Alcon Lenzen

(17)
 1. Dailies
  26 beoordelingen
  Eindprijs 13,40 € Normale prijs 20,99 €
  • Air Optix
   17 beoordelingen
   Eindprijs 22,38 € Normale prijs 33,99 €
   • Dailies
    8 beoordelingen
    Eindprijs 23,90 € Normale prijs 35,99 €
    • Air Optix
     2 beoordelingen
     Eindprijs 24,48 € Normale prijs 36,99 €
     • Dailies
      5 beoordelingen
      Eindprijs 16,30 € Normale prijs 24,99 €
      • Air Optix
       2 beoordelingen
       Eindprijs 0,00 € Normale prijs 55,99 €
       • Dailies
        2 beoordelingen
        Eindprijs 22,00 € Normale prijs 32,99 €
        • Dailies
         2 beoordelingen
         Eindprijs 26,10 € Normale prijs 39,99 €
         • Air Optix
          1 beoordeling
          Eindprijs 45,48 € Normale prijs 68,99 €
          • Air Optix
           2 beoordelingen
           Eindprijs 43,98 € Normale prijs 65,99 €
           • Dailies
            Eindprijs 33,50 € Normale prijs 50,99 €
            • Air Optix
             3 beoordelingen
             Eindprijs 43,48 € Normale prijs 65,99 €
             • Air Optix
              2 beoordelingen
              Eindprijs 19,98 € Normale prijs 29,99 €
              • Freshlook
               Eindprijs 13,88 € Normale prijs 20,99 €
               • Freshlook
                Eindprijs 17,88 € Normale prijs 26,99 €
                • Freshlook
                 Eindprijs 16,98 € Normale prijs 25,99 €
                 • Freshlook
                  Eindprijs 33,38 € Normale prijs 50,99 €
                  Filters

                  Alcon en Ciba Vision lenzen

                  Contactlenzen van Air Optix, Dailies en FreshLook

                  De naam Alcon is samengesteld uit de namen van de twee oprichters: de twee apothekers Robert Alexander en William Conner stichtten het bedrijf in 1945 in Texas en waren gespecialiseerd in oogheelkundige producten. In 2011 fuseerde Alcon met contactlenzenfabrikant Ciba Vision. Dit bedrijf opereert nu onder de naam Alcon Vision Care. Naast contactlenzenverzorgings-producten levert het ook verschillende merken contactlenzen. Als gevolg van de fusie zijn er voor veel producten twee verschillende lenspakketten in omloop. De producten zelf zijn echter niet veranderd.

                  en behoren tot de meest succesvolle contactlenzen ter wereld. De maandlenzen van Air Optix bieden met hun unieke plasma-oppervlaktechnologie en uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid een blijvend hoog draagcomfort. De daglenzen Dailies AquaComfort Plus zijn wegwerplenzen, die vanwege hun innovatieve driedubbelwerkend vochtcomplex uitstekend worden verdragen. Zowel Air Optix als Dailies hebben lenzen voor bijziendheid en verziendheid en voor astigmatisme in hun portfolio. Met de Air Optix Aqua Multifocal en de Dailies AquaComfort Plus Multifocal bieden beide merken ook lenzen voor presbyopie.

                  lenzen zijn ideaal voor wie een nieuwe look wil of de eigen natuurlijke oogkleur subtiel wil verbeteren. FreshLook lenzen kunnen met verziendheid en bijziendheid gedragen worden omdat ze verkrijgbaar zijn in alle gangbare optische sterktes, en ook geheel zonder sterkte. Een gekleurde lens kan een puur modeaccessoire zijn, maar kan ook gebruikt worden als alternatief voor een bril.

                  Over het bedrijf Alcon

                  Alcon's missie is het ontwikkelen van hoogwaardige producten die het gezichtsvermogen helpen verbeteren, behouden en herstellen - met als ultieme doel een betere kwaliteit van leven. De geschiedenis van Alcon begint in 1945 met de apotheek van Robert Alexander en William Conner in Fort Worth. Onder de naam Alcon Prescription Laboratory produceerden de twee apothekers toen al geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor oogheelkunde. In de jaren 50 begon het bedrijf zich internationaal te oriënteren. Het hoofdkantoor van Alcon is nog steeds gevestigd in Fort Worth, Texas. Inmiddels is Alcon wereldwijd werkgever van ongeveer 15.000 mensen in 180 landen. In 2011 fuseerden Alcon en contactlenzenfabrikant Ciba Vision tot Alcon Vision Care, een onderdeel van het farmaceutische bedrijf Novartis.

                  Alcon's meest populaire contactlenzen

                  Twee van de grootste en bekendste merken contactlenzen, Air Optix en Dailies, zijn van Alcon. Het merk FreshLook, dat ook door Alcon wordt geproduceerd en gespecialiseerd is in gekleurde lenzen, is niet zo bekend.

                  Air Optix contactlenzen bieden een breed scala aan maandlenzen voor vele toepassingen. Een van de nieuwste ontwikkelingen is de Air Optix plus Hydraglyde , die dankzij de HydraGlyde-technologie maximaal draagcomfort biedt. Voor verziendheid en bijziendheid zijn de sferische maandlenzen Air Optix Aqua ideaal, met een constant hoog draagcomfort tot de laatste dag. De Air Optix Night & Day lenzen zijn bijzonder flexibel en zuurstofdoorlatend en kunnen 30 dagen en nachten non-stop gedragen worden. Voor astigmatisme zijn de speciale Air Optix for Astigmatism lenzen ontwikkeld. Voor presbyopie zijn de multifocale Air Optix Aqua Multifocal contactlenzen de juiste keuze.

                  Het merk Dailies is gespecialiseerd in moderne daglenzen. Door hun unieke bevochtigingstechnologie genaamd zijn Dailies AquaComfort Plus lenzen zeer goed te verdragen en zitten ze zeer comfortabel. Dailies heeft ook een torische lens in de vorm van de Dailies AquaComfort Plus Toric . De multifocale lens van Dailies is de Dailies AquaComfort Plus Multifocal . Een van de nieuwste innovatieve modellen van Dailies is de Dailies Total 1 contactlens. Deze is gemaakt van geavanceerde siliconen hydrogel en is daardoor zeer goed doorlatend voor zuurstof.

                  Betaalmethoden

                  Verzendpartner

                  Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.