MENU
Bausch & Lomb torisch Bausch & Lomb torisch Bausch & Lomb torisch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (5)

 • Soflens Toric Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  Bausch & Lomb torisch

  Soflens Toric

  42,90 €
  vanaf 27,90 €
  42,90 €

 • Pure Vision 2 HD for Astigmatism Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  Bausch & Lomb torisch

  PureVision 2 HD for Astigmatism

  54,90 €
  vanaf 36,90 €
  54,90 €

 • Pure Vision Toric Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/verpakking

  Bausch & Lomb torisch

  PureVision Toric

  50,90 €
  vanaf 42,90 €
  50,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Bausch & Lomb torisch

  Biotrue ONEday for Astigmatism

  31,95 €
  vanaf 29,00 €
  31,95 €

 • Soflens Daily Disposable for Astigmatism Daglenzen van Bausch & Lomb - 30 lenzen/pakking

  Bausch & Lomb torisch

  Soflens Daily Disposable for Astigmatism

  31,90 €
  vanaf 26,90 €
  31,90 €

Bausch & Lomb Torisch

Torische Contactlenzen gemaakt door Bausch & Lomb

Torische contactlenzen – vaak bevat de naam tevens de prefix “voor astigmatisme” – zijn gemaakt voor mensen met een bepaalde conditie van het oog. Deze conditie is gekarakteriseerd door een kromming van het hoornvlies, wat ook wel astigmatisme genoemd wordt. Mensen met een gekromd hoornvlies ervaren een onscherp zicht. De speciale vorm van het oog vereisen het gebruik van sferische contactlenzen. Extra specificaties, ofwel cilinder en as, moeten vastgesteld worden. De fabrikanten bereiken de vereiste stabiele positie voornamelijk door middel van een prisma in het lagere deel van de lens of een knipper-inducerende aanpassing. Onze adviespagina’s bieden overige informatie aan over Torische Contactlenzen en Algemene Opmerkingen.

Bausch & Lomb is een bekende fabrikant voor optische producten zoals contactlenzen, optische lenzen en camera lenzen, met het hoofdkantoor gevestigd in Rochester (NY). Bausch & Lomb werd opgericht in 1850 en overgenomen door Valeant Pharmaceuticals International Inc. in 2013. Bausch & Lomb, hun nieuwe Eye-care afdeling, specialiseerde zich in contactlenzen en contactlens producten. Als een van de meest bekendste Healthcare merken wereldwijd, produceren zij erkende lenzen zoals PureVision en de SofLens contactlens series. Contactlens care merken zijn onder andere Biotrue, RENU en Boston.

Torische Contactlenzen van Bausch & Lomb aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt verschillende modellen aan qua contactlenzen voor astigmatisme van Bausch & Lomb.

Soflens Daily Disposable for Astigmatism met hun unieke High Definition TM Optics technologie maken details scherper, verminderen halo’s en het effect van scherp licht. De zeer stabiele en dunne lenzen bieden een groot draagcomfort gedurende de dag. Net zoals alle dagelijkse contactlenzen moeten ze weggeworpen worden na elk gebruik en vereisen dus geen verzorging, wat resulteert in meer flexibiliteit. Soflens Toric maandlenzen voor dragers met astigmatisme garanderen uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid. Deze lens garandeert duidelijk en scherp zicht, de hele dag door. Contactlenzen van Soflens zijn gekarakteriseerd door hun lichtblauwe handling tint, wat het makkelijk in gebruik maakt, zelfs voor mensen die lenzen voor het eerst gebruiken. Purevision Toric contactlenzen voor astigmatisme van Bausch & Lomb bieden uw ogen extreem hoge levels van zuurstof aan die uw ogen gezond houden. Ze zijn in het bijzonder geschikt voor droge ruimtes met bijvoorbeeld airconditioning. De Purevision 2 HD for Astigmatism maandlens is de opvolger van de PureVision Toric lens en behoort tot de dunste contactlenzen momenteel beschikbaar op de markt. Het blinkt uit door het hogere draagcomfort en de garantie van helder zicht, de hele dag door. Beide modellen van PureVision hebben een aanhoudende draagtijd van tot wel 30 dagen en nachten lang, wat echter wel afhangt van de conditie van uw ogen.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch