MENU
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Privacystatement en uitleg van het gebruik van Cookies van lensplaza.com

Als jij iets bestelt, hebben we jouw gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we gaan altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met je persoonsgegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als je na het lezen van ons privacystatement vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice (support@lensplaza.com). 

Dit privacystatement kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacystatement vind je op www.lensplaza.com. Wij raden je aan om dit privacystatement regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Hofland optiek B.V. (“lensplaza.com”), gevestigd aan de St. Plechelmusplein 13, 7571 EG Oldenzaal (support@lensplaza.com), is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacystatement.

Wanneer verwerken wij jouw persoonsgegevens?

Wanneer je zelf informatie verstrekt in de webshop in het kader van een aankoop, klantregistratie, onderzoek of promotionele actie verwerkt lensplaza.com deze informatie in haar systeem. Hieronder lees je welke persoonsgegevens lensplaza.com verwerkt in geval van aankoop, klantregistratie, of een promotionele actie:

  • naam, adres, postcode en woonplaats
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • woonland
  • geslacht
  • titel
  • geboortedatum
  • soort bankaccount
  • bankrekeningnummer
  • betalingen (wettelijke verplichting in verband met boekhouding)
  • aankoophistorie
  • verleende kortingen
  • aantekeningen van klachten en/of gesprekken
  • klantnummers

Wanneer je onze website bezoekt verzamelen wij persoonsgegevens over het websitebezoek. Deze gegevens omvatten de naam van jouw internetdienstverlener, IP nummer, de website vanwaar je ons bezoekt, de websites (pagina’s) die je effectief bezoekt en de duur van je bezoek.

Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice, verwerken we jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag of klacht. Deze gegevens omvatten de inhoud van jouw vraag of klacht, jouw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres. lensplaza.com kan ook een klantnummer vragen, waaruit wij de hiervoor genoemde informatie kunnen afleiden. Jouw vraag of klacht registreren we in een klantenservice-databank.

De kans bestaat dat je actief bent op (verschillende) social media platforms, zoals Twitter, Youtube, Facebook en WhatsApp. Wanneer je met ons communiceert via social media (bijvoorbeeld wanneer je commentaar plaatst, media uploadt, een persoonlijke boodschap verzendt of fan van ons wordt door op de "Like" knop te klikken) ontvangen wij persoonlijke informatie over je (zoals je (gebruikers)naam, je profielfoto, je woonplaats, je e-mailadres en je geslacht). Wij gebruiken de ontvangen gegevens om zo goed mogelijk op jou te reageren, en slaan daarvoor de gegevens die wij ontvangen ook op bij de andere gegevens die we over jou hebben. Hierdoor kunnen we je ook op een later moment persoonlijker te woord staan.

Wanneer je social mediapagina's bezoekt (of in het bijzonder als je er commentaar op plaatst) kan het zijn dat wij of door ons ingeschakelde derde dienstverleners, gegevens over jouw social media gebruik verzamelen. In het bijzonder verzamelt lensplaza.com de informatie uit door jouw geplaatste openbare posts. Deze gegevens verwerkt lensplaza.com om jouw gedrag en de mogelijke voorkeuren van jou beter te begrijpen. Voor meer informatie verwijst lensplaza.com naar het cookiestatement.

Naast dit privacystatement zijn het privacybeleid, de gebruiksvoorwaarden en andere verklaringen van de betreffende social media platforms van toepassing. Wij raden je aan om die gebruiksvoorwaarden en verklaringen goed te lezen. Deze kunnen afwijken van het Privacy Statement van lensplaza.com. Bovendien heeft lensplaza.com geen invloed op wat die social media platforms doen met jouw gegevens, zodat lensplaza.com hier ook geen verantwoordelijkheid voor draagt.

Waarom verwerken we jouw persoonsgegevens?

Wij willen je graag goed van dienst zijn. Om ervoor te zorgen dat je gebruik kunt maken van onze producten en diensten hebben we jouw persoonsgegevens nodig. Deze persoonsgegevens gebruiken we om onze diensten en producten te leveren en te factureren en om bestellingen af te handelen en je te informeren over het verloop daarvan.

  • verbetering van onze dienstverlening – wij gebruiken jouw persoonsgegevens om te onderzoeken hoe we je nog beter van dienst kunnen zijn en om nieuwe producten en diensten te kunnen ontwikkelen;
  • verbetering van onze website en applicaties – om onze website constant te kunnen blijven verbeteren houden wij (persoons)gegevens bij over het gebruik van onze website;
  • klantenservice – wij verwerken persoonsgegevens zodat wij de service kunnen verlenen die je van ons gewend bent, om klachten op te lossen en af te handelen en om vragen te beantwoorden;
  • relatiebeheer en marketing – wij verwerken persoonsgegevens (waaronder begrepen aankoophistorie, jouw geboortedatum en gegevens over jouw verzekering) voor ons relatiebeheer en om gerichte marketingactiviteiten uit te voeren. Op die manier kunnen wij jou passende en gerichte commerciële aanbiedingen doen, bijvoorbeeld via post, telefoon, e-mail of internet;
  • product recall – wanneer er onverhoopt iets mis is met een product dat wij hebben verkocht en wij dit product willen terugroepen, dan kunnen wij naast het plaatsen van persberichten in het belang van jouw welzijn ook rechtstreeks • contact met je opnemen;
  • klanttevredenheidsonderzoek – wij zijn benieuwd wat klanten van onze producten en dienstverlening vinden. Daarom nodigen we je soms uit om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Deelname hieraan is vrijwillig;
  • fraudepreventie – soms is het nodig om persoonsgegevens te verwerken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan;
  • terugbetalen aanschafbedrag – jij hebt een recht om onder voorwaarden een product te retourneren en de aanschafwaarde terug te krijgen. Om het bedrag terug te kunnen betalen verwerken wij jouw bankrekeningnummer;
  • het voldoen aan wettelijke verplichtingen – de mogelijkheid bestaat dat wij genoodzaakt zijn om persoonsgegevens te verstrekken aan autoriteiten. Bijvoorbeeld als dit noodzakelijk is in verband met een wettelijke verplichting of voor de uitvoering van een publiekrechtelijke taak.

Welke wettelijke grond hebben wij daarvoor?

Wij verwerken alleen jouw persoonsgegevens op basis van één van de volgende wettelijke gronden:

  • uitvoering van een overeenkomst of het op jouw verzoek treffen van maatregelen ter voorbereiding op een overeenkomst. Wanneer je een product of dienst bij ons afneemt, dan verwerken wij jouw persoonsgegevens voor zover dat nodig is voor het leveren van het product of de dienst.
  • Lensplaza.com verwerkt ook persoonsgegevens in de voorbereiding op het leveren van het product of de dienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het registreren van jouw naam voor het maken van een afspraak voor een oogmeting of het versturen van een herinnering. Zonder deze persoonsgegevens      kunnen wij (mogelijk) geen overeenkomst met jou aangaan of een overeenkomst niet naar behoren uitvoeren.
  • wettelijke verplichting – in voorkomend geval verwerken wij persoonsgegevens als wij daar wettelijk toe verplicht zijn. Indien deze persoonsgegevens niet aan ons verstrekt worden, kan dit gevolgen hebben voor onze dienstverlening.
  • toestemming – voor sommige verwerkingen vragen wij jouw toestemming. Denk in dit kader bijvoorbeeld aan het gebruik van analytische cookies op de website. Als je deze toestemming hebt verleend, dan kun je deze te allen tijde ook weer (op dezelfde wijze of door een bericht te sturen aan support@lensplaza.com intrekken. De intrekking van jouw toestemming doet echter niet af aan de rechtmatigheid van de persoonsgegevensverwerking voorafgaand aan de intrekking daarvan;
  • gerechtvaardigd belang – in bepaalde gevallen verwerken we jouw persoonsgegevens omdat wij daar een gerechtvaardigd belang bij hebben. Dat doen wij alleen als we daarmee geen onevenredige inbreuk maken op jouw privacy. lensplaza.com hanteert de grondslag gerechtvaardigd belang voor
  • het verwerken van persoonsgegevens bij direct marketing en voor het exploiteren van de website, waaronder het opstellen van een klantprofiel om jou gerichte  en concrete aanbiedingen te kunnen doen. lensplaza.com gebruikt voor het samenstellen van een klantprofiel gegevens omtrent jouw
    (recente) aankoophistorie, bezoekgedrag op onze website en klikgedrag in onze e-mails.

Hoe gaan wij om met persoonsgegevens van minderjarigen?

Bezoekers van de website die jonger zijn dan 16 jaar mogen slechts persoonsgegevens via de website aan lensplaza.com verstrekken, als zij daarvoor toestemming hebben gekregen van hun wettelijke vertegenwoordiger, die kennis heeft genomen van dit Privacy Statement.

Welke derde partijen schakelen wij in die persoonsgegevens namens ons verwerken?

Soms delen wij jouw persoonsgegevens met derden. Bijvoorbeeld met jouw verzekeringsmaatschappij die (een deel van) de aanschafwaarde van jouw product vergoedt.

Wij maken verder gebruik van derde partijen die ons ondersteunen bij het leveren van het door jou afgenomen product of dienst en om die reden worden jouw persoonsgegevens met deze derde partijen gedeeld. Uiteraard maken wij met deze partijen goede afspraken over de zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens. Zo werken wij samen met ICT dienstverleners die onze systemen onderhouden of hostingdiensten leveren. Ook gebruiken wij diensten van derde partijen voor het fabriceren en leveren van producten. Tenslotte kun je denken aan partijen die wij inschakelen voor het verzenden van commerciële boodschappen en het bezorgen van pakketten.

Wij maken afspraken over de beveiliging van jouw persoonsgegevens die wij bij een derde partij laten verwerken. Als wij voor onze diensten een externe partij inschakelen die voor ons persoonsgegevens verwerkt, dan zorgen wij ervoor dat deze partij ook aan onze beveiligingseisen voldoet. Dit doen wij door middel van het sluiten van een zogeheten 'verwerkersovereenkomst' waarin wij onder meer afspraken vastleggen over de te nemen beveiligingsmaatregelen en over het gebruik van de persoonsgegevens. Als je precies wil weten welke derde partijen wij allemaal inschakelen kun je ons een verzoek daartoe sturen.

Ook delen wij in bepaalde gevallen jouw persoonsgegevens met andere ondernemingen binnen de groep van Hofland optiek. Als je klant bent van één van onze ondernemingen, zien we je namelijk ook als klant van de groep van ondernemingen van Hofland optiek B.V.

Hoelang bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld, tenzij er een wettelijke plicht op ons rust om persoonsgegevens langer te bewaren. Concrete bewaartermijnen die wij hanteren zijn onder meer: 

  • Voor (medische) gegevens die zijn verwerkt op basis van de wet geneeskundige behandelingsovereenkomst geldt een wettelijke termijn van 15 jaar;
  • Voor fiscale documenten, waaronder facturen, geldt een wettelijke termijn van 7 jaar;

Hoe bewaken wij jouw privacy?

Wij doen er alles aan om jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen tegen onbevoegde toegang, verlies of diefstal. Wij hebben intern procedures en regels opgesteld om ervoor te zorgen dat er een passend beveiligingsniveau van toepassing is. Onze medewerkers hebben daarnaast alleen toegang tot jouw persoonsgegevens als dit strikt noodzakelijk is. 

Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?

Recht op informatie

Jij hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan uitoefenen. In dit privacystatement hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan. Voor het uitoefenen van een van de onderstaande rechten, kun je contact met ons opnemen via: support@lensplaza.com

Recht op inzage

Jij hebt het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. Je kunt dat ook aanvragen in je account. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op correctie

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Als je een account hebt, dan kun je dit ook zelf  24/7 doen in je account.

Recht om bezwaar te maken

Jij hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens als jij het niet eens bent met de manier waarop we jouw persoonsgegevens verwerken. Dit recht geldt voor de gegevens die wij verwerken op basis van ons gerechtvaardigde belang. Zo kun je ons vragen om jouw gegevens niet langer te gebruiken voor gepersonaliseerde aanbevelingen op de website. Dit kun je ook zelf regelen in je account. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat we de gegevens over je surf- en zoekgedrag verwijderen.  Ook dit kun je zelf regelen in je account. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op dataportabiliteit

Jij hebt het recht om gegevens die jij aan ons hebt gegeven te ontvangen in een machine-leesbaar formaat. Jij hebt voorts het recht om deze gegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke over te dragen.

Recht op beperking

Jij hebt het recht om beperking van de verwerking van jouw gegevens te verzoeken. Dit kan ten gevolge hebben dat wij (een deel van) jouw gegevens - in beginsel - niet (meer) mogen verwerken. . Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als je van mening bent dat hier sprake van is, kun je contact met ons opnemen via de klantenservice.

Recht om vergeten te worden

Onder omstandigheden heb jij het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van jou hebben te verwijderen.

Recht om een klacht in te dienen

Wanneer jij een klacht hebt, dan lossen wij dat het liefst zelf met je op. Jij hebt echter ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de wijze waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Waar kun je terecht met vragen of klachten over jouw privacy?

Mocht je een vraag of een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan vragen we je om hierover contact met ons op te nemen via de bovengenoemde contactgegevens. Wij doen onze uiterste best om de klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Wij hebben onze privacyverklaring op 30 mei 2018 voor het laatst gewijzigd.

Lensplaza.com behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement aan te passen. Wij adviseren je dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.


Cookiestatement van lensplaza.com

Versie van 30 mei 2018
lensplaza.com maakt gebruik van cookies zijn webwinkel (hierna de 'webwinkel'). Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek(en) aan onze webwinkel willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. Hieronder geven wij je informatie over het gebruik van deze technieken, waaronder cookies door lensplaza.com. Hier kun je ook jouw cookie instellingen beheren.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens?

Hofland optiek B.V., St. Plechelmusplein 13, 7571 EG Oldenzaal (support@lensplaza.com), is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit cookiebeleid.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze webwinkel gebruikt. Er zijn daarnaast ook cookie-achtige technieken waarmee dezelfde resultaten worden behaald.

Wat zijn de overige cookie-achtige technieken?

Web beacons, Local en Session Storage en SDK's zijn standaard internettechnieken die er soms samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen en vervolgens kan versturen. Cookies en overige technieken worden gebruikt bij alle bestaande webwinkels. Door gebruik te maken van cookies en andere technieken zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

  • Het surfen in de webwinkel van lensplaza.com leuker en makkelijker voor je wordt;
  • Je bij jouw bezoek aan onze webwinkel niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren;
  • We je speciale functionaliteiten kunnen aanbieden zoals de verlanglijst of je winkelwagentje;
  • We kunnen meten hoe onze webwinkel wordt gebruikt en waar we deze nog kunnen verbeteren;
  • We je advertenties en aanbevelingen kunnen tonen op basis van jouw interesses;
  • We kunnen herkennen welk apparaat je gebruikt als je bij ons op bezoek bent;
  • We kunnen (laten) registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond om zo de advertenties beter op je behoeften en interesses af te stemmen en te voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie ziet.

Cookies van derden

Via onze webwinkel worden ook cookies van derden geplaatst. Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing.

Welke cookies gebruiken wij? In het kort:

Op onze websites worden de volgende cookies gebruikt:

Lensplaza-cookies:

  • Server-cookies
  • State-save-cookies
  • Longterm-cookies
  • A/B-Testing (State-save-cookie)
  • Winkel selectie (State-save-cookie)

Third-party-cookies:

  • ChatDirect (klantenservice)
  • Google Analytics (Analyse)
  • Google (Reclame)
  • Kiyoh (Reclame)

Functionele cookies of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze webwinkel correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals een artikel in je winkelwagentje leggen of je bestelling betalen.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden statistieken over hoe onze webwinkel gebruikt wordt. Door het websitegebruik te meten, kunnen we onze winkel blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

Marketingcookies

Wij plaatsen marketingcookies op onze webwinkel. Wij plaatsen ook marketingcookies op websites van derden. De informatie uit deze marketingcookies kunnen wij met elkaar combineren. Dit doen we zodat we jou op basis van je online surf-, zoek- en koopgedrag zo relevant mogelijke aanbiedingen kunnen doen. Met deze marketingcookies houden we ook bij welke advertenties je hebt gezien.

Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat de webwinkel van lensplaza.com goed functioneert. Denk hierbij aan:

  • Het onthouden en bewaren van de artikelen die jij aan jouw verlanglijst toevoegt;
  • Het geven van een melding bij een niet-afgeronde bestelling zodat je de artikelen in het winkelwagentje niet kwijtraakt;
  • Opgeslagen browserinstellingen zodat je onze webwinkel optimaal op jouw beeldscherm kunt bekijken;
  • De mogelijkheid je inloggegevens op te slaan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren;
  • De mogelijkheid om te reageren op berichten in onze webwinkel;
  • Een gelijkmatige belasting van de website zodat die goed bereikbaar is en optimaal blijft werken;
  • Het opsporen van mogelijk misbruik of mogelijke problemen in onze webwinkel, door bijvoorbeeld opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren.

Analytische cookies

Wij gebruiken, met behulp van derden, analytische cookies om het winkelgebruik te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht en waar we onze webwinkel kunnen verbeteren. Zo kunnen wij de ervaring met onze webwinkel voortdurend optimaliseren. Onder meer de volgende gegevens worden opgeslagen:

  • Het IP-adres dat anoniem wordt gemaakt;
  • Technische kenmerken, zoals de browser die je gebruikt (zoals Chrome, Safari of Firefox), de resolutie van je computerscherm, je taalvoorkeur en welk apparaat je gebruikt;
  • Vanaf welke pagina je op de webwinkel bent gekomen;
  • Wanneer en hoelang je de webwinkel bezoekt of gebruikt;
  • Of je gebruikmaakt van functionaliteiten van de webwinkel. Bijvoorbeeld het maken van een verlanglijstje, het plaatsen van een bestelling of het bekijken van eerdere aankopen;
  • Welke pagina's je bezoekt in onze webwinkel.
  • Bij te houden wat het aantal bezoekers van onze webwinkel is;
  • Te meten hoelang een bezoek duurt;
  • Te bepalen in welke volgorde een bezoeker de verschillende pagina's van onze webwinkel bezoekt.

Deze cookies gebruiken wij bijvoorbeeld om:

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google LL.C., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ('Google'). Via de statistieken die hiermee worden gemaakt, kunnen we ons aanbod verbeteren en interessanter maken voor u als gebruiker. Verder gebruikt deze website Google Analytics voor een apparaato-verstijgende analyse van bezoekersstromen. Die wordt via een user-ID uitgevoerd. Als u een Google-gebruikersaccount heeft kunt u in de instellingen daarvan onder 'Mijn gegevens', 'Persoonlijke gegevens' de 'apparaatoverstijgende analyse' van uw gebruik deactiveren.

Rechtsgrondslag voor het gebruik van Google Analytics is Art. 6 lid 1 zin 1f AVG. Het IP-adres dat ten behoeve van Google Analytics vanaf uw browser wordt overgedragen, wordt niet samengevoegd met andere gegevens van Google. Wij wijzen u erop dat op deze websi-te Google Analytics is uitgebreid met de code '_anonymizeIp();' om de anonieme overdracht van IP-adressen te waarborgen. Op die manier worden IP-adressen verkort doorgegeven en is de herleidbaarheid naar personen uitgesloten. Indien gegevens die via u worden verkre-gen naar een persoon verwijzen, wordt dit dus direct uitgesloten waarbij de identificeerbare gegevens worden gewist.

Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres overgedragen aan een server van Google in de VS en daar ingekort. In opdracht van de eigenaar van deze website ge-bruikt Google deze informatie om uw gebruik van de website te evalueren, rapportages te maken over de activiteit op de website en andere diensten omtrent het website-gebruik en internetgebruik aan de website-eigenaar te verlenen. Bij de uitzonderingsgevallen waarin persoonlijke gegevens in de VS worden overgedragen houdt Google zich aan de EU-US Pri-vacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Google Analytics maakt gebruik van cookies. De informatie die door een cookie wordt gege-nereerd over uw gebruik van deze website, wordt standaard overgedragen naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. U kunt de opslag van cookies blokkeren door een instelling in uw browser-software; wij wijzen u er wel op dat u in sommige gevallen daar-door niet alle functies van deze website volledig kunt benutten. U kunt bovendien de over-dracht van door cookies geregistreerde gegevens over uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) aan Google en de verwerking van die gegevens door Google verhinderen door de browser-plugin achter de volgende link te downloaden en te installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. 

Verder kunt u het gebruik van Google Analytics ook verhinderen door op de volgende link te klikken: Google Analytics deactiveren. Daarmee wordt een zogeheten optout-cookie op uw apparaat opgeslagen dat verhindert dat Google Analytics persoonlijke gegevens verwerkt. Denkt u eraan dat wanneer u alle cookies tegelijk van uw device verwijdert, ook deze optout-cookies worden verwijderd en u deze dus opnieuw moet instellen als u daarna deze gegevensoverdracht wilt blijven verhinderen. Optout-cookies worden per browser en per computer/device ingesteld. U moet ze dus in elke browser, computer of ander device afzonderlijk activeren.

ChatDirect
Deze website maakt gebruik van technologie van ChatDirect BV, Nieuwlandsedreef 141, 3824 WX Amersfoort. Hiermee wordt met behulp van cookies informatie over het surfgedrag van websitebezoekers op zuiver geanonomiseerde wijze opgeslagen voor marketingdoeleinden. Er worden hierbij geen persoonsgerelateerde gegevens verzameld of opgeslagen.

Meer informatie over gegevensbescherming bij ChatDirect vindt u onder http://www.chatdirect.nl/index.htm

Marketingcookies

In onze webwinkel zie je aanbevelingen, promoties en advertenties van onszelf en van derden. Ook op websites van derden kun je onze advertenties tegenkomen. Om deze aanbevelingen, promoties en advertenties relevant te houden, gebruiken wij cookies. Deze marketingcookies maken het mogelijk dat:

  • we kunnen bijhouden welke advertenties je al hebt gezien;
  • we kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien;
  • we kunnen voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie te zien krijgt;
  • we kunnen bijhouden of je op de advertenties klikt;
  • we kunnen bijhouden of je bestellingen plaatst nadat je een advertentie hebt gezien of erop hebt geklikt;
  • we jouw online surf-, zoek-, en koopgedrag kunnen combineren ongeacht van welk apparaat je gebruikmaakt;
  • we door het combineren van deze kenmerken jouw advertentie-interesse inschatten en de advertenties die we aan je tonen in onze webwinkel en op websites van derden hierop kunnen afstemmen.

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor webwinkels en adverteerders. De marketingcookies van deze partijen maken het mogelijk dat:

  • we advertenties van derden aan je kunnen tonen;
  • onze advertentiepartners jouw voorkeuren bij lensplaza.com kunnen combineren met informatie die zij verzamelen bij jouw bezoek aan andere websites.

Voor de cookies die deze partijen voor marketingdoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze webwinkel cookies en/of overige technieken:

Google (https://policies.google.com/privacy?hl=de)

Google Remarketing
Deze website maakt gebruik van de remarketing-functie van Google. Dit is een functie waarmee Google advertenties uit het eigen adverteerdersnetwerk toont aan bezoekers van de website, gebaseerd op de voorkeuren van de bezoeker. Hierbij worden cookies ingezet om een bezoeker te herkennen wanneer deze een website uit het adverteerdersnetwerk van Google opent. Op deze pagina kunnen dan advertenties getoond worden die specifiek over inhoud gaan die de bezoeker eerder heeft geopend op een andere website die gebruikmaakt van de remarketing-functie van Google. Google geeft aan dat ze hierbij geen gebruik maken van persoonlijke gegevens. Rechtsgrondslag voor de verwerking van uw gegevens vormt een belangenafweging waaruit voortvloeit dat de hierboven beschreven verwerking van uw per-soonlijke gegevens geen zwaarder wegende tegengestelde belangen van u schendt (Art. 6 lid 1 zin 1f AVG).

Mocht u desondanks geen prijs stellen op de remarketing-functie van Google dan kunt u deze definitief deactiveren door de betreffende instellingen on-der https://adssettings.google.com/ aan te zetten. Een andere mogelijkheid is dat u de in-zet van cookies voor reclame op basis van bezoekersvoorkeuren binnen adverteerdersnet-werken deactiveert door de aanwijzingen onder http://optout.networkadvertising.org te volgen. Meer informatie over Google Remarketing en de verklaring gegevensbescherming van Google kunt u vinden onder https://policies.google.com/technologies/ads?hl=de.

Kiyoh
Deze website maakt gebruik van technologie van DTG BV, Dr. Hub van Doorneweg 169, 5026 RC Tilburg. Hiermee wordt met behulp van cookies informatie over het surfgedrag van websitebezoekers op zuiver geanonomiseerde wijze opgeslagen voor marketingdoeleinden. Er worden hierbij geen persoonsgerelateerde gegevens verzameld of opgeslagen.

Meer informatie over gegevensbescherming bij Kiyoh vindt u onder https://kiyoh.nl/disclaimer.html

Cookies toestaan

Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van onze website, zul je ons cookiebeleid moeten accepteren. Dit doe je door op [‘Akkoord’] te drukken. Hierdoor geef je ons toestemming om de hiervoor omschreven cookies en vergelijkbare technieken te gebruiken. Dit is echter niet verplicht; ook wanneer je niet akkoord gaat met ons cookiebeleid, kun je onze site gebruiken. Je kunt jouw toestemming te allen tijde. Wij willen je erop attenderen dat als je geen toestemming verleent voor het gebruik van cookies, wij helaas niet kunnen garanderen dat onze webwinkel goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de webwinkel verloren gaan of dat je bepaalde pagina's zelfs helemaal niet meer kunt zien. (Let op: zuiver functionele of essentiële cookies zullen bij gebruik van onze site in beginsel altijd worden geplaatst, omdat dit noodzakelijk is voor het functioneren van onze site. Hiervoor is in beginsel geen toestemming vereist.) Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en worden vaker herhaald.

Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Klik op één van de onderstaande links om direct naar de handleiding van je browser te gaan of raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.com.

Slotopmerkingen

Wij passen ons cookiebeleid aan wanneer onze webwinkel of de regels rondom cookies wijzigen.

Als je vragen hebt over het gebruik van cookies op onze website, dan kun je contact opnemen met support@lensplaza.com

   CHAT WITH US

Fast free shipping

Your order will be shipped the same day if the order is placed before 3 PM and all items are in stock (Monday-Friday).

For orders of 30€ and more shipping is free of charge.

14 days free return

Should you, for any reason, not be satisfied with your product you can apply for an exchange or a full refund within 14 days of delivery.

Secure shopping and payment

We use an encrypted connection and multiple, secure payment methods to provide you a safe online shopping experience.

  • Choose your language
  • English