactlenzen die gemaakt zijn door Alcon. Focus Dailies Progressives lenzen zijn dagelijkse contactlenzen en zijn dus niet geschikt voor meermalig gebruik. Dankzij hun knipper-activerende vochtigheidstechnologie garanderen zij een hoog draagcomfort, de hele dag door. Ze kunnen zelfs gedragen worden in droge klimaten. Mensen met seizoensgebonden allergieën zullen deze lenzen in het bijzonder waarderen. Hun nakomende product, de Dailies Aquacomfort Plus Multifocal contactlenzen maakt indruk door zowel het verhoogde draagcomfort evenals de gebruikstijd. Net zoals hun eerdere product, Dailies AquaComfort Plus lenzen zijn ze perfect geschikt voor een actieve levensstijl en het dragen van lenzen zo nu en dan. Gezien het dag lenzen zijn moeten de lenzen weggeworpen en gewisseld worden na ieder gebruik en vereisen tevens geen verzorging. Air Optix Aqua Multifocal maandlenzen bieden de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid vergeleken met alle multifokale lenzen en garanderen het comfortabel dragen van de lens. Deze lens is gemaakt voor het aanhoudend dragen van tot wel zes dagen en nachten. Het moet echter wel, na ieder gebruik, schoongemaakt en opborgen worden om hygiëne en de gezondheid van uw ogen te behouden.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch