MENU
Beste klant, wij kunnen u verzekeren dat wij uw bestelling zoals gebruikelijk direct in behandeling nemen en verzenden. Vanwege COVID-19 kunnen er minimale leveringsvertragingen optredenMeer weten.
Biomedics Biomedics Biomedics
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (4)

 • Cooper Vision Biomedics Evolution 55 UV 1x6
  Biomedics
  € 23,90
  vanaf € 12,90
  € 23,90

 • CooperVision Biomedics 1-Day Extra 1x30
  Biomedics
  € 23,90
  vanaf € 17,90
  € 23,90

 • CooperVision Biomedics 1-Day Extra toric 1x30
  Biomedics
  € 30,90
  vanaf € 26,90
  € 30,90

 • Cooper Vision Biomedics Toric 6 Lenzen
  Biomedics
  € 48,90
  vanaf € 42,90
  € 48,90

Biomedics lenzen

De ideale lenzen voor beginners

Wie voor het eerst contactlenzen gaat dragen is vaak onzeker: kan ik wel lenzen verdragen? Hoe moet ik ze gebruiken? Hoe voelt het dragen van contactlenzen en hoe ziet mijn leven eruit als ik dagelijks contactlenzen draag en moet gaan onderhouden? Deze onzekerheid is volkomen normaal. Een gebruiksvriendelijke, betaalbare en comfortabele instaplens helpt dit soort zorgen weg te nemen. Biomedics contactlenzen zijn gemaakt van het zuurstofdoorlatende materiaal fosforylcholine (PC), dat zeer goed verdragen wordt en irriterende afzettingen actief voorkomt. Hierdoor zijn ze uiterst goed te verdragen en gemakkelijk te onderhouden. Het extreem dunne materiaal is zeer flexibel en biedt een hoog draagcomfort. Je hebt de keuze tussen maandlenzen en daglenzen, beide tegen een redelijke instapprijs en dus ideaal voor beginners.

Innovatieve technologieën van Biomedics

Biomedics contactlenzen van CooperVision worden bijzonder goed verdragen; zelfs voor beginners voelen ze uitstekend aan. Deze speciale verdraagbaarheid ist e danken aan een combinatie van technologieën:

Design voor de randen: Het speciale ontwerp van de lenzen met afgeronde randen voorkomt irritatie.

Aberration Neutralising System: Contactlensdragers kennen het fenomeen dat bij het kijken door de buitenste randen van de lens het zicht wat wazig wordt, vooral bij weinig licht. De oorzaak van deze scherptefout is de breking van het licht aan de randen van de lens, die verschilt van de breking van het licht in het midden van de lens. Het innovatieve Aberration Neutralising System van Biomedics gaat dit effect tegen.

Biocompatibel lensmateriaal: Biomedics gebruikt het innovatieve materiaal fosforylcholine (PC) voor haar contactlenzen. Dit materiaal is biocompatibel en wordt door het oog gezien als een endogene stof. Daardoor vindt er geen afweerreactie plaats. De biocompatibiliteit en de geringe dikte van het materiaal zorgen ervoor dat de lens zeer comfortabel te dragen is; ook beginnende contactlensdragers kunnen deze lenzen direct goed verdragen. Een goede zuurstofdoorlaatbaarheid zorgt voor gezonde en frisse ogen.

UV-blokkering: Het geïntegreerde UV-filter beschermt de ogen tegen schade door UV-straling.

Voor wie zijn Biomedics contactlenzen geschikt?

Biomedics lenzen zijn geschikt voor iederen die bijziend of verziend is. Door hun bijzonder hoge verdraagbaarheid, uitstekende draagcomfort, eenvoudige gebruik en aantrekkelijke prijs zijn Biomedics lenzen ook ideaal voor mensen die pas sinds kort contactlenzen dragen. Met Biomedics Toric UV en Biomedics 1-Day Extra Toric biedt Biomedics ook geschikte lenzen voor mensen met astigmatisme.

De populairste producten van Biomedics

De portfolio van Biomedics omvat zowel dag- als maandlenzen, waaronder sferische en torische contactlenzen. Een overzicht van de vijf contactlenzen van Biomedics:

 • Biomedics Evolution 55 UV: Deze maandlenzen zijn zeer comfortabel om te dragen en zijn, zoals alle Biomedics lenzen, voorzien van het geoptimaliseerde randontwerp, het Aberration Neutralising System en een UV-filter.
 • Biomedics 1-Day Extra: De hygiënische, praktische en comfortabele daglens uit de Biomedics portfolio! Eenvoudig inbrengen 's morgens, genieten van de dag en 's avonds weer weggooien. Een verzorgingsproduct is niet nodig, waardoor het gebruiksgemak zeer groot is. De daglens van Biomedics is ideaal als alternatief voor een bril, bijvoorbeeld voor sport, vrije tijd of reizen.
 • Biomedics Toric UV: De torische maandlens corrigeert astigmatisme en zorgt voor een uitstekend en consistent zicht. Een stabiele pasvorm zorgt ervoor dat je je veilig voelt en te allen tijde vrij zicht hebt.
 • Biomedics 1-Day Extra Toric: Zelfs contactlensdragers met astigmatisme kunnen genieten van de voordelen van een daglens - met Biomedics 1-Day Extra Toric. Deze lens blijft betrouwbaar goed zitten en is altijd fris en hygiënisch dankzij de dagelijkse vervanging.
   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 20.45 uur en de producten op voorraad zijn (zondag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

POSTNL LOGO

Altijd Gratis Retourneren

Als u om welke reden ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u op elk moment een ruiling of retournering aanvragen.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

Payment Methods: Visa, Mastercard, Paypal, iDeal, Bancontact, Maestro

 • Kies uw taal
 • Dutch