MENU
Soflens Daglenzen Soflens Daglenzen Soflens Daglenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (2)

 • Soflens Daily Disposable Daglenzen van Bausch & Lomb - 30 lenzen/pakking

  Soflens Daglenzen

  Soflens Daily Disposable

  21,90 €
  vanaf 17,90 €
  21,90 €

 • Soflens Daily Disposable for Astigmatism Daglenzen van Bausch & Lomb - 30 lenzen/pakking

  Soflens Daglenzen

  Soflens Daily Disposable for Astigmatism

  31,90 €
  vanaf 26,90 €
  31,90 €

Soflens Daglenzen

Dagelijkse Contactlenzen van Soflens geproduceerd door Bausch & Lomb

Dagelijkse contactlenzen zijn de contactlenzen met de hoogste flexibiliteit en gemak voor gelegenheid- en dagelijks gebruik. Dankzij het wegwerpen van de lens na ieder gebruik zijn kosten en moeite voor lenzenverzorging niet langer een kwestie. Deze eigenschappen maken de lenzen vooral aantrekkelijk voor gelegenheidsdragers en voor mensen die niet het frisse gevoel van contactlenzen willen missen tijdens het dagelijkse gebruik. Situaties waarbij dagelijkse contactlenzen gedragen worden zijn bijvoorbeeld evenementen waarbij het dragen van een bril vervelend of moeilijk is, zoals tijdens het sporten of tijdens het dragen van een zonnebril. Het merendeel van de tijd worden dag lenzen gebruikt als een supplement voor brillen.

Bausch & Lomb is wereldwijd een van het meest bekendste Healthcare merk met het hoofdkantoor in Rochester (NY). Het bedrijf produceert al meer dan 150 jaar optische producten zoals contactlenzen, optisch glas en camera lenzen. In 2013 werd Bausch & Lomb de Eye care divisie van Valeant Pharamceuticals International Inc., gespecialiseerd in contactlenzen en contactlens-verzorgingsproducten. Bausch & Lomb produceert de producten voor veel merken zoals SofLens, PureVision, Boston, Biotrue en RENU.

Dagelijkse Contactlenzen van Soflens aangeboden door Lensplaza

Dagelijkse contactlenzen van SofLens zijn de enige dagelijkse contactlenzen van de fabrikant Bausch & Lomb die aangeboden worden door Lensplaza. Soflens Daily Disposable contactlenzen bieden een excellent comfort, gedurende de hele dag. Ze hebben een draagtijd van tot wel 14 uur en bieden dus betrouwbare support voor uw ogen, de hele dag door. De innovatieve technologie die gebruikt wordt voor deze lenzen vermindert halo’s en het effect van scherp licht, en maakt tevens details scherper. Daarnaast zijn ze makkelijk in gebruik door hun handling tint en daardoor ook geschikt voor beginners. Soflens Daily Disposable for Astigmatism contactlenzen hebben dezelfde eigenschappen. Het enige verschil: het zijn torische contactlenzen. In feite hebben ze hetzelfde model als Soflens Daily Disposable, alleen dan voor mensen met Torische Contactlenzen.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch