MENU
Proclear Proclear Proclear
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (5)

 • Proclear 1 Day Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Proclear

  Proclear 1-Day

  22,90 €
  vanaf 16,90 €
  22,90 €

 • Proclear Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  Proclear

  Proclear

  23,90 €
  vanaf 20,90 €
  23,90 €

 • Proclear 1 Day multifocal Daglenzen van Cooper Vision - 30 lenzen/pakking

  Proclear

  Proclear 1-Day multifocal

  34,90 €
  vanaf 28,90 €
  34,90 €

 • Proclear Multifocal Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  Proclear

  Proclear Multifocal

  54,90 €
  vanaf 49,90 €
  54,90 €

 • Proclear Toric Maandlenzen van Cooper Vision - 6 lenzen/pakking

  Proclear

  Proclear Toric

  50,90 €
  vanaf 44,90 €
  50,90 €

Proclear Lenzen

Biocompatibele Componente die uw Ogen de hele Dag fris laat aanvoelen

Coopervision nieuwste lenzen-ontwikkeling is Proclear. Deze lenzen overtuigen met een highclass-draagcomfort en een verbeterde verdraaglijkheid. Het lens materiaal van Proclear lenzen bevat Phsphorycholin(PC)-componenten. Deze moleculaire deeltjes verschijnen in de menselijke cel en worden vanwege de natuurlijke geaardheid perfect aangenomen. De lenzen worden niet als vreemde voorwerpen waargenomen omdat de menselijke lichaam het Proclear lens-material als lichaamseigen stof herkend. Deze lenzen garanderen daardoor een opmerkelijk draagcomfort. Het waterbindend vermogen zorgt middels de PC-componente voor een langdurige bevochtiging van de lens en ondersteund de verdraaglijkheid op lange termijn.

De grote bandbreedte van Proclear lenzen biedt helder zicht aan lensdrager die bijziend of verziend zijn. Daglenzen of Maandlenzen – u kunt vrij en onafhankelijk voor uw favoriete contanctlenzen kiezen. Er zijn ook Torische Contactlenzen voor astigmatisme van Proclear verkrijgbaar: Proclear Toric. Presbyopen kunnen ook van Proclear gebruik maken. Proclear Multifocal lenzen corrigeren zowel nabij - als verziendheid en bieden een excellente lenzen draagcomfort. De Proclear productenfamilie offreert voor bijna elke oogcorrectie de juiste lens.

Verhoogd Draagcomfort met Proclear Lenzen

Voor een hoog draagcomfort tot laat in de avond-Proclear lenzen garanderen zelfs in een droog klimaat een excellent draagcomfort. De Phsphorycholin(PC)-componenten zorgen voor het waterbindend vermogen en bieden ze voor elke situatie een langdurige bevochtiging van de lens en een helder en duidelijk zicht. De PC-Technology heeft een magnetische werking en bindt water aan de oppervlakte van de lens. Daardoor ontstaat een waterbarrière aan de lens, waardoor ze niet kan verdrogen en het draagcomfort ten alle tijden gewaarborg kan worden.

Proclear lenzen zorgen altijd voor helder, duidelijk zicht en resistentie tegen aanslag. U kunt altijd ganieten van hoogwaardige kwaliteit en van lenzen van topmerken. Biocompatibele Proclear lenzen zijn de optimale oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 15.00 uur en de producten op voorraad zijn (maandag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

14 dagen gratis retourneren

Mocht u, door een specifieke reden, niet tevreden zijn met het product, dan kunt u ervoor kiezen om het te wisselen met een ander product of om een volledige terugbetaling aan te vragen binnen 14 dagen van verzending.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

 • Kies uw taal
 • Dutch