Maandlenzen torisch

(8)
 1. Biofinity
  12 beoordelingen
  Eindprijs 31,38 € Normale prijs 47,99 €
  • SofLens
   9 beoordelingen
   Eindprijs 32,78 € Normale prijs 49,99 €
   • Air Optix
    2 beoordelingen
    Eindprijs 0,00 € Normale prijs 55,99 €
    • PureVision
     3 beoordelingen
     Eindprijs 0,00 € Normale prijs 55,99 €
     • Avaira
      1 beoordeling
      Eindprijs 33,90 € Normale prijs 50,99 €
      • Clariti
       1 beoordeling
       Eindprijs 34,98 € Normale prijs 52,99 €
       • Proclear
        Eindprijs 28,48 € Normale prijs 42,99 €
        • Biomedics
         Eindprijs 31,98 € Normale prijs 47,99 €
         Filters

         Torische maandlenzen

         Torische contactlenzen die een maand meegaan

         Torische contactlenzen corrigeren de afwijkende kromming van het hoornvlies die je bij astigmatisme ziet, en die een wazig zicht oplevert. Vanwege de astigmatische vorm van het oog moeten de contactlenzen aanvullende specificaties hebben voor de 'cilinder' en de 'as'. Die zorgen voor een juiste pasvorm op het oog. Om te zorgen dat de lens stabiel op zijn plaats blijft in het oog, wordt meestal ofwel een prisma in de onderste helft van de lens gebruikt ofwel een mechanisme dat door oogknipperen de lens op zijn plaats houdt. Welke technologie er wordt gebruikt, verschilt per producent. Als je meer informatie nodig hebt over contactlenzen voor astigmatisme, biedt Lensplaza adviespagina's over torische lenzen  en gebruiksadvies .

         Maandlenzen zijn ontworpen om een maand gedragen te worden, waarna ze moeten worden weggegooid. Je moet maandlenzen onderhouden: na ieder gebruik moeten ze worden gereinigd en correct worden opgeborgen. Maandlenzen hebben de langste draagtijd van alle lenzen die we op Lensplaza verkopen. Ze bieden een goed draagcomfort, zelfs na een lange vermoeiende dag. Anders dan daglenzen, die vaak als aanvulling worden gebruikt, kunnen maandlenzen gezien worden als een serieus alternatief voor een bril.

         Torische maandlenzen bij Lensplaza

         De torische maandlenzen die Lensplaza biedt, beslaan een breed scala aan verschillende behoeften en specificaties. De contactlenzen zijn voor specifieke dragers en oogaandoeningen. Soflens Toric  contactlenzen van Bausch + Lomb hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en kenmerken zich door robuustheid en gebruiksgemak, waardoor ze een ideale keus zijn voor beginners. PureVision 2 HD for Astigmatism lenzen, van PureVision, biedt een uitstekend en langdurig draagcomfort. PureVision 2 HD for Astigmatism kan tot 30 dagen en nachten aaneen gedragen worden, op voorwaarde dat je ogen zo'n lange draagtijd verdragen. Air Optix for Astigmatism contactlenzen van Alcon  zorgen dat je de hele dag een comfortabel draaggevoel hebt, en kunnen ook een zekere periode continu worden gedragen. Biofinity Toric  lenzen van CooperVision zijn van een buitengewoon zacht en ademend materiaal en geven zo een fantastisch gezond gevoel. Biomedics Toric UV  contactlenzen – ook van CooperVision  – garanderen de hele dag een scherp, helder zicht en bieden een extreem hoge UV-bescherming. Proclear Toric  lenzen zijn ook van de producent CooperVision. Deze lenzen hebben een hoge bevochtigingsgraad en zijn met name geschikt voor mensen die met computers werken of in een omgeving met air-conditioning.

         Betaalmethoden

         Verzendpartner

         Alle prijzen vermeld op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken.