MENU
Alcon Lenzen Alcon Lenzen Alcon Lenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (17)

 • Alcon Air Optix Aqua

  Alcon Lenzen

  Air Optix Aqua

  36,90 €
  vanaf 21,90 €
  36,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  Dailies AquaComfort Plus

  vanaf 16,90 €

 • Dailies Total 1 Daglenzen van Ciba Vision - 30 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  Dailies Total 1

  35,90 €
  vanaf 27,90 €
  35,90 €

 • Alcon Air Optix plus Hydraglyde

  Alcon Lenzen

  Air Optix plus Hydraglyde

  39,90 €
  vanaf

  Speciale Prijs: 25,90 €

  39,90 €

 • Focus Dailies All Day Comfort Daglenzen van Ciba Vision - 30 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  Focus Dailies All Day Comfort

  22,90 €
  vanaf 18,90 €
  22,90 €

 • Alcon Air Optix for Astigmatism

  Alcon Lenzen

  Air Optix for Astigmatism

  52,90 €
  vanaf 36,90 €
  52,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  Dailies AquaComfort Plus Multifocal

  vanaf 28,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Toric Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  Dailies AquaComfort Plus Toric

  vanaf 26,90 €

 • Alcon Air Optix Night & Day

  Alcon Lenzen

  Air Optix Night & Day

  72,90 €
  vanaf 49,90 €
  72,90 €

 • Alcon Air Optix Aqua Multifocal

  Alcon Lenzen

  Air Optix Aqua Multifocal

  67,90 €
  vanaf 55,90 €
  67,90 €

 • FreshLook Dimensions Maandlenzen van Ciba Vision - 6 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  FreshLook Dimensions

  48,90 €
  vanaf 43,90 €
  48,90 €

 • FreshLook One-Day Daglenzen van Ciba Vision - 10 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  FreshLook One-Day Color

  19,90 €
  vanaf

  Speciale Prijs: 15,90 €

  19,90 €

 • Air Optix Colors Maandlenzen van Alcon - 2 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  Air Optix Colors

  29,90 €
  vanaf 26,90 €
  29,90 €

 • Alcon Air Optix Aqua Multifocal

  Alcon Lenzen

  Air Optix plus Hydraglyde Multifocal

  64,90 €
  vanaf 52,50 €
  64,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  Dailies Total 1 Multifocal

  49,95 €
  vanaf 47,10 €
  49,95 €

 • FreshLook ColorBlends Maandlenzen van Ciba Vision - 2 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  FreshLook ColorBlends

  23,90 €
  vanaf 20,90 €
  23,90 €

 • FreshLook Colors Maandlenzen van Ciba Vision - 2 lenzen/pakking

  Alcon Lenzen

  FreshLook Colors

  23,90 €
  vanaf 20,90 €
  23,90 €

Alcon Lenzen

Contactlenzen gemaakt door Alcon

Medische contactlenzen kunnen gebruikt worden als een alternatief of supplement voor correctieve brillen en helpen bij het corrigeren van visuele afwijkingen. Met name maandlenzen zijn een substituut voor brillen. Er zijn echter genoeg andere modellen naast maandlenzen beschikbaar. Wat betreft de fabrikant Alcon, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit Daglenzen en de eerder genoemde Maandlenzen. Dagelijkse contactlenzen zijn lenzen die gewisseld moeten worden na ieder gebruik en zijn dus niet geschikt voor meermalig gebruik. Doordat het dagelijks vernieuwd wordt, kunt u genieten van het voordeel van het niet hoeven schoon te maken noch opbergen van de lenzen. Ze worden met name gebruikt door gelegenheidsdragers. Maandlenzen hebben een langere draagtijd gedurende de dag en kunnen soms zelfs ’s nachts gedragen worden. Ze moeten normaliter schoongemaakt en opgeborgen worden na ieder gebruik, waardoor het essentieel is om bijbehorende verzorgingsproducten te kopen. Er zijn ook high-end producten die aanhoudend gedragen kunnen worden tot wel 30 dagen lang, indien de conditie van uw ogen dit toestaat. De Air Optix van Alcon zijn zulke lenzen met een extreem langere draagtijd. Een andere nuancering kan gemaakt worden tussen Sferische Contactlenzen voor ver- en bijziendheid, Torische Contactlenzen die astigmatisme corrigeren, en multifokale of Multifocale Contactlenzen die gemaakt zijn voor mensen met presbyopie.

Alcon is een fabrikant waarvan de producten combinaties van de hierboven genoemde eigenschappen bieden. De fabrikant Alcon is een resultaat van de fusie tussen het voormalige Ciba Vision en Alcon. Zij vertegenwoordigen sinds 2011 de nieuwe divisie “Alcon Vision Care” van de Novartis Groep. De variërende namen op de verpakking van het product komt door het herstructureringsproces. Dankzij de fusie biedt Alcon nu wereldwijd het grootste assortiment aan wat betreft producten in de Eye-Care en Eye-Healthcare markt. Zeer populaire contactlens series zijn bijvoorbeeld de dag lenzen van Dailies Aquacomfort Plus Lenzen en Dailies Total 1, of de maandlenzen van de Air Optix. Gekleurde lenzen van de Freshlook en de Air Optix maken het aanbod in contactlenzen van Alcon compleet. Een zeer bekend verzorgingsproductlijn van Alcon is Optifree Puremoist 3x300ml & 90ml. Zowel Alcon als Ciba Vision staan bekend voor het gebruik van en het ontwikkelen van innovatieve technologieën, zoals de Silicone-Hydrogel Technologie, welke geïntroduceerd werd door Ciba Vision en momenteel de state-of-art is voor contactlenzen.

Contactlenzen van Alcon aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt een groot assortiment aan wat betreft dagelijkse en maandelijkse contactlenzen die gemaakt zijn door Alcon. Bovendien zijn de gekleurde lenzen van Freshlook beschikbaar in meerdere varianten.

De contactlenzen voor dagelijks gebruik van de Focus Dailies serie zijn perfect voor mensen die zo nu en dan lenzen dragen. Ze zijn gekarakteriseerd door hoge, knipper-activerende vochtigheid wat voor groot comfort zorgt, zelfs in droge klimaten. Focus Dailies All Day Comfort lenzen zijn sferische lenzen en corrigeren vaakvoorkomend bij- en verziendheid. De Dailies Aquacomfort Plus Multifocal lenzen juist de effecten van presbyopie corrigeren. Het opvolgende model van de Focus Dailies is de Dailies AquaComfort Plus. De nieuwere lenzen onderscheiden zichzelf door hun aanzienlijk hoger draagcomfort en hun geschiktheid voor mensen die leiden onder seizoensgebonden allergieën. Dailies Aquacomfort Plus contactlenzen is de sferische versie van deze lens. Dailies Aquacomfort Plus lenzen zijn het alternatief voor mensen met astigmatisme. Contactlensdragers met presbyopia kunnen Dailies Aquacomfort Plus Multifocal lenzen dragen. Dailies Total 1 lenzen zijn de nieuwste dag lenzen in de “Dailies-Lijn”. Ze blinken uit door hun buitengewoon hoge water inhoud, wat voor geweldig draagcomfort zorgt. Hun zuurstofdoorlaatbaarheid is – volgens de fabrikant – het hoogste vergeleken met de andere meest populaire dag lenzen.

De maandlenzen van Air Optix zijn een familie van prettige, zuurstof-doorlatende silicone-hydrogel contactlenzen. Mensen die leiden onder droge ogen zullen de hoge draagcomfort van deze lenzen zeer waarderen. Air Optix Aqua contactlenzen zijn sferische contactlenzen, die gekwalificeerd zijn voor aanhoudend gebruik van tot wel 6 nachten. Air Optix for Astigmatism lenzen zijn de torische versie van de Air Optix Aqua. Air Optix Aqua Multifocal lenzen voor presbyopie, net zoals hun torische en sferische equivalenten, zijn geschikt voor langer gebruik van 6 dagen en nachten. Air Optix Night & Day contactlenzen zijn gemaakt voor aanhoudend gebruik en bieden extreem hoog draagcomfort. Ze kunnen gedragen worden tot wel 30 dagen lang. U moet echter wel uw opticien raadplegen met betrekking tot uw persoonlijke maximum wat betreft draagtijd. De Air Optix serie is recent aangevuld door de gekleurde Air Optix Colors maandlenzen, welke de eerste kleurlenzen zijn die gebruikmaken van silicone-hydrogel materiaal. Dit resulteert in verbeterd draagcomfort en een langere draagtijd van tot wel 16 uur per dag. In tegenstelling tot de andere Air Optix lenzen, kan de Air Optix Colors niet ’s nachts gedragen worden en tevens vereist het correcte lensverzorging na ieder gebruik.

Mocht u op zoek zijn naar gekleurde contactlenzen, dan bent u hoogstwaarschijnlijk bekend met de producten van Freshlook. Dit zijn correctieve contactlenzen die de kleur van uw ogen versterken of wijzigen. Freshlook lenzen zijn beschikbaar als dag- en maandlenzen. Freshlook One-Day Color contactlenzen zijn geschikt voor zowel lichte als donkere ogen en zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren. Freshlook Colorblends maandlenzen zijn tevens geschikt voor licht- en donkergekleurde ogen, en versterken of veranderen de look van uw ogen op natuurlijke wijze. Freshlook Colors lenzen zijn maandlenzen en veranderen de kleur van uw ogen aanzienlijk, met het beste effect voor donkere ogen. Freshlook Dimensions kleurlenzen zijn gemaakt voor het intensiveren en accentueren van lichte ogen. Het maakt niet uit wat voor kleur ogen u heeft, u zult hoogstwaarschijnlijk een perfecte keuze kunnen maken tussen de lenzen van Alcon op Lensplaza.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch