MENU
Bausch & Lomb multifocaal Bausch & Lomb multifocaal Bausch & Lomb multifocaal
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (5)

 • PureVision 2 HD for Presbyopia

  Bausch & Lomb multifocaal

  PureVision 2 HD for Presbyopia

  85,90 €
  vanaf 52,90 €
  85,90 €

 • Alcon Air Optix Aqua

  Bausch & Lomb multifocaal

  Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia

  90,00 €
  vanaf 62,30 €
  90,00 €

 • Soflens Multifocal Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  Bausch & Lomb multifocaal

  Soflens Multifocal

  56,90 €
  vanaf 49,90 €
  56,90 €

 • Biotrue ONEday for Presbyopia

  Bausch & Lomb multifocaal

  Biotrue ONEday for Presbyopia

  39,95 €
  vanaf 29,90 €
  39,95 €

 • Pure Vision Multifocal Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/verpakking

  Bausch & Lomb multifocaal

  PureVision Multifocal

  62,90 €
  vanaf 54,90 €
  62,90 €

Bausch & Lomb Multifokaal

Multifokale Contactlenzen geproduceerd door Bausch & Lomb

Multifokale – ook wel varifokale, bifokale of progressieve – contactlenzen zijn met name gemaakt voor mensen met presbyopie. Presbyopie beschrijft een fenomeen waarbij de ooglens zijn elasticiteit verliest waardoor het oog niet meer het vermogen heeft om verschil uit te maken tussen verre en nabije afstand. Dit resulteert in verlies van duidelijk zicht in de nabije afstand. Presbyopie komt normaal gesproken voor het eerst voor rond de leeftijd van 40 - 50 jaar. Contactlenzen met verschillende sterktes zijn de oplossing voor dit probleem en bieden duidelijk zicht voor zowel nabije als verre afstand. Overige informatie over multifokale/varifokale contactlenzen is te vinden op onze adviespagina over Multifocale Contactlenzen.

Bausch & Lomb, een van de meest bekende Healthcare merken wereldwijd, met het hoofdkantoor in Rochester (NY), is gespecialiseerd in optische producten. Vooral contactlenzen en bijbehorende verzorgingsproducten maar ook optische brillen en camera lenzen zijn specialiteiten van Bausch & Lomb. Het bedrijf heeft een geschiedenis van meer dan 150 jaar ervaring. In 2013 werd Bausch & Lomb verworven door Valeant Pharmaceuticals International Inc., en het vertegenwoordigt sindsdien de Eye-care afdeling. Bekende en zeer populaire contactlenzen gemaakt door Bausch & Lomb zijn onder andere de SofLens en PureVision series. Tevens maken ze lensverzorgingsproducten, zoals Biotrue, RENU en Boston.

Multifokale Contactlenzen van Bausch & Lomb aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt twee verschillende modellen van varifokale contactlenzen aan die geproduceerd zijn door Bausch & Lomb. Soflens Multifocal contactlenzen zijn vooral geschikt voor gevoelige ogen. De maandlenzen hebben een draagtijd van tot wel 10 uur per dag en vereisen bijbehorende verzorgingsproducten. Met hun karakteristieke lichtblauwe handling tint zijn ze zeer eenvoudig in gebruik. Purevision Multifocal maandlenzen voor presbyopie, met hun speciale silicone-hydrogel materiaal, houden uw ogen vochtig gedurende de dag. De lens kan helpen met het voorkomen van droogte van de ogen. Door hun buitengewone materiele eigenschappen kunnen Purevision Multifocal lenzen aanhoudend gedragen worden tot wel 30 dagen en nachten lang, wat afhangt van uw ogen. Indien u de lenzen graag draagt zonder ze uit te doen in de tussentijd, raadpleeg alstublieft uw opticien om zeker te zijn van uw maximale draagperiode.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch