CooperVision Lenzen

(19)
 1. Biofinity
  12 beoordelingen
  Eindprijs 31,38 € Normale prijs 47,99 €
  • Biofinity
   12 beoordelingen
   Eindprijs 20,48 € Normale prijs 30,99 €
   • Biomedics
    8 beoordelingen
    Eindprijs 12,48 € Normale prijs 18,99 €
    • Biofinity
     10 beoordelingen
     Eindprijs 47,28 € Normale prijs 70,99 €
     • Avaira
      2 beoordelingen
      Eindprijs 21,48 € Normale prijs 32,99 €
      • Biomedics
       4 beoordelingen
       Eindprijs 10,18 € Normale prijs 15,99 €
       • Proclear
        Eindprijs 12,50 € Normale prijs 18,99 €
        • Avaira
         1 beoordeling
         Eindprijs 33,90 € Normale prijs 50,99 €
         • MyDay
          1 beoordeling
          Eindprijs 18,20 € Normale prijs 27,99 €
          • Proclear
           1 beoordeling
           Eindprijs 15,98 € Normale prijs 23,99 €
           • Biomedics
            3 beoordelingen
            Eindprijs 19,60 € Normale prijs 29,99 €
            • Biofinity
             Eindprijs 35,38 € Normale prijs 53,99 €
             • Clariti
              1 beoordeling
              Eindprijs 34,98 € Normale prijs 52,99 €
              • Clariti
               Eindprijs 26,38 € Normale prijs 39,99 €
               • Proclear
                Eindprijs 28,48 € Normale prijs 42,99 €
                • Proclear
                 2 beoordelingen
                 Eindprijs 41,48 € Normale prijs 62,99 €
                 • Proclear
                  Eindprijs 21,10 € Normale prijs 31,99 €
                  • Biomedics
                   Eindprijs 31,98 € Normale prijs 47,99 €
                   • Clariti
                    Eindprijs 42,48 € Normale prijs 63,99 €
                    Filters

                    CooperVision lenzen

                    Contactlenzen van Avaira, Biofinity, Biomedics, Clariti, MyDay en ProClear

                    CooperVision is een van de grootste fabrikanten van contactlenzen ter wereld. De uitgebreide productportfolio omvat wereldberoemde merken zoals Biofinity, Avaira, Proclear, Biomedics, MyDay en Clariti. Silicone Hydrogel lenzen  and torische contactlenzen zijn het specialisme van deze fabrikant. CooperVision voert momenteel de torische lenzen Biofinity Toric, ProClear Toric, Biomedics Toric, Biomedics 1 Day Extra Toric en Avaira Toric. Ook voor mensen met een hoge sferische afwijking (bij- of verziendheid) biedt CooperVision uitstekende contactlenzen. Een van de populairste merken van CooperVision is ProClear. De nieuwe maandlenzen van ProClear zijn gemaakt van het innovatieve, biocompatibele materiaal fosforylcholine, dat vergelijkbaar is met lichaamseigen stoffen. Het voordeel hiervan is dat de contactlenzen niet als lichaamsvreemd worden herkend, zodat de lenzen zeer goed verdragen worden en aangenaam aanvoelen.

                    Over het bedrijf CooperVision 

                    CooperVision ontwikkelt contactlenzen met zowel wetenschappelijke kennis als passie en inventiviteit. De medewerkers van CooperVision komen uit de hele wereld: deze diversiteit is een van de sterke punten van de fabrikant. In de afgelopen jaren heeft de fabrikant een breed scala aan innovatieve technologieën geleverd, waaronder Smart Silicone, AquaForm en PC. Cooper Companies, waartoe CooperVision behoort, is in 1958 opgericht door Martin H. Smith. Momenteel hebben de CooperCompanies drie divisies: Cooper Technicon, Cooper Surgical en Cooper Vision. De contactlenzen worden vervaardigd in zeven verschillende productiefaciliteiten van het bedrijf, onder andere in de VS, Australië en Spanje.CooperVision heeft wereldwijd 8600 mensen in dienst. CooperVision neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en ondersteunt de organisatie Optometry Giving Sight, die zich inzet voor slechtzienden.

                    CooperVision's meest populaire contactlenzen

                    CooperVision's portfolio biedt een brede keuze aan contactlenzen om in elke behoefte te voorzien. Zeer bekend zijn de lenzen van de merken ProClear en Biofinity. Populair is de Proclear 1-Day , een daglens met innovatieve, biocompatibele PC-technologie en 96 procent hydratatie. ProClear 1 Day en Proclear 1-Day multifocal daglenzen zijn ideaal voor gevoelige ogen. Proclear Toric en Proclear Multifocal maandlenzen corrigeren bijziendheid of verziendheid en zijn ideaal voor iedereen met droge ogen .

                    De Biofinity Toric corrigeert astigmatisme veilig en betrouwbaar. Het slimme Optimized Lens Geometry Design van de Biofinity Toric zorgt ervoor dat de torische lens altijd perfect in het oog past. Met de Balanced Progressive-technologie van Biofinity Multifocal zijn zowel nabije als verre objecten weer scherp te zien. De multifocale lens combineert verschillende visuele sterktes, gerangschikt in ringen en met geleidelijke overgangen. Een echte innovatie is de Biofinity Energys , de contactlens voor een moderne, digitale leefstijl. De innovatieve Digital-Zone-Optics-technologie voorkomt vermoeide ogen bij het gebruik van digitale media. Door de AquaForm-technologie slaat de lens vocht op en blijven de ogen fris en gezond. De goede zuurstofdoorlaatbaarheid zorgt voor een hoog draagcomfort.

                    Biomedics Evolution 55 UV contactlenzen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Biomedics 1-Day Extra daglens is ideaal als alternatief voor een bril, bijvoorbeeld voor sport, vrije tijd of reizen. Biomedics Toric UV en Biomedics 1-Day Extra toric bieden ook geschikte lenzen voor mensen met astigmatisme.

                    Betaalmethoden

                    Verzendpartner

                    Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.