Daglenzen torisch

(6)
 1. Dailies
  2 beoordelingen
  Eindprijs 22,00 € Normale prijs 32,99 €
  • Acuvue
   5 beoordelingen
   Eindprijs 21,15 € Normale prijs 31,99 €
   • Acuvue
    Eindprijs 27,53 € Normale prijs 41,99 €
    • Biomedics
     3 beoordelingen
     Eindprijs 19,60 € Normale prijs 29,99 €
     • Biotrue
      Eindprijs 24,63 € Normale prijs 36,99 €
      • SofLens
       1 beoordeling
       Eindprijs 21,80 € Normale prijs 32,99 €
       Filters

       Torische wegwerplenzen voor dagelijks gebruik

       Torische daglenzen

       Torische contactlenzen zijn voor lenzendragers met astigmatisme. Mensen met astigmatisme, ofwel een cilindrische afwijking, hebben een vormafwijking in het hoornvlies. Daardoor ontstaat een wazig zicht, dat is te corrigeren met een bril of met torische contactlenzen. Deze lenzen corrigeren zowel ver-/bijziendheid als het astigmatisme. Vanwege de vormafwijking moet de lens op een vaste manier in het oog zitten. Dat wordt meestal bereikt ofwel door een prisma in de onderste helft van de contactlens of door een mechanisme dat door oogknipperen de lens op zijn plaats houdt. Voor torische lenzen moet de opticien twee extra metingen doen aan elk oog: de 'cilinder' en de 'as'. Deze waarden heb je nodig bij het bestellen van torische lenzen.

       Als je meer informatie nodig hebt over contactlenzen voor astigmatisme, biedt Lensplaza en gebruiksadvies. Daglenzen zijn contactlenzen die na elk gebruik vervangen moeten worden en kunnen dus niet meerdere malen worden gedragen. Daardoor kun je ze dragen wanneer je maar wilt, zonder dat je je druk hoeft te maken over het schoonmaken. Vooral gelegenheidsdragers van lenzen vinden dat prettig. Gewoonlijk worden daglenzen gebruikt als aanvulling op een bril. Ook worden ze gebruikt door mensen die het gevoel van verse lenzen en het gemak van het dagelijks vervangen van de lenzen fijn vinden.

       Torische daglenzen bij Lensplaza

       Lensplaza heeft daglenzen voor astigmatisme voor alle mogelijke behoeften en individuele specificaties. Daglenzen voor astigmatisme hebben dezelfde voordelen als hun sferische equivalenten. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism lenzen van Johnson and Johnson bieden een zeer hoge UV-A- en UV-B-bescherming en zijn daardoor met name geschikt voor mensen die veel buiten zijn. Dailies AquaComfort Plus Toric lenzen, de opvolgers van het model Focus Dailies, onderscheiden zicht door een verlengde draagtijd en een nog beter draagcomfort. Biomedics 1-Day Extra toric lenzen van Alcon bieden een uitstekend draagcomfort en visuele scherpte. Bovendien zijn deze getint zodat ze gemakkelijker in het gebruik zijn. Soflens Daily Disposable for Astigmatism van Bausch + Lomb maken dat je details scherper ziet, meer contrast en minder halo's en schittering.

       Betaalmethoden

       Verzendpartner

       Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.