Biotrue

Biotrue lenzen en Biotrue lensvloeistof

Geïnspireerd door de natuur: contactlenzen en verzorgingsproducten van Biotrue

De innovatieve producten van Biotrue zijn gebaseerd op de natuurlijke anatomie van uw ogen. Biotrue ONEday-daglenzen zijn van het moderne materiaal hypergel gemaakt. Het heeft hetzelfde watergehalte als het hoornvlies, zodat uw ogen zien lens niet als een vreemd lichaam waarnemen. Daarom zijn de daglenzen Biotrue ONEday bijzonder compatibel en comfortabel. De contactlensvloeistof van Biotrue werd ook geïnspireerd door de natuur: de pH van 7,5 stemt overeen met die van het traanvocht van een gezond oog. Bovendien bevat Biotrue lensvloeistof het natuurlijke bevochtigingsmiddel hyaluronaat, dat ook aanwezig is in ons traanvocht. Dit maakt uw contactlenzen niet alleen hygiënisch schoon, ze blijven ook tot 20 uur aangenaam vochtig en fris.

Innovatieve technologieën van Biotrue lenzen

Om hun prestaties en draagcomfort te maximaliseren heeft Bausch + Lomb Biotrue contactlenzen uitgerust met een scala aan moderne technologieën. Dit zijn onder meer:

Innovatieve hypergel: het materiaal van Biotrue ONEday-contactlenzen bestaat uit de hypergel Nesofilcon A. Dit is een geoptimaliseerde verdere ontwikkeling van de bewezen hydrogel. Hypergel combineert een hoog watergehalte van 78 procent met een goede zuurstofdoorlatendheid van 42 Dk/t. Dit maakt Biotrue lenzen bijzonder compatibel en comfortabel om te dragen.

Surface Active Technology: het lensmateriaal van Biotrue ONEday bevat het polymeer PVP (polyvinypyrrolidone), dat effectief vocht vasthoudt. Om uitdrogen - en dus verlies van comfort - te voorkomen wordt Surface Active Technology gebruikt. Deze bescherming tegen uitdroging zorgt ervoor dat de contactlenzen hun vochtigheid permanent behouden.

Asferisch lensontwerp: het speciale, asferische lensontwerp zorgt ook 's nachts voor een helder zicht. Her zorgt er ook voor dat uw ogen zich niet meer aan verschillende afstanden aan hoeven te passen - dit is vooral prettig wanneer u met beeldschermen werkt.

UV-bescherming: alle Biotrue lenzen worden geleverd met UVA- en UVB-bescherming die de meeste schadelijke UV-straling blokkeren. Vergeet niet om ook een zonnebril en een zonnehoed te dragen om uzelf optimaal te beschermen.

Voor wie zijn Biotrue lenzen geschikt?

Biotrue ONEday zijn daglenzen - dat wil zeggen dat ze dagelijks worden vervangen. Dit heeft twee zeer belangrijke voordelen: ten eerste zijn ze bijzonder gemakkelijk te verzorgen, omdat de lenzen niet hoeven te worden gereinigd of opgeslagen in een speciale contactlensvloeistof. Dit maakt Biotrue ONEday ideaal voor iedereen die contactlenzen wil proberen of gewoon op zoek is naar een alternatief voor een bril. Biotrue lenzen zijn ook perfect als contactlens voor vakantie, sport of zwemmen: u hoeft de lenzen niet schoon te maken na het dragen, dus u bespaart tijd - en het is niet zo erg als u een contactlens verliest. Ten tweede zijn Biotrue ONEday-daglenzen bijzonder hygiënisch, omdat onzuiverheden, eiwitafzettingen of allergenen zich niet kunnen ophopen op het lensmateriaal. Daarom worden Biotrue ONEday-contactlenzen ook aanbevolen voor mensen met allergische of gevoelige ogen. Dankzij hun speciale vochtopslag zijn Biotrue ONEday ook zeer geschikt voor mensen die in hun dagelijks leven vaak digitaal werken. Werken met computerschermen en kijken naar een smartphone droogt uw ogen snel op. De uitdrogingsbescherming van Biotrue ONEday kan dit tegengaan.

De populairste producten van Biotrue

Het merk Biotrue biedt contactlenzen en verzorgingsproducten voor contactlenzen in verschillende verpakkingsgroottes. De populairste producten zijn:

Biotrue ONEday : de sferische daglens is de juiste keuze voor alle dragers van contactlenzen met bijziendheid of verziendheid.

Biotrue ONEday for Astigmatism : als u astigmatisme heeft, doe dan een beroep op de daglens Biotrue ONEday for Astigmatism.

Biotrue ONEday for Presbyopia : voor mensen met ouderdomsverziendheid is de daglens Biotrue ONEday for Presbyopia ontwikkeld.

Biotrue All-iin-One-oplossing : de lensvloeistof Biotrue desinfecteert uw zachte contactlenzen en ondersteunt het natuurlijke antibacteriële effect van het traanvocht. Met zijn geïntegreerde natuurlijke bevochtigingsmiddel zorgt het contactlensmiddel voor een langdurig draagcomfort. Biotrue vloeistof is verkrijgbaar als multipack, voordeelpak en in praktisch reisformaat.

Omgaan met Biotrue lenzen

Gemakkelijker of sneller wordt het niet: elke ochtend haalt u een nieuwe, hygiënisch verse Biotrue ONEday Day-daglens uit uw verpakking, doet u deze in - en geniet u de hele dag van uitstekend draagcomfort. 's Avonds verwijdert u eenvoudig uw Biotrue lenzen en gooit u ze weg. Als uw lens eenmaal vuil is, spoelt u het oppervlak gewoon af met Biotrue lenzenvloeistof.

Bausch + Lomb: geavanceerde producten voor gezonde ogen

Biotrue is een merk van Bausch + Lomb. Het bedrijf werd in 1853 in Amerika opgericht door Johann Jakob Bausch, een Duitse emigrant. Tegenwoordig ontwikkelt Bausch + Lomb naast Biotrue andere hoogwaardige contactlensmerken zoals PureVision, ULTRA en SofLens. Ook contactlensmiddelen zoals Biotrue en de All-in-One-oplossingen Renu Multiplus , de peroxide-oplossing en de zoutoplossing Sensitive Eyes behoren tot het assortiment.

Aanbiedingen en kortingscodes als eerste ontvangen!

Meld je nu aan en bespaar 5% op de volgende bestelling.**

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Betaalmethoden

Verzendpartner

Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.

*Lijstprijs