MENU
CooperVision multifocaal CooperVision multifocaal CooperVision multifocaal
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (3)

 • Biofinity Multifocal Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  CooperVision multifocaal

  Biofinity Multifocal

  66,90 €
  vanaf 49,90 €
  66,90 €

 • Proclear 1 Day multifocal Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  CooperVision multifocaal

  Proclear 1-Day multifocal

  34,90 €
  vanaf 28,90 €
  34,90 €

 • Proclear Multifocal Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  CooperVision multifocaal

  Proclear Multifocal

  54,90 €
  vanaf 49,90 €
  54,90 €

Coopervision Multifokaal

Multifokale Contactlenzen geproduceerd door CooperVision

Multifokale contactlenzen zijn gemaakt voor mensen met presbyopie. Ze worden vaak ook wel varifokaal, bifokaal of progressieve lenzen genoemd. Presbyopie beschrijft het verlies van elasticiteit in de ooglens en resulteert in een afnemend vermogen van het oog om verschil uit te maken tussen verre en nabije afstand. Dit fenomeen komt normaliter voor rond de leeftijd van 40-50 jaar. Zoals de naam al suggereert, multifokale contactlenzen hebben meerdere sterktes. Dit geeft u duidelijk zicht voor zowel verre evenals nabije afstand. Overige informatie over varifokale of bifokale contactlenzen kan gevonden worden op onze advies pagina over Multifocale Contactlenzen.

CooperVision, een leidende fabrikant van zachte contactlenzen, produceert verschillende multifokale lenzen. CooperVision is een divisie van The Cooper Companies, Inc. In augustus 2014 hebben ze tevens Sauflon Pharmaceuticals limited verworven. Bekende contactlensmerken van CooperVision zijn bijvoorbeeld de Biofinity, de Biomedics of de Proclear.

Multifokale Contactlenzen van CooperVision aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt enkele varifokale contactlenzen aan van CooperVision. Proclear 1-Day Multifocal lenzen zijn dagelijkse contactlenzen die perfect zijn voor mensen die droge ogen ervaren tijdens het dragen van lenzen. Ze bieden verbeterd comfort aan samen met grotere compatibiliteit. Net zoals dagelijkse lenzen bieden ze comfort aan. Ze kunnen weggeworpen worden na ieder gebruik en vereisen geen enkele verzorging of schoonmaak. Maandelijkse varifokale lenzen van CooperVision zijn bijvoorbeeld Biofinity Multifocal contactlenzen. Deze lenzen hebben hoge levels qua vochtigheid en zijn zeer luchtig wat leidt tot een uitstekend draagcomfort. Biofinity Multifocal zijn goedgekeurd voor het ’s nachts dragen van de lenzen. Gebaseerd op de compatibiliteit van uw ogen, kunnen de lenzen aanhoudend gedragen worden tot 30 dagen en nachten. Een andere progressieve maandlens is het Proclear Multifocal model. Deze lenzen blinken uit door hun voortreffelijke compatibiliteit, wat de lenzen comfortabel maakt om te dragen, zelfs als u lijdt onder milde symptomen van droogte van de ogen. Proclear Multifocal lenzen zijn niet geschikt voor gebruik ’s nachts maar, met een langere draagtijd van tot wel 14 uur, garanderen echter wel betrouwbaar comfort, zelfs tijdens lange dagen. Net zoals de meeste maandlenzen moeten de contactlenzen schoongemaakt en opgeborgen worden voordat u naar bed gaat. Dit voorkomt het verlies aan hygiëne en draagcomfort.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch