MENU
Alcon torisch Alcon torisch Alcon torisch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (3)

 • Alcon Air Optix for Astigmatism

  Alcon torisch

  Air Optix for Astigmatism

  52,90 €
  vanaf 36,90 €
  52,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Toric Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Alcon torisch

  Dailies AquaComfort Plus Toric

  vanaf 26,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Toric Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Alcon torisch

  MyDay Toric

  43,90 €
  vanaf 36,80 €
  43,90 €

Alcon Torisch

Torische Contactlenzen geproduceerd door Alcon

Torische contactlenzen worden vaak verwezen als lenzen voor astigmatisme. Astigmatisme is een conditie van het oog waarbij het hoornvlies gekromd is op een onnatuurlijke wijze. Deze vorm van het oog beïnvloedt het zicht waardoor degenen met zo’n soort lens een onduidelijk zicht ervaren. De lens, die dit fenomeen corrigeert, moet in een stabiele positie blijven om een perfecte visuele ervaring te bieden. Dit is mogelijk door een knipper-inducerende aanpassing of een prisma in het lagere deel van de lens, dit hangt af van de fabrikant. Tevens moeten twee specificaties wat betreft de vorm van het oog gedefinieerd worden. Dit zijn de “cilinder” en de “as”. Mocht u overige informatie willen over Torische Contactlenzen of Algemene Opmerkingen voor uw lenzen, raadpleeg dan alstublieft onze adviespagina’s.

Alcon, het resultaat van een fusie tussen de twee bedrijven Alcon en Ciba Vision in 2011, biedt wereldwijd het grootste assortiment aan wat betreft producten in de Eye-Care en Eye-Healthcare markt. Dankzij het herstructureringsproces van de nieuwe divisie “Alcon Vision Care” van de Novartis Groep, kunnen de verpakkingen een ander design hebben. Zowel Alcon als Ciba Vision staan bekend voor hun innovatieve ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën. Ciba Vision was de eerste contactlens fabrikant die gebruik maakte van de Silicone-Hydrogel technologie, die momenteel de state-of-art is. Populaire lenzen van Alcon zijn de Focus Dailies, de Dailies en de Air Optix. Een bekende lensverzorgingsserie is bijvoorbeeld Optifree Puremoist 3x300ml & 90ml.

Torische Contactlenzen van Alcon aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt meerdere torische contactlenzen aan van Alcon, waarvan elk zijn eigen voordelen heeft. Focus Dailies All Day Comfort Toric lenzen zijn dagelijkse contactlenzen en zijn niet geschikt voor meermalig gebruik. Ze zijn gekarakteriseerd door hun knipper-activerende vochtigheidstechnologie die groot draagcomfort garandeert gedurende de dag. De lenzen werken prefect, zelfs in droge ruimtes en voor mensen met seizoensgebonden allergieën. Dailies Aquacomfort Plus Toric contactlenzen is het nakomende model van de Focus Dailies All Day Comfort Toric. Ze staan voor een verbeterd draagcomfort en een verlengde draagtijd. Net zoals hun voorganger, Dailies AquaComfort Plus lenzen zijn perfect voor mensen met een actieve levensstijl aangezien ze uw ogen vochtig en fris houden, de hele dag door. Air Optix for Astigmatism contactlenzen zijn maandlenzen en dus geschikt voor meermalig gebruik. Ondanks dat ze geschikt zijn voor aanhoudend gebruik van tot wel zes dagen en nachten, moeten ze wel schoongemaakt en opgeborgen worden tussen ieder gebruik door. Correcte lensverzorging is essentieel om zowel hygiëne als draagcomfort te behouden. Air Optix for Astigmatism lenzen kunnen helpen bij het verminderen van irritaties die gerelateerd zijn aan het dragen van contactlenzen.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch