MENU
CooperVision torisch CooperVision torisch CooperVision torisch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (6)

 • Biofinity Toric Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  CooperVision torisch

  Biofinity Toric

  49,90 €
  vanaf 32,90 €
  49,90 €

 • Biomedics 1 Day Extra toric Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  CooperVision torisch

  Biomedics 1-Day Extra toric

  30,90 €
  vanaf 26,90 €
  30,90 €

 • Proclear Toric Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  CooperVision torisch

  Proclear Toric

  50,90 €
  vanaf 44,90 €
  50,90 €

 • Cooper Vision Biomedics Toric 6 Lenzen

  CooperVision torisch

  Biomedics Toric UV

  48,90 €
  vanaf 42,90 €
  48,90 €

 • Biofinity Toric Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  CooperVision torisch

  Clariti Toric

  55,80 €
  vanaf 38,00 €
  55,80 €

 • Biofinity Toric Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  CooperVision torisch

  Avaira Vitality Toric

  59,90 €
  vanaf 31,90 €
  59,90 €

Coopervision Torisch

Torische Contactlenzen geproduceerd door CooperVision

Torische contactlenzen of lenzen voor astigmatisme zijn geschikt voor mensen met een astigmatische ooglens-vorm. Het gekromde hoornvlies veroorzaakt een vaag zicht. Dankzij deze abnormale vorm heeft de contactlens extra specificaties nodig: de “cilinder” en “as”. Torische lenzen vereisen een stabiele positie in de oog om perfect, duidelijk zicht te bieden. Dit kan bereikt worden door een knipper-inducerende aanpassing of een prisma in het lagere deel van de lens. De gebruikte methode hangt af van de fabrikant. Mocht u meer willen weten, raadpleeg dan alstublieft onze adviespagina over Torische Contactlenzen.

CooperVision is een leidende fabrikant van torische contactlenzen. Het bedrijf was tevens een van de eerste op de markt wat betreft zachte lenzen. CooperVision is een divisie van The Cooper Companies, Inc., met het hoofdkantoor gevestigd in New York. In augustus 2014 werd de overname van Sauflon Pharamceuticals limited bekend gemaakt door Cooper Companies. Populaire contactlens merken van CooperVision zijn bijvoorbeeld Biofinity, Biomedics, of Proclear.

Torische Contactlenzen van CooperVision aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt verscheidene contactlenzen aan van CooperVision die astigmatisme corrigeren. Torische daglenzen zijn bijvoorbeeld de Biomedics 1-Day Extra Toric lenzen. Deze garanderen betrouwbare lensstabiliteit en het frisse, comfortabele gevoel van dagelijkse contactlenzen. De lenzen kunnen helpen bij het verminderen van seizoensgebonden, allergische reacties. De selectie uit torische maandlenzen is groot, gezien u kunt kiezen uit drie verschillende modellen. Biomedics Toric UV maandlenzen zijn extreem dun en bieden daardoor een groot draagcomfort. Met hun kenmerkende lichtblauwe handling tint zijn ze makkelijk in gebruik, zelfs voor mensen die voor het eerst lenzen dragen. Daarnaast hebben ze ook UV-bescherming, wat kenmerkend is voor Biomedics. Proclear lenzen hebben hoge niveaus qua vochtigheid en worden dus aangeraden aan mensen die veel tijd besteden in droge ruimtes of ruimtes met airconditioning. Roodheid en irritaties aan het oog tijdens het dragen van contactlenzen kunnen op significante wijze verminderd worden. Biofinity Toric lenzen voor astigmatisme garanderen hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en hoge water inhoud, wat helpt om uw ogen te steunen. Het speciale silicone-hydrogel materiaal maakt het mogelijk om deze lenzen aanhoudend te dragen tot wel 30 dagen en nachten. Net zoals andere week- en maandlenzen moeten de contactlenzen schoongemaakt en opgeborgen worden tussen ieder gebruik door.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch