Clariti

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

No filters available

Clariti lenzen

Moderne contactlenzen gemaakt van siliconen hydrogel: comfort en frisheid van het hoogste niveau

Geniet van het unieke draaggevoel en de gezondheidsvoordelen van maandlenzen van Clariti! Contactlenzen van het merk Clariti zijn gemaakt van het geavanceerde lensmateriaal Somofilcon A, een derde generatie siliconen hydrogel . Dankzij een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 86 Dk/t geven Clariti contactlenzen veel zuurstof aan uw ogen - tot vier keer meer dan andere contactlenzen. Dit zorgt niet alleen voor een geweldig comfort, maar ondersteunt ook het gezond houden van uw ogen. Een gepatenteerde bevochtigingstechnologie en een hoog watergehalte van 56 procent zorgen ervoor dat uw ogen de hele dag fris en ontspannen blijven. Clariti lenzen zijn daarom ideaal voor mensen die hoge eisen stellen aan hun contactlenzen.

Innovatieve technologieën van Clariti lenzen

Contactlenzen van Clariti zitten vol met innovaties - voor meer efficiëntie en een zorgeloos en duurzaam comfortabel draaggevoel.

AquaGen™-technologie: Clariti contactlenzen hebben een hoog watergehalte en zijn uitgerust met AquaGen™-bevochtigingstechnologie. Hierdoor blijven de lenzen aangenaam vochtig.

Advanced Edge Technology™: dankzij hun speciale lensontwerp hebben Clariti lenzen een extreem dunne rand met een geavanceerde precisiecontour. Zo kunnen uw oogleden er zonder moeite overheen glijden. U voelt nauwelijks dat u contactlenzen draagt.

Optimized Ballast Design: de contactlens Clariti Toric heeft Optimized Ballast Design, dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met astigmatisme. Met hun speciale geometrie, een brede ballastband en een uniforme horizontale ISO-dikte passen Clariti Toric-lenzen nauwkeurig, stabiel en betrouwbaar op het oog.

Balanced Progressive Technology: door deze technologie combineren Clariti Multifocal-contactlenzen verschillende zones met verschillende zichtsterktes. Clariti Multifocal corrigeert daarmee de gevolgen van ouderdomsverziendheid in het nabije, verre en middenste zichtbereik.

Asferisch optisch ontwerp: dankzij een speciaal, asferisch ontwerp bieden alle Clariti lenzen een uitstekende gezichtsscherpte die superieur is aan de meeste sferische contactlenzen.

UV-bescherming: alle Clariti contactlenzen zijn uitgerust met een UVA- en UVB-blocker. In combinatie met een zonnebril en een zonnehoed worden uw ogen optimaal beschermd tegen de schadelijke effecten van UV-licht.

Voor wie zijn Clariti lenzen geschikt?

Met hun geavanceerde materiaal en geoptimaliseerd lensontwerp zijn Clariti lenzen perfect voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en gezonde contactlenzen. Ook veel mensen met gevoelige of droge ogen vinden Clariti contactlenzen bijzonder aangenaam. De contactlenzen van Clariti worden om de vier weken verwisseld, waardoor ze ideaal zijn voor iedereen die maandlenzen verkiest. Dankzij hun hoge ademende vermogen en hun uitstekende comfort zorgen Clariti lenzen ook voor langere gebruikstijden - praat met uw contactlensopticien. Dit alles maakt Clariti contactlenzen ideaal voor mensen die midden in het leven staan - en veel van hun contactlenzen eisen. Zelfs contactlensbeginners verdragen het zachte, flexibele lensmateriaal van Clariti lenzen meestal zeer goed en hebben slechts een korte inwerkperiode nodig.

De populairste producten van Clariti

De Clariti productlijn biedt contactlenzen voor verschillende soorten ametropie. Populaire lenzen van Clariti zijn:

  • Clariti Elite : de sferische contactlenzen Clariti Elite corrigeren bijziendheid of verziendheid en bieden u alle voordelen van modern siliconenhydrogel materiaal.
  • Clariti Toric : deze torische contactlens is het ideale zichthulpmiddel bij astigmatisme. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan parameters, zodat er een geschikte contactlens is voor bijna elke zichtafwijking met astigmatisme.
  • Clariti Multifocal : bij ouderdomsverziendheid doet u een beroep op de multifocale contactlens van Clariti. Met Clariti Multifocal ziet u opnieuw scherp en helder met een naadloze overgang zowel ver, dichtbij als ertussenin.

Omgaan met Clariti lenzen

De zachte contactlenzen van Clariti zijn uiterst gemakkelijk in het dagelijks gebruik. De blauw-transparante hanteringstint maakt het ook voor beginners gemakkelijk om nieuwe lenzen in te brengen en ze later te verwijderen. Denk aan de dagelijkse reiniging en verzorging van uw Clariti contactlenzen met de juiste contactlensverzorgingsproducten om onzuiverheden en eiwitafzettingen te verwijderen en het hoge draagcomfort permanent te behouden. Als reinigingssysteem voor Clariti zijn contactlenzen zijn zowel All-in-One-oplossingen als ook peroxide-oplossingen geschikt. Let erop dat de onderhoudsoplossing voor zachte contactlenzen van siliconen hydrogel kan worden gebruikt.

Cooper Vision: contactlenzen voor moderne eisen

De contactlensfamilie Clariti wordt geproduceerd door Cooper Vision. Cooper Vision werd opgericht in de VS in 1958 en is vandaag een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van contactlenzen. Het productportfolio omvat niet alleen het merk Clariti maar ook de populaire contactlenzen Biofinity, Biomedics, Proclear, MyDay en Avaira. Dragers van contactlenzen uit meer dan 100 landen zijn enthousiast over de veelzijdigheid en de innovatieve geest van de contactlenzen van Cooper Vision. Probeer ook de moderne contactlenzen van Cooper Vision!

Aanbiedingen en kortingscodes als eerste ontvangen!

Meld je nu aan en bespaar 5% op de volgende bestelling.**

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.