Maandlenzen multifocaal

(9)
 1. Biofinity
  10 beoordelingen
  Eindprijs 47,28 € Normale prijs 70,99 €
  • Air Optix
   1 beoordeling
   Eindprijs 45,48 € Normale prijs 68,99 €
   • Air Optix
    2 beoordelingen
    Eindprijs 43,98 € Normale prijs 65,99 €
    • PureVision
     Eindprijs 49,38 € Normale prijs 74,99 €
     • Proclear
      2 beoordelingen
      Eindprijs 41,48 € Normale prijs 62,99 €
      • SofLens
       2 beoordelingen
       Eindprijs 38,70 € Normale prijs 58,99 €
       • Bausch+Lomb ULTRA
        Eindprijs 52,98 € Normale prijs 79,99 €
        • PureVision
         Eindprijs 47,48 € Normale prijs 71,99 €
         • Clariti
          Eindprijs 42,48 € Normale prijs 63,99 €
          Filters

          Multifocale maandlenzen

          Multifocale maandlenzen

          Multifocale contactlenzen zijn voor lenzendragers met presbyopie. Presbyopie treedt meestal op rond de leeftijd van 40 tot 50 jaar en houdt in dat het zicht op korte afstanden wazig wordt. Dit komt door een verminderde elasticiteit van de ooglens, waardoor die niet meer kan accommoderen tussen veraf en dichtbij. Multifocale lenzen pakken dit probleem aan en bieden een helder zicht voor zowel dichtbij als veraf.

          Maandlenzen kunnen tot 30 dagen gedragen worden. Ze hoeven niet na elk gebruik te worden weggegooid, maar hebben wel onderhoud nodig. Als je de lenzen in optimale conditie wil houden qua draagcomfort en hygiëne, moeten ze op de juiste manier worden schoongemaakt en bewaard . Als je je houdt aan de richtlijnen, zul je merken dat ze de hele dag prettig zitten. Maandlenzen worden vaak gebruikt als volledig alternatief voor een bril.

          Multifocale maandlenzen bij Lensplaza

          Lensplaza biedt een breed scala aan multifocale maandlenzen voor alle behoeften en specificaties. Soflens Multifocal contactlenzen van Bausch + Lomb zijn speciaal geschikt voor gevoelige ogen en gemakkelijk in het gebruik vanwege hun lichtblauwe tint. Proclear Multifocal lenzen van CooperVision pakken het probleem van droge ogen aan en bieden een verbeterd draagcomfort. Air Optix Aqua Multifocal contactlenzen worden geproduceerd door Alcon . Deze lenzen hebben een extreem hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en kunnen tot zeven dagen en zes nachten aaneen gedragen worden. PureVision Multifocal zen van Bausch + Lomb zijn gemaakt van siliconen-hydrogel en houden de ogen daardoor de hele dag fris en gehydrateerd. Biofinity Multifocal contactlenzen van CooperVision hebben een bevochtigingstechnologie op basis van het oogknipperen. Ze bieden een uitmuntend draagcomfort tot 14 uur per dag.

          Betaalmethoden

          Verzendpartner

          Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.