MENU
Biomedics Maandlenzen Biomedics Maandlenzen Biomedics Maandlenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (2)

 • Cooper Vision Biomedics Evolution 55 UV 1x6

  Biomedics Maandlenzen

  Biomedics Evolution 55 UV

  23,90 €
  vanaf 12,90 €
  23,90 €

 • Cooper Vision Biomedics Toric 6 Lenzen

  Biomedics Maandlenzen

  Biomedics Toric UV

  48,90 €
  vanaf 42,90 €
  48,90 €

Biomedics Maandlenzen

Maandelijkse Contactlenzen van Biomedics door CooperVision

Maandelijkse lenzen of respectievelijk maandlenzen zijn benoemd naar hun maximale gebruiksperiode van 1 maand of 30 dagen. Ze vereisen regelmatige lenzenverzorging, wat betekent dat ze schoongemaakt en opgeborgen moeten worden met speciale lenzenvloeistof na ieder gebruik. Dit is noodzakelijk om zowel hygiëne als comfort standaarden te behouden. Doordat de lens flexibiliteit en hoog draagcomfort biedt, worden deze maandelijkse contactlenzen gezien als een serieus alternatief voor correctieve brillen.

CooperVision, de bekende Eye-Care divisie van The Cooper Companies, Inc., is een van de leidende contactlens fabrikanten wat betreft zachte contactlenzen. Zij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en zijn met name dominant in het gebied van torische lenzen voor mensen met astigmatisme. In augustus 2014 werd Sauflon Pharmaceuticals, een grote, Britse contactlens fabrikant, overgenomen door Cooper Companies, Inc. De divisie Cooper Vision maakt veel producten van hoge kwaliteit, zoals Biomedics, Proclear en Biofinity lenzen.

Maandelijkse Contactlenzen van Biomedics aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt twee verschillende modellen aan van maandelijkse contactlenzen van Biomedics. U kunt kiezen tussen sferische en torische lenzen, dit ligt aan de conditie van uw ogen. Klanten vertrouwen op de hoge waarde voor hun geld wat betreft Biomedics producten.

Biomedics Evolution 55 UV zijn sferische, maandelijkse contactlenzen. Ze blinken uit door hun geoptimiseerde draagcomfort. Bovendien bieden ze knipper-activerende stabilisatie wat sferische afwijkingen neutraliseert. Biomedics Toric UV lenzen zijn gemaakt voor mensen met astigmatisme. Deze lens vermindert de rotatie van de lens en verhoogt de stabiliteit. Dit garandeert een continue, goed zicht. Beide maandlenzen van Biomedics hebben een geïntegreerde UV-blokker, die grote delen van het oog beschermt tegen Uv-straling.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch