MENU
Beste klant, wij kunnen u verzekeren dat wij uw bestelling zoals gebruikelijk direct in behandeling nemen en verzenden. Vanwege COVID-19 kunnen er minimale leveringsvertragingen optredenMeer weten.
Acuvue Acuvue Acuvue
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (11)

 • Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist
  Acuvue
  € 29,90
  vanaf € 19,90
  € 29,90

 • Johnson & Johnson Acuvue Oasys 1x6
  Acuvue
  € 29,90
  vanaf € 22,90
  € 29,90

 • Johnson & Johnson Acuvue Oasys for Astigmatism 1x6
  Acuvue
  € 42,90
  vanaf € 29,90
  € 42,90

 • Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 1x30
  Acuvue
  € 36,90
  vanaf € 25,90
  € 36,90

 • Acuvue Oasys 1-Day
  Acuvue
  € 37,95
  vanaf € 33,10
  € 37,95

 • 1-Day Acuvue Moist Multifocal
  Acuvue
  € 44,95
  vanaf € 31,79
  € 44,95

 • Johnson & Johnson 1-Day Acuvue TruEye 1x30
  Acuvue
  € 34,90
  vanaf € 25,90
  € 34,90

 • Acuvue Vita
  Acuvue
  € 49,90
  vanaf € 35,90
  € 49,90

 • Johnson & Johnson Acuvue 2 1x6
  Acuvue
  € 28,90
  vanaf € 25,90
  € 28,90

 • Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism
  Acuvue
  € 43,95
  vanaf € 35,30
  € 43,95

 • Acuvue Oasys for Presbyopia
  Acuvue
  € 58,95
  vanaf € 42,95
  € 58,95

Acuvue lenzen

De meest succesvolle lenzen ter wereld

Het populaire merk Acuvue is van Johnson & Johnson. Dankzij het uitgebreide productassortiment en innovatieve technologieën is Acuvue het best verkochte contactlenzenmerk ter wereld. Het portfolio omvat een groot aantal verschillende soorten contactlenzen, zodat voor elk doel en elke leefstijl de perfecte lens beschikbaar is.

Innovatieve technologieën van Acuvue

Met nieuwe innovaties en geavanceerde materialen staan Acuvue contactlenzen voor uitstekend zicht, comfort en ooghygiëne. Overzicht van de belangrijkste technologieën van Acuvue: Siliconen-hydrogel contactlenzen, Hydraclear- en Hydraclear Plus-technologie, Lacreon-technologie, HydraMax-technologie, ASD-technologie en UV-bescherming.

Voor wie zijn Acuvue contactlenzen geschikt?

De vele modellen van Acuvue hebben voor elke contactlensdrager, doelstelling en leefstijl de juiste lens. Acuvue contactlenzen zijn ook ideaal voor hoge eisen, zoals:

Droge ogen: Contactlenzen hebben veel voordelen ten opzichte van een bril, maar wie last heeft van droge en gevoelige ogen heeft soms problemen met contactlenzen. Dankzij de innovatieve materialen en technologieën van Acuvue kunnen mensen met gevoelige ogen gemakkelijk lenzen dragen.

Beeldschermwerk: Bij steeds meer beroepen moet geconcentreerd op een monitor worden gewerkt, en ook in onze vrije tijd zijn we veel bezig in de digitale wereld. Dit is een speciale uitdaging voor contactlensdragers. Met Acuvue's comfortabele siliconen-hydrogel contactlenzen en bevochtigingstechnologieën zijn lange dagen op je computer, smartphone of tablet geen probleem meer.

Actieve leefstijl: Of het nu gaat om sport, uitgaan of vakantie, een actieve leefstijl vraagt veel van contactlenzen. De flexibele en bijzonder comfortabele lenzen van Acuvue zijn ideaal voor mensen die ook in hun vrije tijd veel doen.

De populairste producten van Acuvue

Als best verkopende contactlenzenmerk biedt Acuvue veel verschillende modellen. Enkele van de meest populaire producten zijn:

 • Acuvue Oasys: De Oasys contactlenzen zijn de nieuwste ontwikkeling van Acuvue. De lenzen zijn gemaakt van siliconen-hydrogel, overtuigen met uniek draagcomfort en kunnen dag en nacht gedragen worden. De Acuvue Oasys is een maandlens.
 • Acuvue Oasys 1-Day: De Acuvue Oasys 1-Day is verkrijgbaar als daglens uit de innovatieve Oasys-lijn. Deze wordt één dag gedragen en zorgt voor een optimale hygiëne en ooggezondheid.
 • Acuvue Oasys for Astigmatism: De Acuvue Oasys for Astigmatism is ontwikkeld voor mensen met een cilindrische afwijking (astigmatisme). De ASD-technologie zorgt voor een betrouwbare, correcte pasvorm van de lens in het oog.
 • Acuvue Oasys for Presbyopia: Deze multifocale lens wordt gebruikt voor presbyopie en biedt een zeer goede visuele kwaliteit en een aangenaam draagcomfort.
 • Acuvue Moist: De contactlenzen uit de Moist-lijn zijn voorzien van Lacreon-technologie voor een superieur draagcomfort. Ze zijn ook verkrijgbaar als daglens, 1-Day Acuvue Moist, als torische daglens, 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism en als multifocale lens, 1-Day Acuvue Moist Multifocal.
 • 1-Day Acuvue TruEye: Een moderne klassieker is de 1-Day Acuvue TruEye contactlens, een uitstekend verdragen siliconen hydrogel lens met HydraClear-technologie voor een subliem draagcomfort.
   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 20.45 uur en de producten op voorraad zijn (zondag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

POSTNL LOGO

Altijd Gratis Retourneren

Als u om welke reden ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u op elk moment een ruiling of retournering aanvragen.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

Payment Methods: Visa, Mastercard, Paypal, iDeal, Bancontact, Maestro

 • Kies uw taal
 • Dutch