MENU
PureVision PureVision PureVision
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (6)

 • Pure Vision 2 HD Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/verpakking

  PureVision

  PureVision 2 HD

  36,90 €
  vanaf 22,90 €
  36,90 €

 • Pure Vision 2 HD for Astigmatism Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  PureVision

  PureVision 2 HD for Astigmatism

  54,90 €
  vanaf 36,90 €
  54,90 €

 • Pure Vision Toric Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/verpakking

  PureVision

  PureVision Toric

  50,90 €
  vanaf 42,90 €
  50,90 €

 • Pure Vision Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  PureVision

  PureVision

  30,90 €
  vanaf 28,90 €
  30,90 €

 • PureVision 2 HD for Presbyopia

  PureVision

  PureVision 2 HD for Presbyopia

  85,90 €
  vanaf 52,90 €
  85,90 €

 • Pure Vision Multifocal Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/verpakking

  PureVision

  PureVision Multifocal

  62,90 €
  vanaf 54,90 €
  62,90 €

PureVision Lenzen

Helder zicht met Lenzen in HD kwaliteit

Het complete lenzen assortiment van Bausch & Lomb beschikt over juiste lenzen voor alle zichtproblemen. Alle lenzen bestaan uit het innovatieve siliconen hydrogel materiaal. U profiteerd altijd van een onbeschrijflijk draagcomfort en een helder zicht. PureVision lenzen worden speciaal aanbevolen voor het langdurende dragen van lenzen oplopend tot 30 dagen en 29 nachten.

Deze lenzen bieden altijd helder zicht in HD kwaliteit. PureVision lenzen corrigeren op een perfecte manier optredende zichtproblemen en garanderen een duidelijk zicht in elke situatie. De gepatenteerde Performa-oppervlaktebehandeling ondersteund het oog tijdens de verzorging met specifieke voedingsstoffen en garandeert een evenwichtig tussen zuurstof- en vochtniveau. Heldere en witte ogen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Vanwege de specifieke oppervlaktetechnologie worden ook gevoelige ogen betrouwbaar en zachtzinnig verzorgt. PureVision lenzen zijn niet door additieven gecoat en daardoor verdraaglijk. PureVision Performa zorgt voor de transformatie van waterafstotende silicone in wateraantrekkende silicaat. Vandaar dat PureVision lenzen altijd perfect bevochtigd zijn en opmerkelijk zacht en soepel blijven. Bovendien zijn PureVision maandlenzen heel verdraaglijk voor lensdrager die normaal gesproken onder aanslag op de lenzen leiden. Vanwege de gladde textuur van de oppervlakte, kunt u van een bijkomend voordeel gebruik maken: vuil, vette en proteine kunnen minder snel op de lens ophopen. PureVision lenzen voor uitwisseling bieden een comfortabl gevoel voor de hele tijd. Alle PureVision maandlenzen zorgen 24h voor helder zicht, ´s avonds en ´s morgens na het wakker worden.

Lenzen in topkwaliteit voor jong en oud

De bijzondere eigenschap van highclass-lenzen: Mensen met geavanceerde presbyopie moeten geen afstand doen van hoogwaardig draagcomfort van lenzen. PureVision Multifocal zijn nieuwste lenzen met een perfecte zicht op elke afstand. De geïntegreerde zones zorgen voor een contrastrijk en helder zicht voor zichtproblemen nabij en veraf. Zelfs de ´tussenzone´ in de lenzen zorgt voor perfecte zicht in overgangszones.

PureVision Toric maandlenzen zijn torische lenzen voor mensen met astigmatisme. Deze zijn op de specifieke behoeftes van ogen met astigmatisme aangepast, waardoor u van een unieke draagcomfort kunt genieten. Uw astigmatisme wordt perfect gecorrigeert waardoor deze lenzen een excellent draagcomfort garanderen. Zonder te verschuiven of te verdraaien. De unieke AerGel technologie maakt een uitstekende evenwicht tussen zuurstofniveau en watergehalte mogelijk. Voor nabij- en verziendheit adviseren wij PureVision Spheric maandlenzen. Als gevolg van de asferische vormgeving van de lensoppervlakte geven deze lenzen een helder zicht in alle lichtomstandigheden.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch