MENU
Daglenzen torisch Daglenzen torisch Daglenzen torisch
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (7)

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen torisch

  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

  36,90 €
  vanaf 25,90 €
  36,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Toric Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen torisch

  Dailies AquaComfort Plus Toric

  vanaf 26,90 €

 • Biomedics 1 Day Extra toric Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen torisch

  Biomedics 1-Day Extra toric

  30,90 €
  vanaf 26,90 €
  30,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen torisch

  Biotrue ONEday for Astigmatism

  31,95 €
  vanaf 29,00 €
  31,95 €

 • Soflens Daily Disposable for Astigmatism Daglenzen van Bausch & Lomb - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen torisch

  Soflens Daily Disposable for Astigmatism

  31,90 €
  vanaf 26,90 €
  31,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen torisch

  Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

  43,95 €
  vanaf 35,30 €
  43,95 €

 • Dailies AquaComfort Plus Toric Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Daglenzen torisch

  MyDay Toric

  43,90 €
  vanaf 36,80 €
  43,90 €

Daglenzen Torisch

Torische Contactlenzen voor dagelijks gebruik

Torische contactlenzen zijn gemaakt voor lenzendragers met astigmatisme. Mensen met astigmatisme hebben een ongewoon gevormd hoornvlies. Deze onregelmatigheid veroorzaakt een onduidelijk zicht en kan gecorrigeerd worden door een bril of torische contactlenzen. Deze lenzen bieden tevens support aan voor ver- en bijziendheid. De astigmatische correctie komt erbij als extra support.

De vaste positie van de lens in het oog, wat vereist is door de vervorming, wordt normaal gesproken bereikt door een prisma in het lagere deel van de contactlens of door een knipper-geïnduceerde aanpassing. Torische contactlenzen hebben extra specificaties die uniek zijn voor ieder oog: de “cilinder” en de “as” moeten vastgesteld worden door uw opticien. Deze waardes zijn vereist voor het kopen van torische contactlenzen. Mocht u meer informatie willen over contactlenzen met astigmatisme, raadpleeg dan onze adviespagina over Torische Contactlenzen en Algemene Opmerkingen.

Dagelijkse contactlenzen zijn contactlenzen die gemaakt zijn om te wisselen na ieder gebruik. Ze zijn niet gemaakt voor meermalig gebruik. Deze eigenschappen geven u de flexibiliteit om ze te dragen wanneer u wilt, en u hoeft zich tevens geen zorgen te maken over het schoonmaken van uw contactlenzen. Gelegenheidsdragers waarderen deze flexibiliteit. Dagelijkse contactlenzen worden vaak gebruikt als een supplement bij een bril. Mensen vinden het gevoel van nieuwe contactlenzen prettig evenals het gemak dat komt met dagelijkse wegwerplenzen.

Torische dagelijkse Contactlenzen aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt dagelijkse contactlenzen voor astigmatisme die uw behoeftes en individuele specificaties dekken. Dagelijkse contactlenzen voor astigmatisme hebben dezelfde voordelen als hun sferische pendanten.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism lenzen van Johnson & Johnson hebben zeer hoge UV-A en UV-B bescherming en zijn dus speciaal geschikt voor mensen die veel tijd buitenshuis besteden. Focus Dailies All Day Comfort Toric contactlenzen van Alcon hebben een voortreffelijke stabiliteit en bieden een scherp en duidelijk zicht. Zij bieden daarnaast een verfrissend comfort met hun knipper-activerende vochtigheidstechnologie. Dailies Aquacomfort Plus Toric lenzen, het opvolgende model van de Focus Dailies, zijn herkenbaar door hun langere draagtijd en nog hogere draagcomfort. Biomedics 1-Day Extra Toric lenzen van Alcon bieden excellent draagcomfort en visuele scherpte. Daarnaast zijn ze getint voor makkelijker gebruik. Soflens Daily Disposable for Astigmatism van Bausch & Lomb maken details scherper, versterken contrasten en verminderen halo’s en de effecten van scherp licht.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch