MENU
Beste klant, wij kunnen u verzekeren dat wij uw bestelling zoals gebruikelijk direct in behandeling nemen en verzenden. Vanwege COVID-19 kunnen er minimale leveringsvertragingen optredenMeer weten.
Biofinity Biofinity Biofinity
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen email adres!
Een email adres is nodig!
This email is already registered!
Een wachtwoord is nodig!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

 (4)

 • Cooper Vision Biofinity
  Biofinity
  € 35,90
  vanaf € 22,90
  € 35,90

 • Cooper Vision Biofinity Toric Contact Lenzen
  Biofinity
  € 49,90
  vanaf € 32,90
  € 49,90

 • Cooper Vision Biofinity Multifocal
  Biofinity
  € 66,90
  vanaf € 49,90
  € 66,90

 • Biofinity Energys
  Biofinity
  € 38,99
  vanaf € 36,00
  € 38,99

Biofinity lenzen

Contactlenzen voor de hoogste eisen: Premium prestaties en het hoogste draagcomfort

Een volledig nieuwe levenskwaliteit met contactlenzen: Biofinity is de premium lens van CooperVision met extra lange draagduur. In tegenstelling tot de meeste lenzen kunnen Biofinity contactlenzen permanent worden gedragen gedurende 30 dagen, zelfs 's nachts. De lens is daarom ideaal voor iedereen die van makkelijk houdt, omdat er geen tijdrovende verzorging nodig is. Dit maakt de contactlenzen ideaal voor actieve vrijetijdsbestedingen, een zakenreis of een vakantie. De geavanceerde siliconen-hydrogel lens biedt te allen tijde een uitstekend comfort - 24 uur per dag, dag en nacht. De portfolio van Biofinity omvat verschillende lenzen voor bijziendheid en verziendheid, astigmatisme en presbyopie. Met de Biofinity Energys contactlenzen heeft het merk ook een echte innovatie in zijn assortiment voor de digitale lifestyle.

Innovatieve technologieën van Biofinity

Een uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid van 160Dk/t maakt Biofinity contactlenzen uiterst comfortabel om te dragen. De ogen blijven altijd fris en drogen niet uit. Vanwege de unieke combinatie van verschillende materiaaltechnologieën is er geen extra oppervlaktebehandeling nodig. Deze combinatie wordt door Biofinity samengevat onder de term Aquaform-technologie. Deze technologie garandeert:

Uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid: Hierdoor kunnen de ogen vrij ademen, blijven ze van nature gezond en zien ze er goed uit.

Hoge flexibiliteit: De lenzen zijn zeer zacht en elastisch en daardoor nauwelijks waarneembaar in het oog.

Uitstekende bevochtiging: Biofinity contactlenzen hebben een speciale moleculaire structuur. Dit maakt de lenzen bijzonder glad en zorgt voor een gelijkmatige en natuurlijke bevochtiging - zonder extra coatings. De bevochtigingsmiddelen die bij andere lenzen worden gebruikt, hebben vaak het nadeel dat ze tijdens de draagtijd worden afgebroken. Maar de siliconenmacromeren van het lensmateriaal vangen het water in de lens op, en houden die zo constant vochtig.

Geoptimaliseerd ontwerp: Het geoptimaliseerde lensontwerp heeft een speciaal afgeronde rand die het bindvlies beschermt. Zo wordt wrijving en irritatie vermeden.

Voor wie zijn Biofinity contactlenzen geschikt?

Het merk Biofinity staat voor een verhoogde standaard in draagcomfort en is ideaal voor iedereen die de hoogste eisen stelt aan maandlenzen. Of het nu gaat om bijziendheid, verziendheid, presbyopie of astigmatisme - Biofinity biedt een geschikte premium lens voor elke visuele afwijking. Alle Biofinity contactlenzen zijn 30 dagen en 29 nachten draagbaar. Dit maakt ze ideaal voor iedereen die waarde hecht aan gebruiksgemak van contactlenzen in het dagelijks leven.

De populairste producten van Biofinity

Het premium merk Biofinity biedt vier verschillende maandlenzen, één voor elke gebruiksvariant van contactlenzen:

 • Biofinity: Deze sferische maandlens van siliconen-hydrogel kan dag en nacht gedragen worden en is geschikt voor iedereen met bijziendheid of verziendheid.
 • Biofinity Energys: Deze innovatieve contactlens is voorzien van het innovatieve Digital Zone Optics Design en is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van een digitale leefstijl. De lens voorkomt vermoeidheid van de ogen door veelvuldig gebruik van smartphones, tablets en computers. Dit wordt mede verzekerd door de speciale Aquaform-technologie en de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid.
 • Biofinity Toric: Deze torische contactlens corrigeert astigmatisme veilig en betrouwbaar. Het slimme Optimized Lens Geometry Design van de Biofinity Toric zorgt ervoor dat de torische lens altijd perfect in het oog past.
 • Biofinity Multifocal: Met de Balanced Progressive-technologie van Biofinity Multifocal zijn zowel nabije als verre objecten weer scherp te zien. De multifocale lens combineert verschillende visuele sterktes, gerangschikt in ringen en met geleidelijke overgangen.
   CHAT MET ONS

SNELLE GRATIS VERZENDING

Uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden als u bestelt vóór 20.45 uur en de producten op voorraad zijn (zondag - vrijdag).

Bestellingen vanaf € 30 worden gratis verzonden.

POSTNL LOGO

Altijd Gratis Retourneren

Als u om welke reden ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u op elk moment een ruiling of retournering aanvragen.

Beveiligde betaling

Wij gebruiken een versleutelde connectie en meerdere, veilige betalingsmethoden om u van een veilige online shopping ervaring te voorzien.

Payment Methods: Visa, Mastercard, Paypal, iDeal, Bancontact, Maestro

 • Kies uw taal
 • Dutch