MENU
Weeklenzen sferisch Weeklenzen sferisch Weeklenzen sferisch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (3)

 • Acuvue Oasys Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Weeklenzen sferisch

  Acuvue Oasys

  29,90 €
  vanaf 22,90 €
  29,90 €

 • Acuvue 2 Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Weeklenzen sferisch

  Acuvue 2

  28,90 €
  vanaf 25,90 €
  28,90 €

 • Acuvue Advance Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Weeklenzen sferisch

  Acuvue Advance

  28,90 €
  vanaf 19,90 €
  28,90 €

Sferische Weeklenzen

Sferische Contactlenzen voor tweewekelijks Gebruik

Sferische contactlenzen corrigeren ver- en bijziendheid en zijn het vaakst voorkomende model van contactlenzen. Ze hebben dezelfde sterkte over de gehele lens door de draaiende, symmetrische vorm. Meer informatie over sferische lenzen is beschikbaar op onze adviespagina met betrekking tot Sferische Contactlenzen.

Weeklenzen of wekelijkse wegwerp lenzen kunnen gebruikt worden voor 2 weken achtereen, indien ze goed schoongemaakt en opgeborgen worden tijdens de nacht. Ze hebben een langere draagtijd vergeleken met dag lenzen en vereisen meer verzorging. Indien ze regelmatig schoongemaakt worden en met het juiste verzorgingsproduct, blijven ze fris, net zoals dagelijkse contactlenzen. Houd in gedachte dat elke lens een specifiek geschikt verzorgingsproduct vereist. Weeklenzen combineren het voordeel van dag- en maandlenzen: Zij hoeven niet veranderd te worden na elk gebruik, maar blijven fris en schoon met de juiste verzorging.

Sferische Weeklenzen aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt weeklenzen aan van twee bekende fabrikanten: Acuvue lenzen van Johnson & Johnson en Avaira lenzen van CooperVision.

Acuvue 2 contactlenzen behoren tot de bestverkochte hydrogel lenzen op de markt. De eigenschappen van deze lenzen zijn een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, UV-bescherming en een binnenstebuiten kenmerk om de lens eenvoudiger in te doen. Acuvue Advance lenzen zijn speciaal geschikt voor droge ogen. Dragers met deze conditie zullen prettig comfort ervaren. Acuvue 2 en Acuvue Advance lenzen kunnen gedragen worden tot wel 24 uur per dag. Acuvue Oasys contactlenzen garanderen een duidelijk zicht, zelfs voor mensen die veel tijd spenderen in ruimtes met airconditioning. De lenzen geven u een prettig gevoel van comfort en gezonde ogen. Afhangend van de tolerantie van uw ogen, kunnen de contactlenzen gedragen worden tot wel 7 dagen en 6 nachten lang. Avaira lenzen met CooperVision’s Aquaform Technology® bieden hoge niveaus qua vochtigheid en bevatten een silicone hydrogel materiaal met UV-bescherming, wat u een hoog draagcomfort geeft. Avaira lenzen hebben een draagtijd die kan oplopen tot 14 uur.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch