MENU
Daglenzen multifocaal Daglenzen multifocaal Daglenzen multifocaal
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (5)

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen multifocaal

  Dailies AquaComfort Plus Multifocal

  vanaf 28,90 €

 • Proclear 1 Day multifocal Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen multifocaal

  Proclear 1-Day multifocal

  34,90 €
  vanaf 28,90 €
  34,90 €

 • Biotrue ONEday for Presbyopia

  Daglenzen multifocaal

  Biotrue ONEday for Presbyopia

  39,95 €
  vanaf 29,90 €
  39,95 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen multifocaal

  1-Day Acuvue Moist Multifocal

  44,95 €
  vanaf 31,79 €
  44,95 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen multifocaal

  Dailies Total 1 Multifocal

  49,95 €
  vanaf 47,10 €
  49,95 €

Dagelijkse multifokale Contactlenzen

Multifokale Contactlenzen voor dagelijks gebruik

Multifokale contactlenzen zijn lenzen voor personen met presbyopia. Veel mensen ervaren verslechterd zicht rond de leeftijd van 40 tot 50 jaar. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen tijdens het lezen of kijken op een telefoon. Het is vaak veroorzaakt door een afnemende elasticiteit van de lens van het oog. In dit geval is het niet meer mogelijk voor het oog om helder te zien in de nabije afstand. Dit probleem wordt vaak aangepakt met multifokale brillen of multifokale contactlenzen. Deze producten bieden duidelijk zicht voor zowel korte als lange afstanden.

Mocht u graag informatie willen over multifokale contactlenzen, neem dan een kijk op onze website over multifocale lenzen. Multifokale lenzen worden soms ook wel varifokaal, biofokaal of progressieve contactlenzen genoemd.

Dagelijkse contactlenzen zijn contactlenzen die weggegooid worden na elk gebruik. Ze zijn dus niet ontworpen voor meermalig gebruik. Bovendien hoeft u zich ook geen zorgen te maken over correcte lensverzorging. Het kopen van dergelijke verzorgingsproducten is dan ook overbodig. Dit geeft u de flexibiliteit om de lenzen in te doen wanneer u maar wilt. Deze eigenschappen maken dagelijkse contactlenzen populair onder infrequente dragers of spontane personen. Soms wilt u u gewoonweg geen zorgen maken over uw bril. Het merendeel van de tijd worden daglenzen gebruikt als supplement van een bril. Andere personen houden van het gevoel van nieuwe contactlenzen en de eenvoud van het dagelijkse gebruik. Zij gebruiken deze lensen als een vervanger voor een bril.

Multifokale Daglenzen aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt verscheidene modellen aan van multifokale daglenzen. Er zijn Focus Dailies Progressives, Proclear 1-Day Multifocal, en Dailies Aquacomfort Plus Multifocal lenzen.

Focus Dailies Progressives contactlenzen van Alcon gebruiken een knipper-activerende vochtigheidstechnologie. Ze bieden verfrissend comfort aan, de hele dag door. Deze lenzen zijn een erg goed alternatief voor leesbrillen. Dailies AquaComfort Plus Multifokale lenzen brengen zowel verbeterd draagcomfort als verlengde draagtijd. Deze lens is de opvolger van de Focus Dailies Progressives. Volgens Alcon kunt u eenvoudig switchen tussen deze twee producten, zonder enig probleem.

Proclear 1-Day Multifokale lenzen zijn geproduceerd door CooperVision. Deze lens is vooral ideaal voor personen die leeftijdsgebonden droogte van de ogen ervaren. Het verbetert het draagcomfort van mensen die leiden onder mild ongemak tijdens het dragen van de lenzen. Multifokale lenzen zijn een fijne oplossing als u op zoek bent naar een flexibel alternatief voor brillen.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch