• Gratis verzending vanaf € 30,00
 • Altijd gratis retourneren
 • Beveiligde betaling

Bausch & Lomb Lenzen

(18)
 1. SofLens
  9 beoordelingen
  Eindprijs 27,90 € Normale prijs 42,90 €
  • PureVision
   2 beoordelingen
   Eindprijs 22,90 € Normale prijs 36,90 €
   • PureVision
    3 beoordelingen
    Eindprijs 36,90 € Normale prijs 54,90 €
    • SofLens
     Eindprijs 17,90 € Normale prijs 21,90 €
     • Biotrue
      Eindprijs 19,90 € Normale prijs 23,95 €
      • PureVision
       1 beoordeling
       Eindprijs 28,90 € Normale prijs 30,90 €
       • PureVision
        2 beoordelingen
        Eindprijs 42,90 € Normale prijs 50,90 €
        • Biotrue
         Eindprijs 29,00 € Normale prijs 31,95 €
         • SofLens
          2 beoordelingen
          Eindprijs 17,90 € Normale prijs 21,90 €
          • PureVision
           Eindprijs 52,90 € Normale prijs 85,90 €
           • Biotrue
            Eindprijs 29,90 € Normale prijs 39,95 €
            • SofLens
             Eindprijs 24,90 € Normale prijs 30,90 €
             • SofLens
              Eindprijs 17,90 € Normale prijs 20,90 €
              • SofLens
               2 beoordelingen
               Eindprijs 49,90 € Normale prijs 56,90 €
               • SofLens
                1 beoordeling
                Eindprijs 26,90 € Normale prijs 31,90 €
                • Bausch+Lomb ULTRA
                 Eindprijs 62,30 € Normale prijs 90,00 €
                 • PureVision
                  Eindprijs 54,90 € Normale prijs 62,90 €
                  • Bausch+Lomb ULTRA
                   1 beoordeling
                   Eindprijs 54,90 € Normale prijs 59,90 €

                   Bausch + Lomb lenzen

                   Contactlenzen en oogverzorgingsproducten

                   De naam Bausch + Lomb is waarschijnlijk een begrip voor mensen die contactlenzen dragen, want , en van Bausch + Lomb behoren tot de meest populaire contactlensmerken op de markt. Het Amerikaanse bedrijf met Duitse wortels is een van 's werelds grootste fabrikanten van oogheelkundige producten. Naast hoogwaardige en innovatieve contactlenzen ontwikkelt en produceert Bausch + Lomb ook chirurgische instrumenten en oogverzorgingsproducten.

                   Over het bedrijf Bausch + Lomb

                   De twee oprichters van het bedrijf, Jakob Bausch en Henry Lomb, waren Duitse emigranten. Terwijl Jakob Bausch opticien van beroep was, nam Henry Lomb vooral de bedrijfs-economische kant voor zijn rekening. In 1853 richtten Bausch en Lomb in Rochester een fabriek voor brillen en monocles op. In de loop der tijd heeft het bedrijf zijn productie uitgebreid naar microscopen en optische lenzen. William Bausch, de zoon van Jakob Bausch, ontwikkelde een innovatief productieproces waarmee lenzen voor het eerst rechtstreeks uit gesmolten glas konden worden gegoten. Met name het Ray-Ban merk van piloten-zonnebrillen, voor het eerst geproduceerd door Bausch + Lomb in 1926, werd zeer bekend. Nog steeds geldt dit merk als synoniem voor stijlvolle en hoogwaardige zonnebrillen. Bausch + Lomb verkocht zijn eerste contactlenzen in 1971. Uniek aan hun lenzen was het gebruik van bepaalde materialen waardoor ze veel zachter waren dan de tot dan toe beschikbare contactlenzen. In de jaren daarna concentreerde het bedrijf zich meer en meer op de productie van contactlenzen en oogverzorgingsproducten. Sinds 1997 werden ook chirurgische instrumenten een aandachtspunt. Vandaag de dag is Bausch + Lomb een internationale onderneming met wereldwijd ongeveer 12.000 medewerkers. Bausch + Lomb maakt sinds 2013 deel uit van het farmaceutische bedrijf Valeant.

                   Bausch + Lomb's meest populaire contactlenzen

                   Het bedrijf heeft vier zeer populaire merken contactlenzen in zijn portfolio: Ultra, Biotrue, PureVision en SofLens contactlenzen. Bausch + Lomb heeft maandlenzen zoals de Soflens 59 of de Soflens 38 , maar ook daglenzen zoals de Biotrue ONEday of de Soflens Daily Disposable . Voor verziendheid en bijziendheid biedt Bausch + Lomb bollenzen zoals , voor astigmatisme torische lenzen zoals PureVision 2 HD for Astigmatism , PureVision Toric , Soflens Toric en de daglenzen Soflens Daily Disposable for Astigmatism . Bausch + Lomb heeft ook dag- en maandlenzen voor presbyopie in haar portfolio met de PureVision Multifocal , de PureVision 2 HD for Presbyopia en de Biotrue ONEday for Presbyopia . Een recente innovatie van Bausch + Lomb is het nieuwe contactlenzenmerk Ultra. Ultra maandlenzen zijn gemaakt van siliconen hydrogel en hebben een extreem hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 163 Dk/t. Door de innovatieve MoistureSeal bevochtigingstechnologie en het unieke lensontwerp zijn ze zeer goed te verdragen en hebben ze een maximaal draagcomfort. Van het merk PureVision heeft Bausch + Lomb de PureVision 2 HD gelanceerd, een contactlens van moderne siliconen hydrogel met High Definition Optics. Deze lens biedt niet alleen haarscherp zicht, maar kan ook tot 30 dagen en nachten non-stop gedragen worden. Bausch + Lomb biedt als specialist voor verzorgingsproducten verschillende producten voor contactlenshygiëne. Deze omvatten Biotrue All-in-One oplossing, EasySept Peroxide oplossing, ReNu MPS Sensitive Eyes oplossing en Boston Advance Lens Cleaner .

                   Betaalmethoden

                   Verzendpartner

                   Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.