MENU
Daglenzen CooperVision Daglenzen CooperVision Daglenzen CooperVision
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (5)

 • Biomedics 1 Day Extra Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen CooperVision

  Biomedics 1-Day Extra

  23,90 €
  vanaf 17,90 €
  23,90 €

 • Proclear 1 Day Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen CooperVision

  Proclear 1-Day

  22,90 €
  vanaf 16,90 €
  22,90 €

 • Proclear 1 Day multifocal Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen CooperVision

  Proclear 1-Day multifocal

  34,90 €
  vanaf 28,90 €
  34,90 €

 • Biomedics 1 Day Extra toric Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen CooperVision

  Biomedics 1-Day Extra toric

  30,90 €
  vanaf 26,90 €
  30,90 €

 • MyDay Daily Disposable

  Daglenzen CooperVision

  MyDay Daily Disposable

  34,90 €
  vanaf 23,90 €
  34,90 €

Daglenzen CooperVision

Dagelijkse Contactlenzen geproduceerd door CooperVision

Dagelijkse contactlenzen bieden dragers een hoog niveau van gemak aan gezien men zich geen zorgen hoeft te maken over correcte lensverzorging. Dit maakt dag lenzen een aantrekkelijke keuze voor infrequente dragers of voor mensen die niet over de schoonmaak- noch opbergverplichtingen willen denken voor optimale hygiëne en draagcomfort. Terwijl ze in het dagelijkse leven vaak gebruikt worden als vervanging voor brillen zijn dag lenzen ook uitstekend in situaties waarbij het dragen van een bril te afleidend is, bijvoorbeeld wanneer u sport of een zonnebril draagt. Dag lenzen worden vooral gebruikt als een supplement bij brillen vanwege de eigenschappen.

CooperVision, een divisie van The Cooper Companies, Inc., is een van de leidende fabrikanten van zachte contactlenzen wereldwijd. Ze zijn in het bijzonder een expert wat betreft torische contactlenzen. In augustus 2014 werd Sauflon Pharmaceuticals, een Britse contactlens fabrikant die bekend stond door zijn producten van hoge kwaliteit, verworven door Cooper Companies. CooperVision produceert bekende producten, zoals Biofinity, Biomedics, Proclear en Avaira.

Dagelijkse Contactlenzen van CooperVision aangeboden door Lensplaza

De merken van de dagelijkse contactlenzen van CooperVision aangeboden op Lensplaza zijn Biomedics en Proclear. De lenzen van beide merken zijn uitermate comptabel en in het bijzonder geschikt voor gevoelige ogen.

Dag lenzen van Proclear zijn geschikt voor Sferische Contactlenzen, Multifocale Contactlenzen  en biofokale contactlenzen. Proclear 1-Day contactlenzen zijn biocompatibel en houden uw ogen vochtig gedurende de dag. Deze sferische lenzen hebben een draagtijd van tot wel 14 uur lang. Proclear 1-Day Multifocal lenzen hebben dezelfde eigenschappen als de Proclear 1-Day lenzen. Zij corrigeren echter ook presbyopie. Een uitstekende eigenschap van de Proclear dag lenzen is dat de lenzen voortreffelijk zijn voor mensen die droogte van de ogen ervaren door leeftijd of een andere reden. Milde discomfort gedurende het dragen van lenzen kan voorkomen worden door middel van Proclear contactlenzen.

Biomedics dagelijkse contactlenzen zijn een goed product voor mensen die voor het eerst lenzen gebruiken door de lichtblauwe handling tint, wat het lenzengebruik veel eenvoudiger maakt. Biomedics 1-Day Extra contactlenzen bieden hoger draagcomfort evenals een verlengde draagtijd van tot wel 16 uur per gebruik. Ze houden uw ogen gezond door middel van het verminderen van allergische reacties aangezien de snelheid van allergenen opbouw op significante wijze vertraagd wordt door de lens. Biomedics 1-Day Extra Toric lenzen zijn voor dragers met astigmatisme en bieden dezelfde voordelen aan als hun sferische equivalent. De zachte Biomedics contactlenzen zijn buitengewoon dun door hun speciale productie proces. Dit resulteert in uitermate hoog comfort.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch