MENU
Beste klant, wij kunnen u verzekeren dat wij uw bestelling zoals gebruikelijk direct in behandeling nemen en verzenden. Vanwege COVID-19 kunnen er minimale leveringsvertragingen optredenMeer weten.
FreshLook FreshLook FreshLook
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (4)

 • Ciba Vision FreshLook One-Day 1x10
  FreshLook
  € 19,90
  vanaf € 16,90
  € 19,90

 • Ciba Vision Dimensions 1x6_Brand Pages
  FreshLook
  € 48,90
  vanaf € 43,90
  € 48,90

 • Alcon FreshLook Colors
  FreshLook
  € 23,90
  vanaf € 20,90
  € 23,90

 • Ciba Vision FreshLook ColorBlends 1x2_Brand Pages
  FreshLook
  € 23,90
  vanaf € 20,90
  € 23,90

FreshLook lenzen

Kleurenlenzen voor een nieuwe look

Oogkleur is van grote invloed op je uitstraling. Met de nieuwste kleurenlenzen kun je je natuurlijke oogkleur intensiveren of zelfs compleet veranderen, voor het echte wauw-effect. Het merk FreshLook van Alcon is een marktleider op het gebied van gekleurde contactlenzen. Of je nu gewoon subtiel je uiterlijk wilt opfrissen of een complete verandering wilt, of je nu lichte of donkere ogen hebt, contactlenzen met of zonder sterkte nodig hebt: FreshLook heeft voor elke wens de juiste lenzen in het assortiment.

Innovatieve technologieën van FreshLook

De uitstekende eigenschappen van het materiaal Phemfilcon A en het speciale productieproces maken FreshLook contactlenzen gemakkelijk in het gebruik en aangenaam om te dragen. FreshLook One-Day Color daglenzen hebben een bijzonder hoog watergehalte en zijn daarom ideaal voor droge ogen. FreshLook hecht bijzonder veel belang aan de natuurlijke uitstraling van haar gekleurde lenzen. Dit wordt gewaarborgd door het innovatieve lensontwerp. De FreshLook ColorBlends kleurveranderende contactlenzen bootsen bijvoorbeeld een irisstructuur na met kleine kleurpunten in verschillende patronen. De kleurversterkende FreshLook One-Day Color daglenzen geven een zeer harmonieus effect dankzij hun zachte kleurovergangen.

Voor wie zijn FreshLook contactlenzen geschikt?

FreshLook lenzen zijn ideaal voor wie een nieuwe look wil of de eigen natuurlijke oogkleur subtiel wil verbeteren. FreshLook lenzen kunnen met verziendheid en bijziendheid gedragen worden omdat ze verkrijgbaar zijn in alle gangbare optische sterktes, en ook geheel zonder sterkte. Een gekleurde lens kan een puur modeaccessoire zijn, maar kan ook gebruikt worden als alternatief voor een bril. Van belang is het onderscheid tussen kleurversterkende contactlenzen en kleurveranderende contactlenzen. Kleurversterkende lenzen zoals FreshLook Colors zijn transparant en intensiveren je eigen oogkleur. Bij deze lenzen is de uitgangskleur belangrijk voor het kleurresultaat, zodat ze alleen geschikt zijn voor lichtere ogen - bij donkerdere ogen is het effect te gering. Kleurveranderende lenzen zoals FreshLook ColorBlends zijn daarentegen niet transparant, maar verbergen je eigen oogkleur. Ze zijn geschikt voor lichte en donkere ogen. Denk er hierbij wel aan dat slecht licht het gezichtsveld kan aantasten. Dat komt doordat de pupil dan zodanig kan verwijden dat hij groter wordt dan de transparante uitsparing in de kleurenlens. Hierdoor ontstaat een rand in het buitenste gezichtsveld. Daarom mogen bij het autorijden geen kleurveranderende lenzen worden gedragen.

De populairste producten van FreshLook

Het FreshLook assortiment omvat de volgende contactlenzen:

 • FreshLook One-Day Color: De FreshLook One-Day Color daglenzen zijn ideaal voor iedereen die alleen overdag gekleurde lenzen wil dragen en gebruiksgemak op prijs stelt. Je hoeft geen tijdrovend onderhoud te doen. De FreshLook One-Day Color contactlenzen zijn verkrijgbaar in vier prachtige kleuren.
 • FreshLook ColorBlends: Deze kleurversterkende maandlenzen zien er heel natuurlijk uit en zijn comfortabel om te dragen. De FreshLook ColorBlends lenzen zijn verkrijgbaar in tien aantrekkelijke kleuren zoals saffier, hazelnoot, amandelgroen, kaneelbruin of turkoois.
 • FreshLook Colors: De FreshLook Colors contactlenzen zijn ideaal voor iedereen die een echte kleurverandering wil. De authentieke lensstructuur is ook geschikt voor donkere ogen. Verkrijgbaar in zes intense kleuren.
 • FreshLook Dimensions: Deze kleurverbeterende contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor lichte ogen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De FreshLook Dimensions zijn maandlenzen.
   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 20.45 uur en de producten op voorraad zijn (zondag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

POSTNL LOGO

Altijd Gratis Retourneren

Als u om welke reden ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u op elk moment een ruiling of retournering aanvragen.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

Payment Methods: Visa, Mastercard, Paypal, iDeal, Bancontact, Maestro

 • Kies uw taal
 • Dutch