MENU
Acuvue Oasys Lenzen Acuvue Oasys Lenzen Acuvue Oasys Lenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (5)

 • Acuvue Oasys for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Oasys Lenzen

  Acuvue Oasys for Astigmatism

  42,90 €
  vanaf 29,90 €
  42,90 €

 • Acuvue Oasys Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Acuvue Oasys Lenzen

  Acuvue Oasys

  29,90 €
  vanaf 22,90 €
  29,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Acuvue Oasys Lenzen

  Acuvue Oasys 1-Day

  37,95 €
  vanaf 33,10 €
  37,95 €

 • Alcon Air Optix Aqua

  Acuvue Oasys Lenzen

  Acuvue Oasys for Presbyopia

  58,95 €
  vanaf 42,95 €
  58,95 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Acuvue Oasys Lenzen

  Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

  43,95 €
  vanaf 35,30 €
  43,95 €

Acuvue Oasys lenzen

Voordelen van de contactlenzen van de Acuvue Oasys series door Johnson & Johnson

Acuvue Oasys contactlenzen zijn sferische weeklenzen die ver- en bijziendheid corrigeren. Deze lenzen zijn ideaal voor droge ogen en geven u een relaxed gevoel alsof u totaal geen contactlenzen draagt. Volgens de fabrikant vergeet 80% van de dragers van Acuvue Oasys lenzen dat ze contactlenzen in hebben. Deze lenzen zijn de ideale keuze wanneer u veel tijd besteed voor computers of zich vaak begeeft in ruimtes met airconditioning. Hun torische equivalent, Acuvue Oasys for Astigmatism, biedt dezelfde voordelen maar is voornamelijk gemaakt voor mensen met astigmatisme. Astigmatisme is een kromming van het hoornvlies wat resulteert in een vaag zicht.

Technologie van de contactlenzen van de Acuvue Oasys series

De gepatenteerde HYDRACLEAR® PLUS technologie maakt de contactlens extreem zacht en wettable. Het resultaat is een uniek lens-vrij gevoel. Het speciale materiaal van de lens garandeert betrouwbare, hoge zuurstofdoorlaatbaarheid wat gezond is voor het oog. Beide lenzen van de Acuvue Oasys lijn bieden extreem hoge UV-bescherming – de hoogste onder de zachte contactlenzen.

Het gebruik van de contactlenzen van de Acuvue Oasys series

Zowel Acuvue Oasys als Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen zijn weeklenzen. Indien schoongemaakt en opgeborgen na ieder gebruik, kunnen de lenzen gedragen worden tot 14 dagen lang. Een speciale eigenschap van Acuvue weeklenzen is de mogelijkheid om aanhoudend gedragen te worden tot wel 7 dagen en 6 nachten lang. U kunt het gehele verzorgingsproces voorkomen en de lenzen eenvoudigweg wegwerpen na de maximale draagtijd, indien uw ogen dit draaggedrag tolereren. U moet uw opticien raadplegen als u graag wilt weten of dit mogelijk is voor uw ogen. Wekelijkse contactlenzen zijn perfect geschikt voor dagelijks gebruik en bieden u flexibiliteit en bescherming. Dankzij de langere draagtijd zijn ze tevens een uitstekende oplossing voor korte trips.

Informatie over het merk en de fabrikant

Acuvue is het exclusieve merk van de fabrikant Johnson & Johnson, die bekend staat voor zijn producten van hoge kwaliteit en innovatieve ontwikkelingen. Johnson & Johnson lanceerden de eerste dag lens genaamd “Acuvue” in 1988, en behoort sindsdien tot een van de meest succesvolste, leidende fabrikanten in de contactlens markt. Het bedrijf wint vertrouwen van zijn klanten door middel van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch