MENU
Biomedics Daglenzen Biomedics Daglenzen Biomedics Daglenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (2)

 • Biomedics 1 Day Extra Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Biomedics Daglenzen

  Biomedics 1-Day Extra

  23,90 €
  vanaf 17,90 €
  23,90 €

 • Biomedics 1 Day Extra toric Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Biomedics Daglenzen

  Biomedics 1-Day Extra toric

  30,90 €
  vanaf 26,90 €
  30,90 €

Biomedics Daglenzen

Dagelijkse Contactlenzen van Biomedics door CooperVision

Contactlenzen voor dagelijks gebruik maken het mogelijk voor mensen met ver- of bijziendheid om een actieve en spontane levensstijl te behouden, zonder zich zorgen te hoeven maken over correctieve brillen of andere beperkingen. Dit lenstype is in het bijzonder aantrekkelijk voor gelegenheidsdragers of voor mensen die niet willen nadenken over de correcte lensverzorging. In tegenstelling tot week- en maandlenzen vereisen dag lenzen geen enkele verzorging. U kunt ze simpelweg wegwerpen en een nieuw paar lenzen indoen. De grootste voordelen van dag lenzen zijn de flexibiliteit en hygiëne, wat dan ook de reden is waarom ze het vaakst gebruikt worden als prettig supplement naast een bril.

CooperVision is een van de leidende contactlens fabrikanten in het gebied van zachte contactlenzen. CooperVision is in het bijzonder een autoriteit in torische lenzen voor astigmatisme. Het moederbedrijf, The Cooper Companies, Inc., verworven de Britse contactlens fabrikant Sauflon Pharmaceuticals in 2014. De twee bedrijven, bekend voor hun producten van hoge kwaliteit, vormen nu een grote speler in de contactlens markt. Bekende producten van CooperVision zijn bijvoorbeeld Biomedics, Proclear en Biofinity contactlenzen.

Dagelijkse Contactlenzen van Biomedics aangeboden door Lensplaza

Dagelijkse contactlenzen van Biomedics staan bekend voor hun hoge draagcomfort en het eenvoudige gebruik. Ze zijn ideaal, zelfs voor mensen die voor het eerst lenzen dragen zonder enige ervaring voorheen. Dragers van Biomedics contactlenzen kunnen vertrouwen op grote waarde voor hun geld.

Biomedics 1-Day Extra contactlenzen is het opvolgende model van de populaire Biomedics 1-Day lenzen. Biomedics 1-Day Extra lenzen blinken uit door hun hoge water inhoud, hun verbeterd draagcomfort, en de langere draagtijd. Mensen die de Biomedics 1-Day contactlenzen gedragen hebben zullen deze verbeteringen waarderen. Biomedics 1-Day Extra Toric lenzen geven de voordelen van hun sferische tegenhanger door aan mensen met astigmatisme. Ze zijn gekenmerkt door hun betrouwbare lensstabiliteit en het verbeterde design.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch