MENU
FreshLook FreshLook FreshLook
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (4)

 • FreshLook One-Day Daglenzen van Ciba Vision - 10 lenzen/pakking

  FreshLook

  FreshLook One-Day Color

  19,90 €
  vanaf

  Speciale Prijs: 15,90 €

  19,90 €

 • FreshLook Dimensions Maandlenzen van Ciba Vision - 6 lenzen/pakking

  FreshLook

  FreshLook Dimensions

  48,90 €
  vanaf 43,90 €
  48,90 €

 • FreshLook ColorBlends Maandlenzen van Ciba Vision - 2 lenzen/pakking

  FreshLook

  FreshLook ColorBlends

  23,90 €
  vanaf 20,90 €
  23,90 €

 • FreshLook Colors Maandlenzen van Ciba Vision - 2 lenzen/pakking

  FreshLook

  FreshLook Colors

  23,90 €
  vanaf 20,90 €
  23,90 €

Freshlook contactlenzen

Alles heeft meer kleur met Freshlook!

Gekleurde contactlenzen zijn ontworpen om uw kleur ogen te veranderen of de natuurlijke kleur te intensiveren. Voor speciale gelegenheden of voor dagelijks gebruik - een verschillende oogkleur maakt alles veel interessanter zowel voor u als voor de mensen waarmee u in gesprek bent. Freshlook is gespecialiseerd in gekleurde contactlenzen en bieden voor iedereen een perfecte oplossing. Wanneer u de kleur van uw ogen wil veranderen of uw eigen kleur een intense kleur wilt geven. Freshlook lenzen zijn verkrijgbaar voor zowel mensen met donkere ogen als met lichte ogen.

Freshlook is een merk van Ciba Vision, die – in 2011 – overgenomen is door Alcon. De nieuwe verdeling van de Novartis Groep, “Alcon Vision Care”, brengt nu, wereldwijd, een van de grootste assortimenten in de Eye-Care en Eye-Healthcare op de markt. De hoge kwaliteitsnormen die Alcon stelt aan haar producten zorgen ervoor dat de producten zijn gemaakt van geteste materialen die uw ogen geen schade toebrengen en een hoog draagcomfort hebben.

Verschillende typen contactlenzen

Freslook gekleurde lenzen zijn leverbaar als maand en als daglenzen. Beide types hebben hun eigen voordelen. Maandlenzen zijn gemaakt voor mensen die de lenzen regelmatig dragen. Vaak worden ze gebruikt als alternatief voor het dragen van een bril. De maandlenzen van Freshlook kunnen niet ’s nachts gedragen worden, ze moeten dus uitgedaan worden voor het naar bed gaan. Maandlenzen moet schoongemaakt worden om het comfort en de hygiene te behouden. Alcon adviseert om Optifree Puremoist te gebruiken. Daglenzen zijn gemaakt voor mensen die individueel lenzen willen dragen. De meeste mensen gebruiken ze bij speciale gelegenheden of reizen of vergaderingen. De lenzen moeten niet meerdere malen gebruikt worden en moeten weggegooid worden na eenmalig gebruik, daarom hoeven ze ook niet gereinigd te worden.

Freshlook lenzen aangeboden op Lensplaza

Freshlook biedt gekleurde lenzen voor verschillend gebruik. Freshlook One-Day Colors zijn de enige gekleurde daglenzen die aangeboden worden op Lensplaza. Ze kunnen perfect gebruikt worden voor donker en lichte ogen en zijn leverbaar in verschillende kleuren die de natuurlijke kleur van uw ogen veranderd. De andere drie aangeboden Freshlook lenzen op Lensplaza zijn maandlenzen. Freshlook Dimensions zijn speciaal ontworpen voor lichte ogen. Ze geven uw ogen een spectaculaire diepe blik en natuurlijke helderheid. Freshlook Colors zijn in staat om de kleur van heel donkere ogen te veranderen en zijn sterk gekleurd. Freshlook ColorBlends contactlenzen creeeren een individuele kleur voor elke vorm van de ogen. Deze lenzen matchen met de natuurlijke kleur van de ogen en maakt het uniek voor iedereen.

Zoals je ziet, met Freshlook gekleurde lenzen, kunt u uw ogen precies maken zoals u zelf wilt dat ze er uit zien. Kleur uw leven!

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch