MENU
Weeklenzen torisch Weeklenzen torisch Weeklenzen torisch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (2)

 • Acuvue Oasys for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Weeklenzen torisch

  Acuvue Oasys for Astigmatism

  42,90 €
  vanaf 29,90 €
  42,90 €

 • Acuvue Advance for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Weeklenzen torisch

  Acuvue Advance for Astigmatism

  35,90 €
  vanaf 31,90 €
  35,90 €

Weeklenzen Torisch

Torische Contactlenzen voor tweewekelijks Gebruik

Torische contactlenzen zijn speciaal gemaakt voor lensdragers met astigmatisme. Astigmatisme beschrijft een ongewone kromming van het hoornvlies wat een vervormd zicht veroorzaakt. Het kan gecorrigeerd worden door een bril of speciale contactlenzen. Het verschil met “normale” sferische contactlenzen is enkel de vorm van de lens dat aangepast moet worden tot de astigmatische oog vorm.

Het gekromde hoornvlies is ook de reden voor de vereiste vaste positie van de lens van het oog. De stabiliteit wordt bereikt door een prisma in het lagere gedeelte van het oog of door een knipper-inducerende aanpassing. Dit ligt aan de gebruikte technologie van de fabrikant. De vorm van de contactlens is gedefinieerd door extra specificaties, namelijk de “cilinder” en de “as” van de lens.

Indien u meer informatie wilt over contactlenzen voor astigmatisme, raadpleeg dan onze adviespagina’s over Torische Contactlenzen en Algemene Opmerkingen.

Wekelijkse contactlenzen, in tegenstelling tot dagelijkse contactlenzen, kunnen 14 dagen gebruikt worden. Om zo’n lange draagtijd te kunnen hebben is het nodig om de lenzen schoon te maken en correct op te bergen. Houd altijd in gedachten voor het verzorgen van lenzen: verschillende verzorgingsproducten matchen bij verschillende contactlenzen. Zelfs als de verzorging correct is uitgevoerd moeten de lenzen minstens om de twee weken weggeworpen worden om fris en hygiënisch te blijven. Met de langere draagtijd en hygiëne combineren wekelijkse contactlenzen de voordelen van zowel dagelijkse als maandelijkse lenzen.

Torische Weeklenzen aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt twee torische weeklenzen van de Acuvue serie van de fabrikant Johnson & Johnson.

Een product is de Acuvue Advance for Astigmatism contactlens. Het kan 14 uur per dag gedragen worden en biedt een scherp en stabiel zicht. Het maakt niet uit welke activiteit u doet, dit kan bijvoorbeeld sport zijn, reizen of het werken voor een computerscherm. Acuvue Advance voor astigmatisme is tevens een goede contactlens voor activiteiten buitenshuis gezien de hoge UV-bescherming. Johnson & Johnson stoppen de productie van deze lens in 2015 en adviseren hiervoor een alternatief die geen aanpassing vereist van uw opticien: Acuvue Oasys for Astigmatism.

Deze lens is in het bijzonder geschikt voor mensen met droge ogen wat veroorzaakt wordt door lange uren voor een computerscherm of door een lange tijd in een ruimte met airconditioning. Acuvue Oasys voor Astigmatisme houden uw ogen fris, de hele dag door.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch