MENU
Beste klant, wij kunnen u verzekeren dat wij uw bestelling zoals gebruikelijk direct in behandeling nemen en verzenden. Vanwege COVID-19 kunnen er minimale leveringsvertragingen optredenMeer weten.
Proclear Proclear Proclear
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (5)

 • CooperVision Proclear 1-Day
  Proclear
  € 22,90
  vanaf € 16,90
  € 22,90

 • Cooper Vision Proclear 1x6
  Proclear
  € 23,90
  vanaf € 20,90
  € 23,90

 • CooperVision Proclear 1-Day multifocal 1x30
  Proclear
  € 34,90
  vanaf € 28,90
  € 34,90

 • Cooper Vision Proclear Toric 1x6
  Proclear
  € 50,90
  vanaf € 44,90
  € 50,90

 • Cooper Vision Proclear Multifocal 1x6
  Proclear
  € 54,90
  vanaf € 49,90
  € 54,90

Proclear lenzen

Brede keus aan contactlenzen voor droge ogen

Heb je last van droge ogen en is het dragen van contactlenzen tot nu toe een uitdaging geweest? Dan zijn de Proclear lenzen van CooperVision wellicht iets voor jou. Proclear contactlenzen zijn de enige lenzen waarvan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft bevestigd dat zij een beter draagcomfort kunnen bieden aan mensen met licht droge ogen. Er zijn vijf verschillende lenssoorten beschikbaar, waaronder voor bijziendheid, verziendheid, presbyopie en astigmatisme.

Innovatieve technologieën van Proclear

Deze lenzen worden met name zo bijzonder goed verdragen door de unieke PC-technologie. Het fosforylcholinemateriaal lijkt op stoffen die ook in het menselijke celmembraan voorkomen. Dit maakt het lensmateriaal biocompatibel, waardoor het zeer goed verdragen wordt en comfortabel aanvoelt: het oog neemt de lens niet als een vreemd lichaam waar. Bovendien worden watermoleculen aangetrokken en gebonden door de lens, waardoor het oog de hele dag bevochtigd en fris blijft. Dankzij 96 procent hydratatie behoren droge, jeukende ogen tot het verleden.

Voor wie zijn Proclear contactlenzen geschikt?

Proclear contactlenzen zijn speciaal ontworpen om droge ogen te voorkomen. Zo kunnen zelfs mensen met gevoelige ogen profiteren van de voordelen van contactlenzen. De zuurstofdoorlatende, biocompatibele lenzen worden zeer goed verdragen en bieden een hoog draagcomfort. Het assortiment omvat geschikte lenzen voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie. Ook heb je de keuze tussen daglenzen en maandlenzen.

De populairste producten van Proclear

CooperVision's Proclear serie biedt een verscheidenheid aan contactlenzen voor verschillende toepassingen:

 • Proclear 1-Day: De daglens biedt altijd optimale frisheid en hygiëne, 12 uur per dag. De hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en een hydratatie van 96 procent geven ontspannen en aangenaam aanvoelende ogen. Door de frequente verwisseling van de lenzen is er geen opslag van eiwitten of allergenen en zijn de ogen volledig beschermd zonder verzorgingsproducten.
 • Proclear 1-Day Multifocal: Deze daglenzen hebben alle voordelen van de Proclear 1-Day, maar combineren meerdere visuele sterktes in één lens. Daardoor kunnen ze het zicht zowel dichtbij als veraf corrigeren en heb je te allen tijde een helder en scherp zicht. Voor de daglens heb je geen speciale middelen nodig voor reiniging, onderhoud en opslag en dat bespaart je veel tijd.
 • Proclear: Deze maandlenzen corrigeren bijziendheid of verziendheid en zijn ideaal voor iedereen met droge ogen.
 • Proclear Toric: Als je last hebt van astigmatisme, is deze torische lens perfect voor jou. Proclear Toric maandlenzen zijn ook beschikbaar in hoge sterktes voor ernstig astigmatisme.
 • Proclear Multifocal: In het geval van presbyopie kan het oog niet meer scherpstellen op objecten dichtbij. Het moderne, onzichtbare alternatief voor een multifocale bril is het dragen van multifocale contactlenzen die zorgen voor een scherp zicht zowel dichtbij als op afstand. De Proclear Multifocal is een maandlens. Als je er de voorkeur aan geeft om je bril alleen af en toe een dag te vervangen door contactlenzen, kunt je kiezen voor de daglenzen Proclear 1-Day Multifocal.
   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 20.45 uur en de producten op voorraad zijn (zondag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

POSTNL LOGO

Altijd Gratis Retourneren

Als u om welke reden ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u op elk moment een ruiling of retournering aanvragen.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

Payment Methods: Visa, Mastercard, Paypal, iDeal, Bancontact, Maestro

 • Kies uw taal
 • Dutch