• Gratis verzending vanaf € 30,00
 • Altijd gratis retourneren
 • Beveiligde betaling
 • Home
 • Johnson & Johnson Lenzen

Johnson & Johnson Lenzen

(11)
 1. Acuvue
  4 beoordelingen
  Eindprijs 22,90 € Normale prijs 29,90 €
  • Acuvue
   11 beoordelingen
   Eindprijs 19,90 € Normale prijs 29,90 €
   • Acuvue
    2 beoordelingen
    Eindprijs 29,90 € Normale prijs 42,90 €
    • Acuvue
     5 beoordelingen
     Eindprijs 25,90 € Normale prijs 36,90 €
     • Acuvue
      Eindprijs 33,10 € Normale prijs 37,95 €
      • Acuvue
       Eindprijs 31,79 € Normale prijs 44,95 €
       • Acuvue
        2 beoordelingen
        Eindprijs 25,90 € Normale prijs 34,90 €
        • Acuvue
         Eindprijs 35,30 € Normale prijs 43,95 €
         • Acuvue
          Eindprijs 35,90 € Normale prijs 49,90 €
          • Acuvue
           1 beoordeling
           Eindprijs 25,90 € Normale prijs 28,90 €
           • Acuvue
            Eindprijs 42,95 € Normale prijs 58,95 €

            Johnson & Johnson lenzen

            Contactlenzen van Acuvue

            Veel mensen kennen het merk Johnson & Johnson uit hun dagelijks leven, omdat de cosmetica en medicijnen van deze Amerikaanse fabrikant te vinden zijn in vele winkelschappen, badkamers en medicijnkasten. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in New Brunswick in de VS, is ook actief in de ontwikkeling van contactlenzen. van Johnson & Johnson is een van de modernste en populairste contactlensmerken ter wereld. Acuvue biedt voor elke behoefte een contactlens. Met name de 1-Day Acuvue productlijn is een van 's werelds grootste merken daglenzen. Acuvue's nieuwste innovaties zijn Acuvue Oasys met HydraLuxe-technologie en Acuvue Vita contactlenzen met HydraMax-technologie.

            Over het bedrijf Johnson & Johnson

            Johnson & Johnson heeft een bewogen geschiedenis van meer dan 130 jaar. Opgericht in 1886 door de drie broers Robert Wood Johnson, James Wood Johnson en Edward Mead Johnson, maakte het bedrijf al snel naam door zijn uitstekende inzet voor de crisissituatie van die tijd. In deze beginperiode produceerde Johnson & Johnson voornamelijk verbandmaterialen. Tussen 1898 en 1906 werd Amerika getroffen door de Spaans-Amerikaanse oorlog, de orkaan Galveston en de beruchte aardbeving in San Francisco. Johnson & Johnson leverde bijvoorbeeld gratis medische benodigdheden en richtte ziekenhuizen in voor de verzorging van de slachtoffers van de aardbeving. In 1964 nam Johnson & Johnson de fabrikant van medische hulpmiddelen Codman & Shurtleff over. Momenteel heeft Johnson & Johnson ongeveer 127.000 mensen in dienst. De producten van het bedrijf worden verkocht in 175 landen over de hele wereld.

            Johnson & Johnson's meest populaire contactlenzen

            Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson zijn erg populair. Of het nu gaat om bijziendheid, verziendheid, presbyopie of astigmatisme - Acuvue biedt de juiste lenzen voor bijna elke behoefte. Met name de daglenzen van Acuvue zijn populair, zoals de 1-Day Acuvue Moist , die ook verkrijgbaar is als torische daglens, de 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism , en als multifocale daglens, de 1-Day Acuvue Moist Multifocal . De Acuvue Moist is de opvolger van de succesvolle productlijn 1-Day Acuvue, die de fabrikant inmiddels heeft stopgezet. Een van Acuvue's nieuwste innovaties is Acuvue Oasys 1-Day daglens met HydraLuxe-technologie, ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. Het innovatieve Tear-Infused-Design garandeert optimaal draagcomfort voor de ogen, zelfs bij intensief gebruik van digitale apparaten. In de Acuvue Oasys serie zijn er de torische weeklenzen Acuvue Oasys for Astigmatism en de multifocale weeklenzen Acuvue Oasys for Presbyopia . Een andere prestatie van Acuvue zijn de geavanceerde maandlenzen Acuvue Vita met HydraMax-technologie. Deze Silicone Hydrogel lenzen bestaan uit een unieke matrix van twee verschillende siliconen. Het speciale Eye-Inspired-Design zorgt voor een maximale hydratatie van de lenzen tot de laatste dag. Een moderne klassieker is de 1-Day Acuvue TruEye contactlens, een uitstekend verdragen siliconen hydrogel lens met HydraClear-technologie voor een subliem draagcomfort.

            Betaalmethoden

            Verzendpartner

            Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.