MENU
Beste klant, wij kunnen u verzekeren dat wij uw bestelling zoals gebruikelijk direct in behandeling nemen en verzenden. Vanwege COVID-19 kunnen er minimale leveringsvertragingen optredenMeer weten.
Alcon Lenzen Alcon Lenzen Alcon Lenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (17)

 • Dailies Aquacomfort Plus van Alcon
  Alcon Lenzen
  € 24,90
  vanaf € 16,90
  € 24,90

 • Alcon Air Optix Aqua
  Alcon Lenzen
  € 36,90
  vanaf € 21,90
  € 36,90

 • Dailies Total 1 1x30
  Alcon Lenzen
  € 35,90
  vanaf € 27,90
  € 35,90

 • Air Optix plus Hydraglyde
  Alcon Lenzen
  € 39,90
  vanaf € 25,90
  € 39,90

 • Focus Dailies All Day Comfort by Alcon
  Alcon Lenzen
  € 22,90
  vanaf € 18,90
  € 22,90

 • Alcon Air Optix for Astigmatism
  Alcon Lenzen
  € 52,90
  vanaf € 36,90
  € 52,90

 • Alcon Dailies AquaComfort Plus Multifocal
  Alcon Lenzen
  € 32,90
  vanaf € 28,90
  € 32,90

 • Alcon Dailies AquaComfort Plus Toric
  Alcon Lenzen
  € 31,90
  vanaf € 26,90
  € 31,90

 • Ciba Vision FreshLook One-Day 1x10
  Alcon Lenzen
  € 19,90
  vanaf € 16,90
  € 19,90

 • Alcon Air Optix Colors 1x2
  Alcon Lenzen
  € 29,90
  vanaf € 26,90
  € 29,90

 • Air Optix plus Hydraglyde Multifocal van Alcon
  Alcon Lenzen
  € 64,90
  vanaf € 52,50
  € 64,90

 • Alcon Air Optix Night & Day
  Alcon Lenzen
  € 72,90
  vanaf € 49,90
  € 72,90

 • Alcon Air Optix Aqua Multifocal
  Alcon Lenzen
  € 67,90
  vanaf € 55,90
  € 67,90

 • Ciba Vision Dimensions 1x6_Brand Pages
  Alcon Lenzen
  € 48,90
  vanaf € 43,90
  € 48,90

 • Alcon FreshLook Colors
  Alcon Lenzen
  € 23,90
  vanaf € 20,90
  € 23,90

 • Dailies Total 1 Multifocal
  Alcon Lenzen
  € 49,95
  vanaf € 47,10
  € 49,95

 • Ciba Vision FreshLook ColorBlends 1x2_Brand Pages
  Alcon Lenzen
  € 23,90
  vanaf € 20,90
  € 23,90

Alcon en Ciba Vision lenzen

Contactlenzen van Air Optix, Dailies en FreshLook

De naam Alcon is samengesteld uit de namen van de twee oprichters: de twee apothekers Robert Alexander en William Conner stichtten het bedrijf in 1945 in Texas en waren gespecialiseerd in oogheelkundige producten. In 2011 fuseerde Alcon met contactlenzenfabrikant Ciba Vision. Dit bedrijf opereert nu onder de naam Alcon Vision Care. Naast contactlenzenverzorgingsproducten levert het ook verschillende merken contactlenzen. Als gevolg van de fusie zijn er voor veel producten twee verschillende lenspakketten in omloop. De producten zelf zijn echter niet veranderd.

Air Optix en Dailies behoren tot de meest succesvolle contactlenzen ter wereld. De maandlenzen van Air Optix bieden met hun unieke plasma-oppervlaktechnologie en uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid een blijvend hoog draagcomfort. De daglenzen Dailies AquaComfort Plus zijn wegwerplenzen, die vanwege hun innovatieve driedubbelwerkend vochtcomplex uitstekend worden verdragen. Zowel Air Optix als Dailies hebben lenzen voor bijziendheid en verziendheid en voor astigmatisme in hun portfolio. Met de Air Optix Aqua Multifocal en de Dailies AquaComfort Plus Multifocal bieden beide merken ook lenzen voor presbyopie.

FreshLook lenzen zijn ideaal voor wie een nieuwe look wil of de eigen natuurlijke oogkleur subtiel wil verbeteren. FreshLook lenzen kunnen met verziendheid en bijziendheid gedragen worden omdat ze verkrijgbaar zijn in alle gangbare optische sterktes, en ook geheel zonder sterkte. Een gekleurde lens kan een puur modeaccessoire zijn, maar kan ook gebruikt worden als alternatief voor een bril.

Over het bedrijf Alcon

Alcon's missie is het ontwikkelen van hoogwaardige producten die het gezichtsvermogen helpen verbeteren, behouden en herstellen - met als ultieme doel een betere kwaliteit van leven. De geschiedenis van Alcon begint in 1945 met de apotheek van Robert Alexander en William Conner in Fort Worth. Onder de naam Alcon Prescription Laboratory produceerden de twee apothekers toen al geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor oogheelkunde. In de jaren 50 begon het bedrijf zich internationaal te oriënteren. Het hoofdkantoor van Alcon is nog steeds gevestigd in Fort Worth, Texas. Inmiddels is Alcon wereldwijd werkgever van ongeveer 15.000 mensen in 180 landen. In 2011 fuseerden Alcon en contactlenzenfabrikant Ciba Vision tot Alcon Vision Care, een onderdeel van het farmaceutische bedrijf Novartis.

Alcon's meest populaire contactlenzen

Twee van de grootste en bekendste merken contactlenzen, Air Optix en Dailies, zijn van Alcon. Het merk FreshLook, dat ook door Alcon wordt geproduceerd en gespecialiseerd is in gekleurde lenzen, is niet zo bekend.

 Air Optix contactlenzen bieden een breed scala aan maandlenzen voor vele toepassingen. Een van de nieuwste ontwikkelingen is de Air Optix plus HydraGlyde, die dankzij de HydraGlyde-technologie maximaal draagcomfort biedt. Voor verziendheid en bijziendheid zijn de sferische maandlenzen Air Optix Aqua ideaal, met een constant hoog draagcomfort tot de laatste dag. De Air Optix Night & Day lenzen zijn bijzonder flexibel en zuurstofdoorlatend en kunnen 30 dagen en nachten non-stop gedragen worden. Voor astigmatisme zijn de speciale Air Optix for Astigmatism lenzen ontwikkeld. Voor presbyopie zijn de multifocale Air Optix Aqua Multifocal contactlenzen de juiste keuze.

Het merk Dailies is gespecialiseerd in moderne daglenzen. Door hun unieke bevochtigingstechnologie genaamd zijn Dailies Aquacomfort Plus lenzen zeer goed te verdragen en zitten ze zeer comfortabel. Dailies heeft ook een torische lens in de vorm van de Dailies AquaComfort Plus Toric. De multifocale lens van Dailies is de Dailies Aquacomfort Plus Multifocal. Een van de nieuwste innovatieve modellen van Dailies is de Dailies Total 1 contactlens. Deze is gemaakt van geavanceerde siliconen hydrogel en is daardoor zeer goed doorlatend voor zuurstof.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 20.45 uur en de producten op voorraad zijn (zondag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

POSTNL LOGO

Altijd Gratis Retourneren

Als u om welke reden ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u op elk moment een ruiling of retournering aanvragen.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

Payment Methods: Visa, Mastercard, Paypal, iDeal, Bancontact, Maestro

 • Kies uw taal
 • Dutch