MENU
Soflens Soflens Soflens
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (7)

 • Soflens Toric Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  Soflens

  Soflens Toric

  42,90 €
  vanaf 27,90 €
  42,90 €

 • Soflens 59 Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  Soflens

  Soflens 59

  21,90 €
  vanaf 17,90 €
  21,90 €

 • Soflens Daily Disposable Daglenzen van Bausch & Lomb - 30 lenzen/pakking

  Soflens

  Soflens Daily Disposable

  21,90 €
  vanaf 17,90 €
  21,90 €

 • Soflens Multifocal Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  Soflens

  Soflens Multifocal

  56,90 €
  vanaf 49,90 €
  56,90 €

 • Soflens 38 Maandlenzen van Bausch & Lomb - 6 lenzen/pakking

  Soflens

  Soflens 38

  30,90 €
  vanaf 24,90 €
  30,90 €

 • Soflens Daily Disposable for Astigmatism Daglenzen van Bausch & Lomb - 30 lenzen/pakking

  Soflens

  Soflens Daily Disposable for Astigmatism

  31,90 €
  vanaf 26,90 €
  31,90 €

 • Soflens Natural Colors Maandlenzen van Bausch & Lomb - 2 lenzen/pakking

  Soflens

  Soflens Natural Colors

  20,90 €
  vanaf 17,90 €
  20,90 €

SofLens Lenzen

Grootste Comfort voor een betaalbare Prijz

SofLens is een merk van de amerikaanse geneesmiddelenfabrikant Bausch & Lomb. De productenfamilie van SofLens bestaat uit zeven soorten zachte lenzen. De zachte dag- en maandlenzen van Bausch & Lomb hebben een goede prijs-kwaliteit- verhouding en bijzonder eigenschappen voor verschillende behoeftes. Klassieke maandlenzen van SofLens (Soflens 38 & Soflens 59), Soflens Daily Disposable (voor astigmatisme), Soflens Multifocal, Soflens Toric of Soflens Natural Colors – alle SofLens lenzen hebben hun specifieke voordelen. Alle SofLens lenzen overtuigen door vernieuwende materialen en door een lensontwerp die perfect op het oog is aangepast. Dit zorgt voor scherpte en beter draagcomfort.

Soflens Daily Disposable is de daglens voor lensdragers die een hoog draagcomfort verwachten en in alle lichtomstandigheden scherp willen zien. Dankzij het hoge watergehalte biedt de lens een excellent draagcomfort. Het materiaal Hilafilcon B maakt de lens heel stabiel en tegelijkertijd elastisch. SofLens daglenzen zijn voordelig voor iedereen, die dagelijks graag nieuwe, steriele lenzen gebruikt. SofLens Daily Disposable zijn de perfecte lenzen voor mensen, die af en toe lenzen dragen (bijv. voor het sporten, voor het stappen of tijdens het autorijden) of last hebben van seizoensgebonden allergieën of vaak geïrriteerde ogen.

Verschillende Soorten SofLens Lenzen

Soflens 59 is de opvolger van de populaire SofLens Comfort maandlens. De lijn van producten is uitgebreid door de Soflens 38 – een alternatief voor hele droge ogen. Deze maandlenzen hebben een hoog watergehalte en verminderen daardoor niet uw traanvocht. Doordat deze lenzen extra dun zijn, laten ze net zoveel zuurstof door als andere lenzen. De verbeeterde stabiliteit en het hoogwaardige lens-materiaal zorgen voor een eenvoudige omgang met SofLens maandlenzen. Juist voor beginnende lensdragers/ nieuwkomers is de eenvoudige instap in de wereld van lenzen perfect.

De lijn van SofLens producten wordt aangevuld met Soflens Multifocal en Soflens Natural Colors. SofLens Multi-Focal zijn multifocale lenzen die een perfecte alternatief voor multifocale glazen zijn. SofLens Natural Colors zijn licht getinte lenzen, die gemaakt zijn om de natuurlijke kleur van uw ogen te intensiveren. Soflens Daily Disposable for Astigmatism en SofLens Toric zijn geproduceerd door Bausch&Lomb voor mensen met astigmatisme.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch