MENU
Johnson & Johnson torisch Johnson & Johnson torisch Johnson & Johnson torisch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (4)

 • Acuvue Oasys for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson torisch

  Acuvue Oasys for Astigmatism

  42,90 €
  vanaf 29,90 €
  42,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson torisch

  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

  36,90 €
  vanaf 25,90 €
  36,90 €

 • Acuvue Advance for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson torisch

  Acuvue Advance for Astigmatism

  35,90 €
  vanaf 31,90 €
  35,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson torisch

  Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

  43,95 €
  vanaf 35,30 €
  43,95 €

Johnson & Johnson Torisch

Torische Contactlenzen geproduceerd door Johnson & Johnson

Torische contactlenzen zijn speciaal gemaakte lenzen voor dragers met astigmatisme. Astigmatisme beschrijft het fenomeen van een gekromd hoornvlies waarbij, op een gegeven moment, u een vaag zicht ervaart. Torische contactlenzen hebben een speciale vorm die bij uw ogen past en vereisen dus extra specificaties in tegenstelling tot de normale sferische lenzen. Deze specificaties worden “cilinder” en “as” genoemd. Om een betrouwbaar, stabiel zicht te geven moeten de torische lenzen in een vaste positie blijven. Fabrikanten garanderen dit door een prisma in het lagere gedeelte van de lens of een knipper-geïnduceerde aanpassing. De methode varieert onder de verschillende fabrikanten. Indien u meer informatie wilt over astigmatisme en contactlenzen, raadpleeg dan alstublieft onze adviespagina over Torische Contactlenzen.

Johnson & Johnson, een zeer bekende fabrikant van consumentengoederen, farmaceutica en Healthcare producten is, naast de andere producten, ook een capacity in de contactlens markt. De 125 jaar aan ervaring en veel traditie maakt Johnson & Johnson een betrouwbare fabrikant van contactlenzen. Het bedrijf probeert zijn concurrenten altijd voor te zijn wat resulteert in innovatieve productontwikkelingen. In 1988 werd de eerste wegwerplens genaamd “Acuvue” geïntroduceerd door Johnson & Johnson. Dit werd gevolgd door de eerste dag lens genaamd “1-Day-Acuvue” in 1995. Sindsdien is Johnson & Johnson een leidende fabrikant in de contactlens markt. De lenzen van hun Acuvue behoren tot de meest populaire lenzen.

Torische Contactlenzen geproduceerd door Johnson aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt verscheidene contactlenzen aan voor astigmatisme die geproduceerd zijn door Johnson & Johnson. De lenzen van hoge kwaliteit van Acuvue zijn beschikbaar als dagelijkse en wekelijkse contactlenzen. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism contactlenzen voor dagelijks gebruik steunen een flexibele en spontane levensstijl. Hun hoge UV-bescherming maakt de lenzen perfect voor buitenshuis dragen. Met hun vochtigheidstechnologie en de draagtijd van tot wel 14 uur, garanderen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism lenzen een hoog draagcomfort gedurende de hele dag. Net zoals elke andere dag lens zijn ze niet geschikt voor meermalig gebruik en kunnen dus weggeworpen worden na elk gebruik. Een andere optie is de weeklens Acuvue Advance for Astigmatism. Deze lens is extreem zacht en comfortabel dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en de innovatieve HYDRACLEAR® PLUS technologie van Johnson & Johnson. Het is de perfecte keuze indien u regelmatig lenzen draagt. Acuvue Oasys for Astigmatism contactlenzen zijn in het bijzonder geschikt voor mensen die droge ogen ervaren tijdens het dragen van contactlenzen. Bovendien zijn ze een uitstekend alternatief om te gebruiken indien u veel tijd spendeert in ruimtes met airconditioning. Met hun HYDRACLEAR® PLUS technologie laten de lenzen u makkelijk vergeten dat u überhaupt lenzen draagt. De wekelijkse contactlenzen van Acuvue zijn gecertificeerd voor het continue dragen van tot wel zeven dagen en zes nachten. Indien ze schoongemaakt en opgeborgen zijn ’s nachts, na ieder gebruik, kunnen ze 14 dagen lang gebruikt worden.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch