MENU
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

CooperVision

Biofinity Energys

De maandlens Biofinity Energys beschikt over de technologie Aquaform waardoor vocht beter wordt vastgehouden. De innovatieve Digital Zone Optics van deze lens vermindert de oogbelasting bij het kijken naar digitale beeldschermen.
prev
next
Biofinity Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

Kies uw pakket grootte (Koop meerdere doosjes en bespaar!)

  Verpakkingen Prijs per pack Totaal

Recept details*
(U kunt de recept informatie vinden op uw laatstgebruikte lenzencontactdoos.)

 
De sterkte is the basis sterkte van uw contactlenzen, gemeten in diptries. Een plus waarde betekent dat u verziend bent. Een min waarde verwijst naar bijziendheid. Sterkte
De basis kromming van de contact lens verwijst naar de binnenste welving van de lens. Hoe kleiner de basis kromming, de krommer de lens. Een grotere basis kromming leidt tot een plattere contactlens-vorm. Radius
8.60
8.60
Diameter
14.00
14.00

Beschikbaarheid:

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid:

Beschikbaarheid:

Wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. Wordt de volgende werkdag verzonden. Wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. Currently not available.
77,98 €
0,00 €

Specificaties

Type van lens sferisch
Eigenschappen Hanteringstint
Merk Biofinity
Materiaal Comfilcon A
Watergehalte 48%
Gebruikstijd 1 maand
Draagtijd lens 16-24 uur
Zuurstofdoorlaatbaarheid 160 Dk/t

Productbeschrijving

De Biofinity Energys lenzen van CooperVision zijn een beperkte continue periode draagbaar. Ze zijn bestemd voor dagelijks gebruik met een vervangingstermijn van een maand. Biofinity Energys contactlenzen beschikken over het innovatieve Digital Zone Optics-systeem, dat het vermoeide gevoel door digitale beeldschermen helpt te verminderen. Door dit systeem wordt de zichtsterkte gelijkmatig verdeeld, waardoor in het midden van de lens een extra plus-sterkte wordt gesimuleerd. Hierdoor kunnen uw ogen met gemak telkens van beeldscherm naar omgeving overschakelen. Biofinity Energys contactlenzen zitten precies zoals u gewend bent van de unifocale Biofinity-lenzen. Biofinity Energys contactlenzen beschikken verder over de exclusieve Aquaform-technologie van CooperVision. Door deze technologie is de lens van nature waterminnend waardoor er water in de lens wordt vastgehouden. Uitdroging van de ogen is daardoor minimaal. Verder combineert de technologie een lage modulus (stijfheid) met hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, voor een nog hoger comfort en gezonde ogen. Biofinity Energys zijn de enige contactlenzen met de Digital Zone Optics-technologie – een vooruitstrevende optische technologie die ervoor zorgt dat de ogen minder vermoeid raken door het scherpstellen op details op een digitaal beeldscherm. Deze contactlenzen geven een helderder zicht en meer gemak bij het wisselen van focus van beeldscherm naar de omgeving en terug.

Productbeoordelingen

VOORDELEN VAN REGISTRATIE

  • Makkelijk opnieuw bestellen

  • 5% korting op de volgende drie bestellingen

  • Sneller uitchecken

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

  • Kies uw taal
  • Dutch