MENU
Dailies Daglenzen Dailies Daglenzen Dailies Daglenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (6)

 • Dailies AquaComfort Plus Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Dailies Daglenzen

  Dailies AquaComfort Plus

  vanaf 16,90 €

 • Dailies Total 1 Daglenzen van Ciba Vision - 30 lenzen/pakking

  Dailies Daglenzen

  Dailies Total 1

  35,90 €
  vanaf 27,90 €
  35,90 €

 • Focus Dailies All Day Comfort Daglenzen van Ciba Vision - 30 lenzen/pakking

  Dailies Daglenzen

  Focus Dailies All Day Comfort

  22,90 €
  vanaf 18,90 €
  22,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Dailies Daglenzen

  Dailies AquaComfort Plus Multifocal

  vanaf 28,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Toric Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Dailies Daglenzen

  Dailies AquaComfort Plus Toric

  vanaf 26,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Dailies Daglenzen

  Dailies Total 1 Multifocal

  49,95 €
  vanaf 47,10 €
  49,95 €

Dailies dagelijkse Contactlenzen

Daglenzen van Dailies

Daglenzen zijn voor mensen die graag de comfort hebben van wegwerp contactlenzen. Personen die zo nu en dan contactlenzen dragen waarderen het gemak van dag lenzen aangezien ze elke dag vervangen kunnen worden door nieuwe lenzen, en de oude lenzen simpelweg weggegooid kunnen worden. Dit is handig aangezien er meerdere situaties zijn waarbij men liever geen aandacht besteed aan zijn/haar bril. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige trip, een avondje uit of wanneer je je actief beweegt tijdens het sporten. De flexibiliteit en betere hygiëne maken de dag lenzen erg aantrekkelijk om te gebruiken. Daglenzen zijn dus een ideaal supplement of alternatief voor correctieve brillen.

De fabrikant Alcon is het resultaat van de fusie tussen de voormalige concurrenten Ciba Vision en Alcon. Sinds 2011 vormen zij de nieuwe divisie genaamd “Alcon Vision Care” van de Novartis Groep. De verpakking van de contactlenzen geproduceerd door Ciba Vision is langzaam aan het veranderen.

Alcon biedt momenteel wereldwijd het grootste assortiment aan in de Eye-Care en Eye-Healthcare markt. Alcon produceert bekende producten series. Deze betreffen Focus Dailies, Dailies Total 1, Dailies Aquacomfort Plus, Air Optix en Freshlook. Zij produceren tevens lenzenvloeistoffen van Optifree Puremoist 3x300ml & 90ml. Zowel Alcon als Ciba Vision staan voor de ontwikkeling van innovatieve technologieën. De Silicone-Hydrogel technologie, die momenteel de ‘state-of-the-art’ is, werd als eerste gebruikt door Ciba Vision.

Dagelijkse contactlenzen van Dailies aangeboden door Lensplaza

Lensplaza levert de meeste producten van het merk Dailies. Beschikbaar zijn: Focus Dailies, Dailies Total 1 en Dailies AquaComfort Plus. Naast sferische lenzen bestaat het assortiment ook uit Torische Contactlenzen en Multifocale Contactlenzen. Dit geeft iedere klant de ideale mogelijkheid om te kopen wat hij/zij graag gebruikt.

Dailies Total 1 contactlenzen zijn de dag lenzen met de hoogste zuurstof-doorlaatbaarheid. Er is geen enkel ander product op de markt die hiermee kan concurreren. Dankzij het hoge water gehalte van 80% leveren de lenzen uitstekend draagcomfort. Deze lenzen zijn tegelijkertijd het meest recente lenzenmodel van het merk Dailies. De Dailies Aquacomfort Plus contactlenzen is het vervolg-model van de populaire Focus Dailies All Day Comfort contactlenzen. Gebaseerd op dezelfde eigenschappen als de Focus Dailies All Day Comfort, bevatten de contactlenzen enkele kleine aanpassingen. De nieuwe lenzen hebben een aanzienlijk hoger draagcomfort. De Dailies AquaComfort Plus Toric lenzen zijn speciaal voor contactlensdragers met astigmatisme en zijn ook aantrekkelijk door het verhoogde comfort. Hetzelfde geldt voor de Dailies Aquacomfort Plus Multifocal contactlenzen. Multifokale lenzen zijn gemaakt voor personen met presbyopie.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch