MENU
Beste klant, wij kunnen u verzekeren dat wij uw bestelling zoals gebruikelijk direct in behandeling nemen en verzenden. Vanwege COVID-19 kunnen er minimale leveringsvertragingen optredenMeer weten.
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Advies

Zwemt u veel, bent u een gepassioneerd voetballer of brengt u in de zomervakantie graag tijd door op het strand? Het dragen van een bril is vaak erg lastig bij deze activiteiten. Tegenwoordig is scherp zicht echter in elke situatie probleemloos mogelijk. Het dragen van contactlenzen vormt namelijk een aantrekkelijk alternatief voor het dragen van een bril, of een ideale aanvulling daarop. Contactlenzen vereenvoudigen alledaagse activiteiten zoals sporten, autorijden, op vakantie gaan of werken.


Voordelen van contactlenzen

Net als een bril zorgen ook contactlenzen voor een scherp zicht. Het comfort van contactlenzen is vergelijkbaar met dat van een individueel vervaardigde bril. Op sommige vlakken presteren contactlenzen zelfs beter. Zo kan het dragen van een bril met dikke brillenglazen uw zicht aan de zijkanten behoorlijk beperken, terwijl u met contactlenzen overal goed zicht hebt. Daarnaast kunt u bij het dragen van contactlenzen geen last krijgen van een beslagen, vuile of afzakkende bril. Vooral tijdens het werken in beroepsvelden waar bewegingsvrijheid van belang is, kan dit een opluchting zijn. Bovendien verkleint de kans op verwondingen tijdens het sporten aanzienlijk. Afgezien van deze praktische voordelen, veranderen contactlenzen uw uiterlijk niet. Dat ervaren veel mensen als een voordeel. De persoon tegenover u kan u nog beter in de ogen kijken.

Photographer

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 20.45 uur en de producten op voorraad zijn (zondag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

POSTNL LOGO

Altijd Gratis Retourneren

Als u om welke reden ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u op elk moment een ruiling of retournering aanvragen.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

Payment Methods: Visa, Mastercard, Paypal, iDeal, Bancontact, Maestro

  • Kies uw taal
  • Dutch