Eye See

Filtres

Ontdek Eye See Lenzenvloeistof

Als je lenzen draagt, weet je hoe belangrijk goed onderhoud is voor zowel het comfort als de gezondheid van je ogen. Eye See Lenzenvloeistof biedt een uitstekende oplossing voor het reinigen, desinfecteren en bewaren van jouw lenzen.

De voordelen van Eye See Lenzenvloeistof

Eye See Lenzenvloeistof is ontworpen om jouw lenzen schoon en gehydrateerd te houden. Of je nu daglenzen of maandlenzen draagt, het juiste onderhoud is cruciaal om irritatie en infecties aan je ogen te voorkomen. Eye See Lenzenvloeistof zorgt ervoor dat eiwitten, vetten en andere ophopingen effectief van je lenzen worden verwijderd.

Eye See Saline voor gevoelige ogen

Heb je gevoelige ogen? Dan is Eye See Saline de perfecte keuze. Deze zoutoplossing is ideaal voor het spoelen van je lenzen na het reinigen met de desinfecterende Eye See solution. Eye See Saline zorgt voor een zachte spoeling die de pH-waarde van je traanvocht nabootst, waardoor je lenzen comfortabel aanvoelen.

Diepe reiniging met Eye See Solution

Voor een diepe reiniging en desinfectie van je lenzen is Eye See Solution de juiste keuze. Deze lenzenvloeistof bevat effectieve ingrediënten die niet alleen reinigen maar ook beschermen tegen bacteriën en micro-organismen. Door je lenzen dagelijks in de Eye See Solution te bewaren, verleng je de levensduur en behoud je het draagcomfort.

Onderhoud van je lenzen

Goed onderhoud van je lenzen is ontzettend belangrijk voor zowel de levensduur van de lenzen als voor de gezondheid van je ogen. Gebruik altijd de juiste lenzenvloeistof voor jouw type lenzen en volg de aanbevolen reinigingsprocedure. Denk aan het dagelijks reinigen, spoelen en desinfecteren van je lenzen met producten zoals Eye See Lenzenvloeistof.

Het verwijderen van je lenzen

Het correct verwijderen van je lenzen is net zo belangrijk als het juiste onderhoud. Was altijd je handen voordat je je lenzen aanraakt en zorg ervoor dat je ze zachtjes uit je ogen haalt. Na het verwijderen is het belangrijk om je lenzen te reinigen en te bewaren in een lenzenhouder gevuld met Eye See Lenzenvloeistof.

Levensduur van je lenzen

De levensduur van je lenzen hangt sterk af van het type lenzen dat je draagt en hoe goed je ze onderhoudt. Daglenzen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik, terwijl maandlenzen, met het juiste onderhoud, tot een maand gedragen kunnen worden. Door je lenzen goed te onderhouden, met bijvoorbeeld Eye See Lenzenvloeistof, zorg je ervoor dat ze tot het einde van hun levensduur comfortabel en veilig blijven.

Eye See Lenzenvloeistof online bestellen bij Lensplaza

Eye See Lenzenvloeistof biedt een complete oplossing voor iedereen die lenzen draagt. Of je nu op zoek bent naar een product voor gevoelige ogen zoals Eye See Saline, of een diep reinigende solution nodig hebt, Eye See heeft wat je nodig hebt. Bestel snel en eenvoudig jouw producten bij Lensplaza, ook beschikbaar in abonnementsvorm!

Soyez le premier à recevoir des offres et des codes de réduction !

économisez 5%

Inscrivez-vous maintenant et économisez 5 % sur votre prochaine commande.**

Ce site est protégé par reCAPTCHA et les Politiques de confidentialité et les Conditions de service de Google s'appliquent.

Modes de paiement

Partenaire d'expédition

Tous les prix indiqués sur notre site web sont susceptibles d'être modifiés et incluent la TVA. Les images peuvent différer.

*Prix catalogue