MENU
Johnson & Johnson Lenzen Johnson & Johnson Lenzen Johnson & Johnson Lenzen
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (13)

 • 1-Day Acuvue Moist Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  1-Day Acuvue Moist

  29,90 €
  vanaf

  Speciale Prijs: 19,90 €

  29,90 €

 • Acuvue Oasys for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue Oasys for Astigmatism

  42,90 €
  vanaf 29,90 €
  42,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

  36,90 €
  vanaf 25,90 €
  36,90 €

 • Acuvue Oasys Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue Oasys

  29,90 €
  vanaf 22,90 €
  29,90 €

 • 1-Day Acuvue TruEye Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  1-Day Acuvue TruEye

  34,90 €
  vanaf

  Speciale Prijs: 25,90 €

  34,90 €

 • Johnson & Johnson Acuvue Vita

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue Vita

  49,90 €
  vanaf 35,90 €
  49,90 €

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  1-Day Acuvue Moist Multifocal

  44,95 €
  vanaf 31,79 €
  44,95 €

 • Alcon Air Optix Aqua

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue Oasys for Presbyopia

  58,95 €
  vanaf 42,95 €
  58,95 €

 • Dailies AquaComfort Plus Daglenzen van Alcon - 30 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue Oasys 1-Day

  37,95 €
  vanaf 33,10 €
  37,95 €

 • Acuvue 2 Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue 2

  28,90 €
  vanaf 25,90 €
  28,90 €

 • Acuvue Advance Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue Advance

  28,90 €
  vanaf 19,90 €
  28,90 €

 • Acuvue Advance for Astigmatism Weeklenzen van Johnson & Johnson - 6 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue Advance for Astigmatism

  35,90 €
  vanaf 31,90 €
  35,90 €

 • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism Daglenzen van Johnson & Johnson - 30 lenzen/pakking

  Johnson & Johnson Lenzen

  Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

  43,95 €
  vanaf 35,30 €
  43,95 €

Johnson & Johnson Lenzen

Contactlenzen geproduceerd door Johnson & Johnson

Contactlenzen worden vaak gebruikt als supplement of zelfs als alternatief voor correctieve brillen. Er zijn verschillende types contactlenzen voor de behoeftes van iedere contactlensdrager. Daglenzen worden het vaakst gedragen door gelegenheidsdrager die voorkeur hebben voor de flexibiliteit die het dagelijks wegwerpen van een dag lens biedt. Weeklenzen hebben een verlengde draagtijd. Wekelijkse contactlenzen van Johnson & Johnson kunnen gedragen worden gedurende de dag voor 2 weken lang, of 7 dagen aan een stuk door. Dit kan verschillen onder de producten van andere fabrikanten. In het geval dat u uw lenzen uit wilt doen ’s nachts moeten de lenzen correct schoongemaakt en opgeborgen worden om hoog draagcomfort en hygiëne te behouden. Maandlenzen hebben de langste draagtijd en vereisen continue verzorging. Een andere differentiatie kan gemaakt worden tussen de condities van het oog waarvoor de lenzen gemaakt zijn. Dit zijn Sferische Contactlenzen, Torische Contactlenzen en Multifocale Contactlenzen. Ieder van hen behandelen een ander specifiek probleem van het oog. Sferische contactlenzen zijn gemaakt voor ver- en bijziendheid. Torische lenzen zijn speciaal gemaakt om mensen met astigmatisme te helpen. Multifokale lenzen zijn de oplossing voor mensen met presbyopie. Overige informatie over verschillende specificaties van contactlenzen kan gevonden worden op onze .

Johnson & Johnson is een zeer bekende fabrikant in consumentgoederen, Healthcare producten en farmaceuten, met het hoofdkantoor gevestigd in New Brunswick (NJ). Johnson & Johnson is een bedrijf met veel traditie en ervaring in het produceren van producten van hoge kwaliteit voor 125 jaar lang. Zij waren een van de eerste in het produceren van contactlens producten. Zij lanceerden hun eerste contactlens genaamd “Acuvue” in 1988, welke de eerste wegwerplens was op de markt toentertijd. De eerste dagelijkse contactlens werd tevens geïntroduceerd door Johnson & Johnson. “1-Day Acuvue” werd gelanceerd in 1955. Sindsdien is Johnson & Johnson een leidende fabrikant in wegwerp en dagelijkse wegwerp contactlenzen. Ze staan bekend voor hun merk Acuvue.

Contactlenzen geproduceerd door Johnson & Johnson aangeboden door Lensplaza

Lensplaza biedt veel Acuvue producten van Johnson & Johnson aan. Johnson & Johnson focussen op dagelijkse en wekelijkse contactlenzen, en produceren geen maandelijkse contactlenzen. 1-Day Acuvue Moist dag lenzen zijn sferische lenzen die een flexibele en spannende levensstijl steunen. Ze bieden de hoogste UV-bescherming mogelijk in dag lenzen en garanderen hoge levels van vochtigheid. De draagtijd van tot wel 14 uur zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een continue, hoog draagcomfort. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism contactlenzen is de torische versie van de 1-Day Acuvue Moist (link auf ADS) lens. Zij bieden dezelfde voordelen aan aan mensen met astigmatisme. Een andere dagelijkse contactlens van Johnson & Johnson is de 1-Day Acuvue Trueye. Hun innovatieve en uiterst luchtige silicone-hydrogel materiaal resulteert in verbeterd draagcomfort, zelfs als u lange uren besteed voor een computerscherm. De lens is ultra-glad en geeft u zelfs bijna het gevoel alsof u totaal geen lenzen draagt. De weeklenzen van Acuvue hebben elk hun eigen voordelen. Acuvue 2 lenzen zijn de bestverkochte hydrogel contactlenzen sinds hun lancering in 1999. Ze overtuigen door het makkelijke gebruik en hoge draagcomfort. Acuvue Advance contactlenzen zijn extreem zacht en comfortabel dankzij hun hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en de gepatenteerde HYDRACLEAR® PLUS technologie. Deze lens is ideaal als u uw lenzen regelmatig wilt dragen en op zoek bent naar hoge waarde voor uw geld. Acuvue Advance for Astigmatism weeklenzen geven mensen met astigmatisme de mogelijkheid om het gevoel van Acuvue Advance contactlenzen te ervaren. Acuvue Oasys lenzen zijn in het bijzonder geschikt voor droge ogen. Hun HYDRACLEAR® PLUS technologie zorgt ervoor dat u haast vergeet dat u contactlenzen in hebt. Acuvue Oasys lenzen zijn de perfecte keuze indien u veel tijd spendeert in ruimtes met airconditioning. Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen zijn de torische equivalent voor Acuvue Oasys weeklenzen. Alle weeklenzen van Johnson & Johnson zijn gecertificeerd voor een continue gebruik tot wel zeven dagen en zes nachten. U kunt de lenzen echter uiteraard ook schoonmaken en opbergen na ieder gebruik en ze wegwerpen na 14 dagen.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch