MENU
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Johnson & Johnson

Acuvue Oasys for Presbyopia

De Acuvue Oasys voor presbyopie is een multifocale weeklens, uitgerust met silicone-hydrogel en HydraClear Plus, en biedt een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid.
prev
next
Alcon Air Optix Aqua

Kies uw pakket grootte (Koop meerdere doosjes en bespaar!)

  Verpakkingen Prijs per pack Totaal

Recept details*
(U kunt de recept informatie vinden op uw laatstgebruikte lenzencontactdoos.)

 
De sterkte is the basis sterkte van uw contactlenzen, gemeten in diptries. Een plus waarde betekent dat u verziend bent. Een min waarde verwijst naar bijziendheid. Sterkte
De appendix beschrijft het verschil tussen recepten voor ver- en bijziendheid. Additie
De basis kromming van de contact lens verwijst naar de binnenste welving van de lens. Hoe kleiner de basis kromming, de krommer de lens. Een grotere basis kromming leidt tot een plattere contactlens-vorm. Radius
8.40
8.40
Diameter
14.30
14.30

Beschikbaarheid:

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid:

Beschikbaarheid:

Wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. Wordt vandaag verzonden indien u binnen de komende 9 uur en 17 minuten bestelt. Wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. Currently not available.
117,90 €
0,00 €

Specificaties

Type van lens multifocaal
Eigenschappen Hanteringstint, UV-bescherming
Merk Acuvue
Materiaal Senofilcon A
Watergehalte 38%
Gebruikstijd 1 maand
Draagtijd lens 16-24 uur
Zuurstofdoorlaatbaarheid 147 Dk/t

Productbeschrijving

De lenzen Acuvue Oasys voor presbyopie maken gebruik van een innovatieve technologie waardoor ze een hoog draagcomfort en een continu goed zicht bij elke afstand bieden. Met deze multifocale contactlenzen van de fabrikant Johnson & Johnson heeft u geen lees- of multifocale bril meer nodig. Als bij het ouder worden de ogen geleidelijk het vermogen verliezen om dichtbij te focussen, zien we kleine voorwerpen en lettertjes vaak niet goed meer. De Acuvue Oasys voor presbyopie verhelpt dat en zorgt voor een scherp zicht, zowel dichtbij als veraf en in het tussengebied. Acuvue Oasys voor presbyopie is een lens van de nieuwste generatie multifocale lenzen met gebruikmaking van het unieke innovatieve design genaamd Stereo Precision Technology. Hiermee blijft de zichtkwaliteit stabieler en constanter zodat u bij alle afstanden en onafhankelijk van het omgevingslicht scherp ziet, of het nu dichtbij, ver weg of daar tussenin is. Deze contactlenzen zijn vanwege hun geïntegreerde UV-filter een ideale optie als u veel buiten bent. Een UV-filter in een contactlens dient om het hoornvlies van het oog te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. De contactlens bedekt echter niet de gehele oogbol, waardoor een zonnebril met UV-filter noodzakelijk blijft om de rest van het oog ook te beschermen.

Productbeoordelingen

VOORDELEN VAN REGISTRATIE

  • Makkelijk opnieuw bestellen

  • 5% korting op de volgende drie bestellingen

  • Sneller uitchecken

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

  • Kies uw taal
  • Dutch